Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
beküldve: 2009-07-31 15:24:23
(#71) basszus.... O.o... ezt én írtam?...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-31 15:13:36
(#70) Ragnarok Onlineozik valaki?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-12-01 19:57:19
(#69) Én régebben voltam ilyen nagy ,,Lineage 2"-fan.
1000-el nyomtam hogy végig vigyem de, nem sikerült
és végül meguntam. Egy mert mindenki arra törekzik hogy
,,csá" azt már megdöglesz. A többiekkel nem foglalkoznak. Persze van aki igen de ez mellékles. Meg még játszodtam
egy ilyen kazabolós játékkal ami pl.: sz@r. Csak annyi a
lényeg hogy felmenj a végső sárkány pályára de az a játék
már szánalmas. Ami volt MMORPG játék az nagyon kevés.
1000-el nyomtam hogy végig vigyem de, nem sikerült
és végül meguntam. Egy mert mindenki arra törekzik hogy
,,csá" azt már megdöglesz. A többiekkel nem foglalkoznak. Persze van aki igen de ez mellékles. Meg még játszodtam
egy ilyen kazabolós játékkal ami pl.: sz@r. Csak annyi a
lényeg hogy felmenj a végső sárkány pályára de az a játék
már szánalmas. Ami volt MMORPG játék az nagyon kevés.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-12-01 19:59:02
beküldve: 2008-08-14 22:44:28
(#68) No akkor ti melyikeket ismeritek? Én jelenleg hármon is játszom:
A Galaxis Hódítói - Sci-fi, enyhe Lost-os beütéssel, rejtélyekkel és felfedeznivalókkal
X-Men Reneszánsz - Az X-Men világa
Ravenstone - A '30-as évek Amerikája
A Galaxis Hódítói - Sci-fi, enyhe Lost-os beütéssel, rejtélyekkel és felfedeznivalókkal
X-Men Reneszánsz - Az X-Men világa
Ravenstone - A '30-as évek Amerikája
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2008-08-13 22:33:11
(#67) Szerintem lehet fórumos szerepjátékokról is beszélgetni, habár nemtudom mit lehet róluk beszélgetni :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-13 21:52:59
(#65) Öööö...
Hát, nem ilyen reakciót akartam kiváltani a kérdésemmel...
Hát, nem ilyen reakciót akartam kiváltani a kérdésemmel...
beküldve: 2008-08-13 14:50:44
(#63) LE AZ MMMORPG-vel!!!!!!!!!!!!!A kotor 3-at is annak akarják csinálni sima rpg helyet.....ÁÁÁÁÁÁÁ NEM ÉR!!!!!!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-13 14:28:34
(#62) Üdv!
Szó van itt a fórumos szerepjátékokról is, vagy csak szigorúan MMORPG-kről?
Szó van itt a fórumos szerepjátékokról is, vagy csak szigorúan MMORPG-kről?
beküldve: 2008-02-11 15:33:56
(#61) Jéé, csak most pillantottam meg ezt a Témát :)
És mi jut az eszembe az MMORPG-kről? A jó kis kedvencem, a WoW TBC xD
Persze egy ideig officialon játszottam, aztán amikor már aprócska pénztárcámnak terhére esett, átmentem egy törtszeróra x) Persze első belegondolásra, annak az a Hátulütője, hogy túl sok a dc, de egy idő után meg lehet szokni :) Pl, amelyik szerón én játszom , az a Nightmare ( Reklám helye x)) Ott pl. Nincs annyiszor, és elég jót el lehet csevegni (Magyar szeróóóó ohhh jeahh).
A másik régi nagy kedvencem a Lineage 2, ami kicsit más világ, mint a WoW. Sokan abba a hibába esnek, hogy az egyiket mérik a másikhoz : Ez a jobb, amaz a jobb, aminek sztem nincs sok értelme, és nem is nagyon lehet. ( Hogy megértsd : Egy almát sem lehet egy körtével összehasonlítani. Valakinek ez ízlik, valakinek amaz - szabad világban élünk)
Például nagyon sok bennük a közös ( Nem az almáról beszélek x)), de sem a Blizzard, sem Az NCSoft nem törekedett a másik felülmúlására, ugyanakkor egy hasonló témát mutatnak be két különböző burokban :) A WoW grafikája szerintem egy kicsit mesebeli - míg az L2 inkább a valóságszerű ábrázolásra törekszik. A grafikára visszatérve : Régen, amíg az integrált /ami nem gyengét, hanem nagyon gyengét jelentett xD/ videokártyámon futott a WoW /élvezhető minőségben..../ , addig a Lineage 2-es karakterem úgy mozgott, mint egy járókeretes 100 éves
Megoldás : Egy új videokártya. Tapasztalat : Akad x)
Újoncoknak : Aki egy alpgéppel kezd el MMORPG-zni egy jó tanács, vagy inkább kettő, ha élvezni akarja a játékot:
- Egy új videokártya
- Egy új egér (Egy? Vagy legyen inkább kettő xD)
Nah röviden ennyi.Pont. :)
És mi jut az eszembe az MMORPG-kről? A jó kis kedvencem, a WoW TBC xD
Persze egy ideig officialon játszottam, aztán amikor már aprócska pénztárcámnak terhére esett, átmentem egy törtszeróra x) Persze első belegondolásra, annak az a Hátulütője, hogy túl sok a dc, de egy idő után meg lehet szokni :) Pl, amelyik szerón én játszom , az a Nightmare ( Reklám helye x)) Ott pl. Nincs annyiszor, és elég jót el lehet csevegni (Magyar szeróóóó ohhh jeahh).
A másik régi nagy kedvencem a Lineage 2, ami kicsit más világ, mint a WoW. Sokan abba a hibába esnek, hogy az egyiket mérik a másikhoz : Ez a jobb, amaz a jobb, aminek sztem nincs sok értelme, és nem is nagyon lehet. ( Hogy megértsd : Egy almát sem lehet egy körtével összehasonlítani. Valakinek ez ízlik, valakinek amaz - szabad világban élünk)
Például nagyon sok bennük a közös ( Nem az almáról beszélek x)), de sem a Blizzard, sem Az NCSoft nem törekedett a másik felülmúlására, ugyanakkor egy hasonló témát mutatnak be két különböző burokban :) A WoW grafikája szerintem egy kicsit mesebeli - míg az L2 inkább a valóságszerű ábrázolásra törekszik. A grafikára visszatérve : Régen, amíg az integrált /ami nem gyengét, hanem nagyon gyengét jelentett xD/ videokártyámon futott a WoW /élvezhető minőségben..../ , addig a Lineage 2-es karakterem úgy mozgott, mint egy járókeretes 100 éves
Megoldás : Egy új videokártya. Tapasztalat : Akad x)
Újoncoknak : Aki egy alpgéppel kezd el MMORPG-zni egy jó tanács, vagy inkább kettő, ha élvezni akarja a játékot:
- Egy új videokártya
- Egy új egér (Egy? Vagy legyen inkább kettő xD)
Nah röviden ennyi.Pont. :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
9Dragonsról ki hallott?
Ehy jó kis Martial Arts MMO ráadásul INGYÉ!!
Én játszottam vele egy ideig, aztán a gépem egyszercsak már nem bírta. Pedig hogy szerettem.
Egyre többször fordult elő hogy levágott a szerverről; állandóan kiírt valamit valami textúráról; rémesen akadozott, ami miatt állandóan "kinyírtak", arról nem is beszélve hogy a virtuális memóriát is állandóan keveselte (mondjuk ez utóbbitól még futott volna). Aztán már egyáltalán nem töltött be, vagy kidobott a szerver mielőtt még egyáltalán mehettem volna egy lépést is.
Hát így! Szóval az elején még tök jól ment, de nekem a 11. szint után már reménytelen volt. Ez akár az update-ek miatt is lehetett. A 18. vagy a 19. update után különösen rosszra fordultak a dolgok. Nem sikerült rájönnöm hogy miért nem működik, csak teóriáim vannak.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
9Dragonsról ki hallott?
Én játszottam vele egy ideig, aztán a gépem egyszercsak már nem bírta. Pedig hogy szerettem.
YohxRen = something kinda love thing XD
9Dragonsról ki hallott?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2007-12-18 20:30:16
beküldve: 2007-12-18 17:35:40
(#57) 9Dragonsról ki hallott?
NARUTO FOREVER!!