Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
beküldve: 2007-12-18 12:23:51
(#56) beküldve: 2007-12-16 10:22:13
(#55) Hát nemtom, én a 8600GTvel is tökéletesen jól játszok UT3at, GoW-t, Crysist... jó, nem azt mondom, hogy mindent fel lehet tolni maxra, hogy kifolyjon az ember szeme a látványtól, de ezek már mediumon is elég brutális látványt tudnak nyújtani. Egyébként meg csak beállítások kérdése az egész - CryEngine2 pl gyönyörűszépen tweakelhető.
Egyébként a sz..ás az lesz majd, amikor SP1gyel kijön a 10.1es DX...
bár, a legújabb ForceWare feature listjében most 1 ilyet találtam: support for 3-way SLI. Hát menjenek már a ...
Egyébként a sz..ás az lesz majd, amikor SP1gyel kijön a 10.1es DX...
bár, a legújabb ForceWare feature listjében most 1 ilyet találtam: support for 3-way SLI. Hát menjenek már a ...
YohxRen = something kinda love thing XD
Még mindig OFF:
Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
Esküszöm nem kötekedés: mondj már egy boltot, ahol van 55K bruttoért (a nettó elméleti ár tök nem érdekel) 8800GT. Gépvásárlásban vagyok és ezen múlik hogy milyen procira tellik
(ugyanis ha egyátalán kapni GT-t, az 70-75K jelenleg mindenütt).A 9es széria legkorábban tavasszal jön ki (ami ugye márc-május) és akkor is a szokásos menetrend 9800-9800GTX, majd 9500-9600GT, GTS, aztán a 9800GT (ez ment a 7-8as szériáknál is. És tegyük hozzá, a 8600-8500asokat inkább el lehet felejteni olyan szarok).
beküldve: 2007-12-15 12:19:56
(#53) Ismerem a kártya adatait, de a 8as széria még csak az első DX10-es család, ami azt jelenti, hogy van még mit fejlszteni rajta, így hát nem lesz meglepő, ha a 9es lealázza őket. a 8-as inkább kísérleti DX10-es fázis, a 9-es széria lesz az, amelyiken jobban néz ki a Gears of War, mint konzolon.
Még mindig OFF:
A 8800GT a legújabb modell jelenleg. Mond neked valamit a Ti4200? Na, idén ez a 8800GT. 65nm-es gyártástechnológia, szemben a GTS/GTX 90esével; shadereket tekintve a GTS és GTX között van, órajeleket nézve a GTX fölött. Viszont 512MBnál nem kerül rá több memória, és az is csak 256bites interfésszel, szemben a GTS/GTX 320 ill 384bitjével - sávszélességben a GTS alá sorolódik, csakúgy mint a TMU és ROP számokat tekintve - cserébe viszont már PCIE 2.0-t támogat (ami egyelőre még csak 1 plusz feature, leginkább). Összteljesítményben a GTX is csak túlhajtva tudja földbe döngölni, és akkor se túl meggyőzően - a dolog szépséghibája abban rejlik, hogy eléggé hiánycikk lett a piacon; ugyanakkor viszont van 1 olyan megérzésem, hogy aki most benevez 1 ilyenre, az a 9esek eljövetelekör szidni fogja az nVidiát, annyi kört fognak ráverni az új kártyák erre.Nah tehát nehogy 256-osat vegyetek, mert az túró a tehén se**ébe. Minimum 768 MB-os 9600GT a teljes grafikai pompához és persze 2 GB DDR2 RAM vagy 4 GB DDR RAM.^^ A 8800GT-k már csak 55000 körül vannak, nem véletlenül. Szerintem megéri várni. Csak sokat kell dolgozni amíg összejön az új cuccokra a pénz. GÁÁH!
beküldve: 2007-12-15 09:41:39
(#50) Még mindig OFF:
Mit gondoltok miért ilyen olcsó a 8000-es széria?
Mert jön az igazi next-gen videokártya... Egy 9600GT dupla olyan teljesítménnyel bír, mint egy 8800GT vagy GTX.
Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.
Mert jön az igazi next-gen videokártya... Egy 9600GT dupla olyan teljesítménnyel bír, mint egy 8800GT vagy GTX.
Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.Sőőt, a GTS verziókat ingyen fogják osztogatni, beetetésnek, hogy aztán akard a GTXeket, amik ugyan már pénzbe kerülnek, de később is lehet fizetni!!
Nem tudom, nekem egy 150-160K-s 8800GTX vagy egy 60-70K-s 8800GT nem tűnik olcsónak... persze nem a szüleim fizetik. És most jött ki az új GTS 512-es GTS fejlettebb chippel. Szálljunk mér magunkba picit.
Egyébként elárulok nektek egy nagy titkot..az 512-es VGa sz@rt sem ér! Ha igazán jó videókártyát akarj próbálj egy 256-ost, hisz ha veszel mellé egy giga RAM-ot akkor bármelyik next-gen játékot tolja (najó esetleg 2 giga) szal nem annyira vészes. VEGYETEK 256-OS VGA-t!
...
Erm, mintha kicsit szétoffolnánk a témát...
Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.
Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek.Sőőt, a GTS verziókat ingyen fogják osztogatni, beetetésnek, hogy aztán akard a GTXeket, amik ugyan már pénzbe kerülnek, de később is lehet fizetni!!
Nem tudom, nekem egy 150-160K-s 8800GTX vagy egy 60-70K-s 8800GT nem tűnik olcsónak... persze nem a szüleim fizetik. És most jött ki az új GTS 512-es GTS fejlettebb chippel. Szálljunk mér magunkba picit.
Egyébként elárulok nektek egy nagy titkot..az 512-es VGa sz@rt sem ér! Ha igazán jó videókártyát akarj próbálj egy 256-ost, hisz ha veszel mellé egy giga RAM-ot akkor bármelyik next-gen játékot tolja (najó esetleg 2 giga) szal nem annyira vészes. VEGYETEK 256-OS VGA-t!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-14 16:59:19
(#47) naigen, az olcsóság elég relatív. főleg a felsőbb határnál állomásozók ma se sokkal olcsóbbak, mint megjelenésük idején, nagyjából ugyanúgy tartják az árukat. (nálunk. a külföld, az megint 1 más lapra tartozik)
igen, a 8800GT megjelenése megkavarta kicsit a videókártyapaklit (és már ez is rá tud verni a GTS/GTXek fejére), de ettől még nem lehet árzuhanásról beszélni.
igen, a 8800GT megjelenése megkavarta kicsit a videókártyapaklit (és már ez is rá tud verni a GTS/GTXek fejére), de ettől még nem lehet árzuhanásról beszélni.
Szerk: Lotus 2007-12-14 16:59:58
beküldve: 2007-12-14 12:05:17
(#45) Mit gondoltok miért ilyen olcsó a 8000-es széria?
Drágának nem lesz drágább, mint az eddigi kártyák és én januárt hallottam megjelenésnek. Geforce 9800 GT-vel //egen 9es széria// XD.)
Hát ha létezne, jó lenne...
)YohxRen = something kinda love thing XD
Ez nagyon komolyan hangzik.
Annyira nem, mostanában olcsóbbak lettek az alkatrészek, 150-ből kijön.(ami nem olcsó, de nem is drága)