Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Vitaszoba
Szerintem Hellsing-féle Andersonnak jobb dolga is van, mint hogy ilyen alávaló kis mocskokat irtson ki
Nocsak, már Andersont is védem..
Nocsak, már Andersont is védem..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Anderson mondá: "A Naruto király, nézd meg te is"
A Hellsing féle Anderson vagy a fórumozó Anderson? Hellsingféle Anderson már rég bedarálta volna Narutot és kicsiny brigádját
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-24 12:14:23
(#47) Anderson mondá: "A Naruto király, nézd meg te is"
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-23 08:25:13
(#46) Háhh, téma adott: Anti-Náhruthósok vs. Narutardok, fight!
Eme témára utaló nyomokat bőven találtok még az avatar és a Naruto topicban
Eme témára utaló nyomokat bőven találtok még az avatar és a Naruto topicban
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Asszem most kidühöngtem magam.
Ahogy Shrek mondaná: "Jobb kint, mint bent"
hehe...milyen igaz XD
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Ahogy Shrek mondaná: "Jobb kint, mint bent"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hát igen, ha a gyereknek a saját szobájában van külön TV-je, akkor a szülő már akkor sem tud beleszólni, hogy mit nézzen, ha szeretné. A korhatár felirat nem sokat segít rajta. És ez igaz a könyvekre, mangákra, dvd-re....
Milyen igaz.
Ha valamit nagyon tiltanak, akkor a gyerek már a "csakazértis"-dacból megcsinálja...
Ezen csak egy valami segít: ha a gyerek és a szülő között bizalmi viszony van, és meg tudják beszélni az ilyen dolgokat. Persze ez "macerás", mert akkor foglalkozni kell a kölökkel, meg meghallgatni, figyelni rá, magyarázni neki, stb. Nem csoda, hogy sokan inkább vesznek neki is egy tévét, aztán utána meg sopánkodnak, hogy "jajj ez a mai fiatalság!"...
Ha egy gyereknél 8-10 éves korára nem érik el azt a szintet, hogy ez a viszony kialakuljon és normális értékítélettel rendelkezzen, akkor már régen rossz. Ha meg megvan, akkor elég pár beszélgetés a dolgokról, ahol nem mindig csak a gyereknek kell engednie. A jó szülő azt is belátja ha hibázik és nem a akar magáról a csemetéje szemében egy "én vagyok a tévedhetetlen" képet kialakítani. Ha ez megtörténik, akkor később nagy kopp lesz a szerencsétlen kölöknek belőle... De mostanában a legtöbb szülő még erre a fajta nevelésre is "tesz", mivel neki túl megerőltető. Jöjjön inkább a TV...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Hát igen, ha a gyereknek a saját szobájában van külön TV-je, akkor a szülő már akkor sem tud beleszólni, hogy mit nézzen, ha szeretné. A korhatár felirat nem sokat segít rajta. És ez igaz a könyvekre, mangákra, dvd-re....
Milyen igaz.
Ha valamit nagyon tiltanak, akkor a gyerek már a "csakazértis"-dacból megcsinálja...
Ezen csak egy valami segít: ha a gyerek és a szülő között bizalmi viszony van, és meg tudják beszélni az ilyen dolgokat. Persze ez "macerás", mert akkor foglalkozni kell a kölökkel, meg meghallgatni, figyelni rá, magyarázni neki, stb. Nem csoda, hogy sokan inkább vesznek neki is egy tévét, aztán utána meg sopánkodnak, hogy "jajj ez a mai fiatalság!"...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-04-30 12:13:09
(#41) Ez amolyan "rang". Minél töbet fórumolsz itt, annál magasabb besorolást kapsz.
Remélem a következö "reklámot" nem moderálják ki. Ha igen, akkor elnézést. Többet nem fog előfordulni.
Szóval:
A május 12-13.-ai hétvégén Keszthelyen megrendezésre kerül az I. Georgikon Kupa amerikai foci torna. Ez egy kétnapos,négycsapatos öszecsapás lesz, amit remélem minél színvonalasabban tudunk lebonyolítani. Az indok pedig, amiért felrkakom ide, hogy van egy jótékonysági jellege is a dolognak. Egy animerajongó lány őssejtterápiás kezelésére ajálnjuk fel a bevétel egy részét. A hír terjesztéséhez csatlakoztak színvonalas animével foglalkozó oldlak is:
[Link]
Valamint szakmai oldalak is:
[Link]
Mindenkit sok szeretettel várunk.
Remélem nem probléma, hogy felpakoltam ide. Ha igen, akkor mégeszer elnézést. Többet nem fog előfordulni.
Remélem a következö "reklámot" nem moderálják ki. Ha igen, akkor elnézést. Többet nem fog előfordulni.
Szóval:
A május 12-13.-ai hétvégén Keszthelyen megrendezésre kerül az I. Georgikon Kupa amerikai foci torna. Ez egy kétnapos,négycsapatos öszecsapás lesz, amit remélem minél színvonalasabban tudunk lebonyolítani. Az indok pedig, amiért felrkakom ide, hogy van egy jótékonysági jellege is a dolognak. Egy animerajongó lány őssejtterápiás kezelésére ajálnjuk fel a bevétel egy részét. A hír terjesztéséhez csatlakoztak színvonalas animével foglalkozó oldlak is:
[Link]
Valamint szakmai oldalak is:
[Link]
Mindenkit sok szeretettel várunk.
Remélem nem probléma, hogy felpakoltam ide. Ha igen, akkor mégeszer elnézést. Többet nem fog előfordulni.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-30 11:24:59
(#40) Mi ez a nevetek alatt, h "gyalog" meg "addiktgyanús"? Lehet, h én vagyok a hülye, de nem tudom...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-07 16:59:31
(#39) Nem rémlik,hogy a nevesebb anime sorozatok (PL.:Hellsing,GITS SAC és még sorolhatnám...) mentek volna bármely TV műsorán.De lehet, én maradtam le valamiről... Vagyis úgy látom,hogy itt még az animefelhozatal is elég gyengécske más országokhoz képest,bár párat már lehet kapni DVD-n.
A Sailor Moonak meg már a sorsára sem emlékszem. Leadták egyáltalán végig?
Nem, a Stars sorozat kollektíve kimaradt...
(EDIT: sőt, ha jól emlékszem, a SuperS vége is... de ez nem biztos)
pansy: megkeresem, csak oda kell jutnom ahhoz a géphez, vagy ahhoz a kupac irathoz, amiben a kinyomtatott verzió, meg a kérdőívek vannak
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-07 13:26:18
beküldve: 2007-04-07 12:06:31
(#37) Jó, pontosítva nem tiltás volt. Kötelezték a Tv csatornát, hogy rakják át egy új időpontra. Egy olyan időpontra amikor úgyse nézi senki, nem hogy a tv csatornát, de magát a TV-t sem. Hát szép hátbaszúrás volt ez. Nyílt merénylet a magyarországi animéstábor ellen.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
A Dragonball betiltása is megkora kamu! Hogy összeszedtek 100.000 aláírást vagy mennyit? Annyi olvasni tudó ember nincs is Magyarországon
Csak odanyomták az aluljáróban a papírt hogy X-eljen már oda egyet, mert akkor kap egy citrom ízű cukorkát. Mondjuk gőzöm sincs hogy csinálták ezt a sok aláírás összegyűjtést, mert én nem találkoztam vele az biztos.
Csak odanyomták az aluljáróban a papírt hogy X-eljen már oda egyet, mert akkor kap egy citrom ízű cukorkát. Mondjuk gőzöm sincs hogy csinálták ezt a sok aláírás összegyűjtést, mert én nem találkoztam vele az biztos.
Hihetetlenek ezek az emberek.. gyűjtögetik felesleges az aláírásokat. Nem értem, hoy miért nem tudják felfogni, hogy az ORTT nem tiltott be semmit.
Lose it… it means go crazy, nuts, insane, bonzo, no longer in possession of one’s faculties, three fires short of a happy meal… WACKO!!
Szerk: Daisukamaru 2007-04-06 19:03:18