Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
beküldve: 2007-12-18 12:23:51
(#56) beküldve: 2007-12-16 10:22:13
(#55) Hát nemtom, én a 8600GTvel is tökéletesen jól játszok UT3at, GoW-t, Crysist... jó, nem azt mondom, hogy mindent fel lehet tolni maxra, hogy kifolyjon az ember szeme a látványtól, de ezek már mediumon is elég brutális látványt tudnak nyújtani. Egyébként meg csak beállítások kérdése az egész - CryEngine2 pl gyönyörűszépen tweakelhető.
Egyébként a sz..ás az lesz majd, amikor SP1gyel kijön a 10.1es DX... bár, a legújabb ForceWare feature listjében most 1 ilyet találtam: support for 3-way SLI. Hát menjenek már a ...
Egyébként a sz..ás az lesz majd, amikor SP1gyel kijön a 10.1es DX... bár, a legújabb ForceWare feature listjében most 1 ilyet találtam: support for 3-way SLI. Hát menjenek már a ...
YohxRen = something kinda love thing XD
Még mindig OFF:
Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
Esküszöm nem kötekedés: mondj már egy boltot, ahol van 55K bruttoért (a nettó elméleti ár tök nem érdekel) 8800GT. Gépvásárlásban vagyok és ezen múlik hogy milyen procira tellik (ugyanis ha egyátalán kapni GT-t, az 70-75K jelenleg mindenütt).
A 9es széria legkorábban tavasszal jön ki (ami ugye márc-május) és akkor is a szokásos menetrend 9800-9800GTX, majd 9500-9600GT, GTS, aztán a 9800GT (ez ment a 7-8as szériáknál is. És tegyük hozzá, a 8600-8500asokat inkább el lehet felejteni olyan szarok).
beküldve: 2007-12-15 12:19:56
(#53) Ismerem a kártya adatait, de a 8as széria még csak az első DX10-es család, ami azt jelenti, hogy van még mit fejlszteni rajta, így hát nem lesz meglepő, ha a 9es lealázza őket. a 8-as inkább kísérleti DX10-es fázis, a 9-es széria lesz az, amelyiken jobban néz ki a Gears of War, mint konzolon.
Még mindig OFF:
A 8800GT a legújabb modell jelenleg. Mond neked valamit a Ti4200? Na, idén ez a 8800GT. 65nm-es gyártástechnológia, szemben a GTS/GTX 90esével; shadereket tekintve a GTS és GTX között van, órajeleket nézve a GTX fölött. Viszont 512MBnál nem kerül rá több memória, és az is csak 256bites interfésszel, szemben a GTS/GTX 320 ill 384bitjével - sávszélességben a GTS alá sorolódik, csakúgy mint a TMU és ROP számokat tekintve - cserébe viszont már PCIE 2.0-t támogat (ami egyelőre még csak 1 plusz feature, leginkább). Összteljesítményben a GTX is csak túlhajtva tudja földbe döngölni, és akkor se túl meggyőzően - a dolog szépséghibája abban rejlik, hogy eléggé hiánycikk lett a piacon; ugyanakkor viszont van 1 olyan megérzésem, hogy aki most benevez 1 ilyenre, az a 9esek eljövetelekör szidni fogja az nVidiát, annyi kört fognak ráverni az új kártyák erre.Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
beküldve: 2007-12-15 09:41:39
(#50) Még mindig OFF:
Mit gondoltok miért ilyen olcsó a 8000-es széria? Mert jön az igazi next-gen videokártya... Egy 9600GT dupla olyan teljesítménnyel bír, mint egy 8800GT vagy GTX. Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.
Sőőt, a GTS verziókat ingyen fogják osztogatni, beetetésnek, hogy aztán akard a GTXeket, amik ugyan már pénzbe kerülnek, de később is lehet fizetni!!
Nem tudom, nekem egy 150-160K-s 8800GTX vagy egy 60-70K-s 8800GT nem tűnik olcsónak... persze nem a szüleim fizetik. És most jött ki az új GTS 512-es GTS fejlettebb chippel. Szálljunk mér magunkba picit.
Egyébként elárulok nektek egy nagy titkot..az 512-es VGa sz@rt sem ér! Ha igazán jó videókártyát akarj próbálj egy 256-ost, hisz ha veszel mellé egy giga RAM-ot akkor bármelyik next-gen játékot tolja (najó esetleg 2 giga) szal nem annyira vészes. VEGYETEK 256-OS VGA-t!
...
Erm, mintha kicsit szétoffolnánk a témát...
Mit gondoltok miért ilyen olcsó a 8000-es széria? Mert jön az igazi next-gen videokártya... Egy 9600GT dupla olyan teljesítménnyel bír, mint egy 8800GT vagy GTX. Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.
Sőőt, a GTS verziókat ingyen fogják osztogatni, beetetésnek, hogy aztán akard a GTXeket, amik ugyan már pénzbe kerülnek, de később is lehet fizetni!!
Nem tudom, nekem egy 150-160K-s 8800GTX vagy egy 60-70K-s 8800GT nem tűnik olcsónak... persze nem a szüleim fizetik. És most jött ki az új GTS 512-es GTS fejlettebb chippel. Szálljunk mér magunkba picit.
Egyébként elárulok nektek egy nagy titkot..az 512-es VGa sz@rt sem ér! Ha igazán jó videókártyát akarj próbálj egy 256-ost, hisz ha veszel mellé egy giga RAM-ot akkor bármelyik next-gen játékot tolja (najó esetleg 2 giga) szal nem annyira vészes. VEGYETEK 256-OS VGA-t!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-14 16:59:19
(#47) naigen, az olcsóság elég relatív. főleg a felsőbb határnál állomásozók ma se sokkal olcsóbbak, mint megjelenésük idején, nagyjából ugyanúgy tartják az árukat. (nálunk. a külföld, az megint 1 más lapra tartozik)
igen, a 8800GT megjelenése megkavarta kicsit a videókártyapaklit (és már ez is rá tud verni a GTS/GTXek fejére), de ettől még nem lehet árzuhanásról beszélni.
igen, a 8800GT megjelenése megkavarta kicsit a videókártyapaklit (és már ez is rá tud verni a GTS/GTXek fejére), de ettől még nem lehet árzuhanásról beszélni.
Szerk: Lotus 2007-12-14 16:59:58
beküldve: 2007-12-14 12:05:17
(#45) Mit gondoltok miért ilyen olcsó a 8000-es széria? Mert jön az igazi next-gen videokártya... Egy 9600GT dupla olyan teljesítménnyel bír, mint egy 8800GT vagy GTX. Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.
Geforce 9800 GT-vel //egen 9es széria// XD.)
Hát ha létezne, jó lenne...
Ez nagyon komolyan hangzik.
Annyira nem, mostanában olcsóbbak lettek az alkatrészek, 150-ből kijön.(ami nem olcsó, de nem is drága)