Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
beküldve: 2007-09-16 11:43:42
(#26) Úgy gondoltam hogy az AMV-k közé nem illik de ide mivel említve van a WOW így belinkelem. [Link]
Nagyon jó kis videó.
Más. Én speciel játszottam a WOW-al 2 hónapot de engem nem fogott meg. Sok volt az ismétlődő küldetés így abbahagytam.
Nagyon jó kis videó.
Más. Én speciel játszottam a WOW-al 2 hónapot de engem nem fogott meg. Sok volt az ismétlődő küldetés így abbahagytam.
Time to enter The World with no Future.....
Mondhat bárki bármit, a WoW-ot semmi nem fogja letaszítani az MMORPG trónról. Egyedül a Guild Wars tudta megközelíteni.
és 2havonta rendesen kiperkálod érte a 7000 ft-t??
ez azért húzós nem??én is wowozok, de mivel ezt a húzást eléggé aljasnak tartom,ezért bevallom h én bizony tört szervereken jáccom másolt játékkal...
ha ojan lenne mint a gw akk megvenném de igy eséj sincs rá...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-09-15 21:10:21
(#24) Szerintem rről már mindenki hallott, de azért ideírom:
Renaissance:[Link]
Bár még eléggé kezdeti fázisban van, nagyon jó játék lesz már akkor is, ha a felét meg tudják annak csinálni amit ígérnek...
Renaissance:[Link]
Bár még eléggé kezdeti fázisban van, nagyon jó játék lesz már akkor is, ha a felét meg tudják annak csinálni amit ígérnek...
"Miki manó, raconte nous, Miki manó, reste avec nous..."
Szerk: Gaudeama 2007-09-15 21:17:09
beküldve: 2007-08-11 12:10:32
(#23) Mondjuk wownál nekem nem jönnekbe annyira a char kinézetek, de a játék feeling jó:)
A Gw-nél az volt a problémám, hogy állandóan letöltött. Nekem ez elvette kicsit a kedvem. XD Töltsön le egyszerre mindent, de ne az legyen hogy, átérek egy másik mapra és szenvedek 1 órát, aztán végre ismét megmozdulok, és megint előröl az egész. Illúzió romboló volt:)
A Gw-nél az volt a problémám, hogy állandóan letöltött. Nekem ez elvette kicsit a kedvem. XD Töltsön le egyszerre mindent, de ne az legyen hogy, átérek egy másik mapra és szenvedek 1 órát, aztán végre ismét megmozdulok, és megint előröl az egész. Illúzió romboló volt:)
http://k4gome.deviantart.com
beküldve: 2007-08-11 12:05:27
(#22) Mondhat bárki bármit, a WoW-ot semmi nem fogja letaszítani az MMORPG trónról. Egyedül a Guild Wars tudta megközelíteni.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-08-11 12:07:01
beküldve: 2007-08-11 12:01:45
(#21) Sziasztok!
Én ragnarokoztam, most wow-ozok. Ja és flyff-oztam kicsit. LineAgeII -öt is nyomtam egy kicsit.
Véleményem szerint mind a háromnak meg van a feelingje. A flyff-t kihagyom mert nálam semmi feelingje nem volt XD
A szerepjátékos részhez hozzáfűzném, hogy a wownál, van rpg szerver:)
Nagyon sok pro és kontra van mind a két játék felén. /wow vs RO/
A Flyffnél az volt a problémám, hogy egyszerűen unalmas volt. Eljutottam odáig hogy fly aztán hagytam az egészet. Órákig tartó hentelés stb stb, nekem unalmas volt.
A wownál quest túltengés van, ami valahol jó is hiszen az ember nem úgy ül a gép elött hogy arggh kockuljunk, hanem mászkál, el van, szinte észre sem veszi, hogy fejlődik. /legalábbis én gyakra belefeletkezek/
Ragnarokról inkább az jut eszembe hogy troll barlang, ami ott megy. Nincs olyan, hogy ne találkoznál olyannal, aki ne"heal pls, money pls, buff pls" felkiáltásokkkal álldogálna valamelyik főtéren. Ennek ellenére, szerettem mert lehetett taktikázni a statpontokkal. És a kártyák is hiányoznak szerintem más játékokból, amik a ragnarokban jól jöttek.
A wow mellett szóljon az is, hogy ha az ember war-t akar akkor átcammog az ellenfél térfelére és megcsap pár npct. Már is jönnek a playerek hogy viszonozzák a kedves köszönést. Nem úgy mint roban, ahol várta az ember azt a két órát amikor betolhatja az ellen arcát és várat is szerez mellé.
A LineAgeII gyönyörű grafikailag. Kár hogy elég sok dolog nem működik, vagy legalábbis nem működött amikor én játszottam vele. Azon kívül a bugok is megnehezítik, gondolok itt a trade bugra. Lehet az én meglátásom rossz de a Lineage gyk arról szól, hogy állandóna szörnyeket gyilkol az ember. Taktikázni nem igazán lehet benne. Az győz akinek több a hpja. Akár szörny akár player ellen.
Én ragnarokoztam, most wow-ozok. Ja és flyff-oztam kicsit. LineAgeII -öt is nyomtam egy kicsit.
Véleményem szerint mind a háromnak meg van a feelingje. A flyff-t kihagyom mert nálam semmi feelingje nem volt XD
A szerepjátékos részhez hozzáfűzném, hogy a wownál, van rpg szerver:)
Nagyon sok pro és kontra van mind a két játék felén. /wow vs RO/
A Flyffnél az volt a problémám, hogy egyszerűen unalmas volt. Eljutottam odáig hogy fly aztán hagytam az egészet. Órákig tartó hentelés stb stb, nekem unalmas volt.
A wownál quest túltengés van, ami valahol jó is hiszen az ember nem úgy ül a gép elött hogy arggh kockuljunk, hanem mászkál, el van, szinte észre sem veszi, hogy fejlődik. /legalábbis én gyakra belefeletkezek/
Ragnarokról inkább az jut eszembe hogy troll barlang, ami ott megy. Nincs olyan, hogy ne találkoznál olyannal, aki ne"heal pls, money pls, buff pls" felkiáltásokkkal álldogálna valamelyik főtéren. Ennek ellenére, szerettem mert lehetett taktikázni a statpontokkal. És a kártyák is hiányoznak szerintem más játékokból, amik a ragnarokban jól jöttek.
A wow mellett szóljon az is, hogy ha az ember war-t akar akkor átcammog az ellenfél térfelére és megcsap pár npct. Már is jönnek a playerek hogy viszonozzák a kedves köszönést. Nem úgy mint roban, ahol várta az ember azt a két órát amikor betolhatja az ellen arcát és várat is szerez mellé.
A LineAgeII gyönyörű grafikailag. Kár hogy elég sok dolog nem működik, vagy legalábbis nem működött amikor én játszottam vele. Azon kívül a bugok is megnehezítik, gondolok itt a trade bugra. Lehet az én meglátásom rossz de a Lineage gyk arról szól, hogy állandóna szörnyeket gyilkol az ember. Taktikázni nem igazán lehet benne. Az győz akinek több a hpja. Akár szörny akár player ellen.
http://k4gome.deviantart.com
Renma, Zsolti én is a Gaiazom, ha gondoljátok nyugodtan bejelölhettek barátként. Mostanában a Duremi horgászhelyen vadászok a halakra, ott is a Kiki szerveren. Nevem mint általában mindenütt ott is Daisuke Ido.
Srácok segíthetnétek egy kicsit, most regeltem, de még nem nagyon vágom hogy mit hogy kell itt csinálni. A nevem ott is ugyanez. Köszi!
"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"
beküldve: 2007-06-11 19:36:16
(#19) Sziasztok!
Ez ugyan nem szerepjáték de egy igen jó stratégiai játék, mindenkinek ajánlom:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_ 10560
Ha segítség kell nyugodtan keressetek meg a játékon belül vagy msn-n :)
Ez ugyan nem szerepjáték de egy igen jó stratégiai játék, mindenkinek ajánlom:
http://www.travian.hu/?uc=hu1_ 10560
Ha segítség kell nyugodtan keressetek meg a játékon belül vagy msn-n :)
"Nincs baj ameddig érzem, hogyha fáj, az élet ilyen, néha fáj"
Minden attól függ, te hogy játszod. A legszerepebb asztali játékot is lehet szarul jétszani és a diablot is szerepben. Rajtad áll.
Ez igaz... bár a Diablót szerepben...
Végül is persze, lehet, de ezt most elképzeltem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-05 12:24:37
(#17) Renma, Zsolti én is a Gaiazom, ha gondoljátok nyugodtan bejelölhettek barátként. Mostanában a Duremi horgászhelyen vadászok a halakra, ott is a Kiki szerveren. Nevem mint általában mindenütt ott is Daisuke Ido.
beküldve: 2007-06-05 00:22:56
(#16) Ezért írtam azt, hogy ötletes fejlesztői gárda van, mivel ígéreteik szerint már azt is szűrni fogják, hogy ki mennyire "ynevi" névvel csinál karaktert.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Kövezzetek meg, de én 10+ év asztali szerepjáték után én mindig olyan jókat kacarászom azokon, akik szerint a WoW és társai szerepjáték... Persze, bizonyos, távoli szempontból talán-esetleg, de szvsz még az ős-DnD-ben is több élet volt...
Minden attól függ, te hogy játszod. A legszerepebb asztali játékot is lehet szarul jétszani és a diablot is szerepben. Rajtad áll.
Az MMO-kkal az a baj hogy a játékosok nem annak jétsszák. És hiába találsz te ki egy karaktert aminek a figurájához ragaszkodsz is, ha azt látod hogy mindenki más tesz az egészre, és kihasznál minden kis technikai lehetőséget.
De végülis, mint minden játék: rajtad áll.
(mellesleg még mindig szerepebb mint pl. az EOB vagy a SSI adnd játékok voltak :) )
beküldve: 2007-06-04 22:49:56
(#14) Igazság szerint nem vagyok meggyőződve róla, hogy lehetséges akár csak megközelítőleg is hasonlóan összefogni 10+/100+/1000+/stb játékost a neten keresztül, mint mondjuk négyet az asztalnál...
Persze nyitott vagyok minden próbálkozásra és én is örülnék, ha valaki végre sikerrel járna
Persze nyitott vagyok minden próbálkozásra és én is örülnék, ha valaki végre sikerrel járna
beküldve: 2007-06-04 16:34:22
(#13) Na ja. Egyetlen reményem, hogy végre tényleg lesz valami értelmes MMO szerepjáték, az az, hogy egy igen ötletes és tehetségesnek tűnő magyar csapat nekiállt megcsinálni a M.A.G.U.S-t MMO-ban. Az eddigiek alapján messze verni fog mindent és TÉNYLEG SZEREPJÁTÉK lesz. De ezek csak remények.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-04 13:01:28
(#12) Kövezzetek meg, de én 10+ év asztali szerepjáték után én mindig olyan jókat kacarászom azokon, akik szerint a WoW és társai szerepjáték... Persze, bizonyos, távoli szempontból talán-esetleg, de szvsz még az ős-DnD-ben is több élet volt...
Hogy a Diablo-sorozatról és társairól ne is beszéljek