Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
A ma reggeli RPG ajánlatom a Witcher mellett a Hellgate: London, ami messze a legjobb, hisz' volt Blizzardos tagok munkája.
Köszi, felírom ezt is.
(Ezek mellé pedig minimum 3GB RAM, egy dupla magos Athlon64 X2 4800+ javallott Geforce 9800 GT-vel //egen 9es széria// XD.)
Ez nagyon komolyan hangzik.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
A ma reggeli RPG ajánlatom a Witcher mellett a Hellgate: London, ami messze a legjobb, hisz' volt Blizzardos tagok munkája. (Ezek mellé pedig minimum 3GB RAM, egy dupla magos Athlon64 X2 4800+ javallott Geforce 9800 GT-vel //egen 9es széria// XD.)
ehm, a witcher mellé mindenképp. x_x a hellgate-tel athlon 64 3000+on játszok, 1gb rammal és 8600gtvel. nem vészes, bár a crysis ezen a szinten jóval előtte jár optimalizációt tekintve.egyébként az, hogy volt blizzardosok munkája, még nem garancia a sikerre - tény, hogy akinek hiányérzete volt diablóból, az most 3dben találja meg a számítását; ettől eltekintve viszont nem túl sok jó kritikát olvastam róla.
YohxRen = something kinda love thing XD
A ma reggeli RPG ajánlatom a Witcher mellett a Hellgate: London, ami messze a legjobb, hisz' volt Blizzardos tagok munkája. (Ezek mellé pedig minimum 3GB RAM, egy dupla magos Athlon64 X2 4800+ javallott Geforce 9800 GT-vel //egen 9es széria// XD.)
Pedig ajánlottam volna neked vmelyik Gpotatos játékot, mertz ők gyártják a LEGJOBB, LEGSZEBB, INGYENES (!), MMO-kat a világon
Eddig két játékkal játszottam tőlük a rappelz és a fly for fun, mindketőn elég sokan vanak, mindegyik szerveren (sőt a rappelz bahamuton szinte csak (!) magyarok vannak)
Ajánlom mindenkinek őket!!!
www.gpotato.com
Köszi! Azért megnézem majd őket, hátha. Talán csak egy újabb videokártya kéne egyébként. És ha már beújjítok egyet, akkor remélem elég jó lesz hozzá, hogy kipróbáljam a Witcher-t.
Ami ugyan nem internetes RPG, de nagyon izgalmasan és izgalmasnak néz ki.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2007-12-11 15:04:18
(#37) Hmm. ^_^ Sword Of The New World, anyone? :P
YohxRen = something kinda love thing XD
Én is gaiazok már több mint egy éve. Szinte mindennap felmegyek egy kicsit. Jópofa oldal. De az első és eddigi egyetlen
MMORPG játék amivel játszottam, most az ősszel, a 9Dragons volt. Nagyon szép a grafika, ami azt is jelentette hogy az én gépem nem bírta sokáig. Kevés volt a memóriám és a videókártyámat is megbolondította. Sajnálom is mert teljesen függővé tett. Mivel nincs összehasonlítási alapom, nem tudom hogy ez jobb, avagy rosszabb az alább felsorolt játékoknál, de mindenkinek ajánlom kipróbálásra. Ingyen van ugyanis.
MMORPG játék amivel játszottam, most az ősszel, a 9Dragons volt. Nagyon szép a grafika, ami azt is jelentette hogy az én gépem nem bírta sokáig. Kevés volt a memóriám és a videókártyámat is megbolondította. Sajnálom is mert teljesen függővé tett. Mivel nincs összehasonlítási alapom, nem tudom hogy ez jobb, avagy rosszabb az alább felsorolt játékoknál, de mindenkinek ajánlom kipróbálásra. Ingyen van ugyanis.
Pedig ajánlottam volna neked vmelyik Gpotatos játékot, mertz ők gyártják a LEGJOBB, LEGSZEBB, INGYENES (!), MMO-kat a világon
Eddig két játékkal játszottam tőlük a rappelz és a fly for fun, mindketőn elég sokan vanak, mindegyik szerveren (sőt a rappelz bahamuton szinte csak (!) magyarok vannak)
Ajánlom mindenkinek őket!!!
www.gpotato.com
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-11 01:55:57
(#35) Én is gaiazok már több mint egy éve. Szinte mindennap felmegyek egy kicsit. Jópofa oldal. De az első és eddigi egyetlen
Egy időben Lineage2 őztem, abban voltak eléggé jó törtszerverek, kevés buggal sok emberrel.
Később kipróbáltam a WoW ot azt is törtszerveren, de bugos is volt meg jó szokásomhoz híven beleuntam mint minden mmorpg be vagy hosszab rpg be.
Később kipróbáltam a WoW ot azt is törtszerveren, de bugos is volt meg jó szokásomhoz híven beleuntam mint minden mmorpg be vagy hosszab rpg be.
Szerintem próbld ki a Rappelz nevű MMORPG-t. Én meg Necrokid is azon játszunk már régóta és egyáltalán nem unalmas. a www.gpotato.com oldalról leszedheted.
Khmm...www.rappelz.gpotato.com
Először nem hittem el h ez ingyen van..egyzsrűen messze üti a wowot
Khmkhmkhm...www.gpotato.com és ott 200-as betűmérettel van h GAMES és rámész és Rappelz Epic4
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Egy időben Lineage2 őztem, abban voltak eléggé jó törtszerverek, kevés buggal sok emberrel.
Szerintem próbld ki a Rappelz nevű MMORPG-t. Én meg Necrokid is azon játszunk már régóta és egyáltalán nem unalmas. a www.gpotato.com oldalról leszedheted.
Khmm...www.rappelz.gpotato.com
Először nem hittem el h ez ingyen van..egyzsrűen messze üti a wowot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
"A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést..."
Szerk: Kurosaki Ichigo 2007-11-12 18:50:29
beküldve: 2007-10-28 11:54:59
(#31) Egy időben Lineage2 őztem, abban voltak eléggé jó törtszerverek, kevés buggal sok emberrel.
Egyszerre két személyiség? Ráadásul az egyik egy nyamvadt sötételf? Heweheweeee. Nem valami jó kombináció. A Hordával senki nem szállhat szembe.
Micsodaaaaa?XD Tört szerver? TÖRT? BÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Ráderesztem az élveholtak urát, Arthas haragja lecsap rád.
Én vok az élőhalottak ura! Muhahaha! Sőt! Még ILidan is én vok hehe!
Micsodaaaaa?XD Tört szerver? TÖRT? BÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Ráderesztem az élveholtak urát, Arthas haragja lecsap rád.
beküldve: 2007-10-27 20:30:46
(#27) Na beismerem....TÖRTSZERÓN JÁTSZOk
De ott olyan bugok vannak h nem lehet leadni a küldiket meg ilyenek.[Link] Ez egy ingyenes, LEGÁLIS MMO nagyon szép grafikával, mindenkinek ajánlom!
De ott olyan bugok vannak h nem lehet leadni a küldiket meg ilyenek.[Link] Ez egy ingyenes, LEGÁLIS MMO nagyon szép grafikával, mindenkinek ajánlom!