Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MMORPG - Játékok és minden ami ezzel kapcsolatos.
beküldve: 2007-04-30 15:03:06
(#11) Én momentán Silkroad-al nyomultam egy jódarabig de aztán beleuntem hogy 1: Nincsen elég quest így marad a farmolás. 2: Scroll-ok bevezetése után mindenki hirtelen megnőtt nekem meg nem volt kedvem ezért pénzt kiadni...
Most meg WoW. Rengeteg ismerősöm játszik így relatíve mindere van lehetőségem. Nem kell pánikolnom hogy kivel megyek instázni meg ilyenek... szeressük... :)
Most meg WoW. Rengeteg ismerősöm játszik így relatíve mindere van lehetőségem. Nem kell pánikolnom hogy kivel megyek instázni meg ilyenek... szeressük... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-04-30 14:09:42
(#10) Én internetes RPG-k közül kb egy évvel ezelőtt a Thrilliont és a Beholdert űztem, mára azonban meguntam őket, és leragadtam a M.A.G.U.S.-nál. Jó, mondjuk annak sem a törvénykönyvi verziójánál, hanem egy teljesen szabad játékmenetű szerepjáték verziójában (innentől már nem naon merem mágusnak titulálni). Persze ma is gyakran visszapislogok a törvényekhez, de szépen lassna kezdem elfelejteni, h ott mi, merre, meddig, hány óra. .
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Srácok, www.gaiaonline.com, nagyon ari. Elsősorban nem játék, inkább egy anime community, irtó kawaii szereplőkkel stb. Természetesen ingyenes. Ja, és nem is kell semmilyen progit telepíteni, a böngészőből simán futtatható.
Egy olyasmi grafikájú világban kell mászkálni, mint mondjuk egy 16 bites RPG, lehet beszélgetni, aranyat gyűjteni meg ilyesmi.
Én még csak most ismerkedek vele, de tök jó lenne ha csatlakozna még néhány magyar arc, el lehetne dumálgatni...
Egy olyasmi grafikájú világban kell mászkálni, mint mondjuk egy 16 bites RPG, lehet beszélgetni, aranyat gyűjteni meg ilyesmi.
Én még csak most ismerkedek vele, de tök jó lenne ha csatlakozna még néhány magyar arc, el lehetne dumálgatni...
Hih, már régóta keresek egy ilyen online játékhoz hasonlót, amiben anime karakterekkel lehet "lenni". Úgyhogy én már regisztráltam is. Kösz a tippet.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-04-03 16:26:26
(#8) Srácok, www.gaiaonline.com, nagyon ari. Elsősorban nem játék, inkább egy anime community, irtó kawaii szereplőkkel stb. Természetesen ingyenes. Ja, és nem is kell semmilyen progit telepíteni, a böngészőből simán futtatható.
beküldve: 2007-04-03 16:03:50
(#7) Minden héten játszom asztali (pen&paper) szerepjátékot (najó, van hogy nem jön össze ^_^) és aktívan WoWozom. Az egyik nem a másik alternatívája, vagy heéyettesítése, ez egy teljesen téves elképzelés.
beküldve: 2007-04-03 15:13:23
(#6) Ugyan ez a problémám velük. Maradok inkább az asztali játéknál. Az kreatívabb.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-03 15:11:57
(#5) Nemrég még a Fly For Fun-t játszottam, de valahogy beleuntam. 41-es blade-nek készülő merc karimmal már nem élvezetes játszani, mert nem jelent nagy kihívást az 50. szint körüli szörnyek hentelése sem. Knight buildes karimmal nem nagyon haladtam, más karit már nem volt türelmem indítani. Valahogy minden MMORPG-t egy idő után nagyon meg lehet unni. Aztán meg felötlik bennem a kérdés, hogy ez az egész mire volt jó az idő elpocsékolásán kívül.
beküldve: 2007-04-03 14:44:01
(#4) Régóta nézegetem a fórumot, első hozzászólásom, majd a továbbiakban szeretnék aktívabban részt venni a communication-ben :)
Én nagyon szeretem az mmo-kat, régen a Mu online nevezetű ingyenes MMO-val kezdtem. Jó kis manga stílusú karik, bár kicsit unalmas volt mert alig vannak questek és csak gyilok az egész, de ha ráérzel és sok emberrel mentek akkor nem olyan uncsi.
Nem lett megemlítve, de szerintem Magyarországon talán a legnagyobb tábora a Guild Wars-nak van. (a Wow sem éri el ezt a szintet sztem, bár nemtom pontosan a statisztikát)
A GW-t egyszer megveszed aztán nem kell havonta fizetned a gamelés-ért sztem ez eléggé jó húzás volt az NCSOFT részéről. A másik nagyon nagy kedvencem a Lineage 2. Mondjuk csak tört szerveren tudtam vele jáccani, persze úgy egy kicsit macerás. a legtöbb MMO-t általában lehet játszani ilyen tört szervereken, persze azokat amik valamilyen szinten fizetősek. Sok hátrányuk van, egyik a sokszor offline üzemmód, a sok-sok bug. Viszont ezeklen a szervereken általában családiasabb a hangulat, mert nem olyan sokan jáccanak egy egy ilyen szerveren (rengeteg L2-es szerver létezik) és majdnem hogy mindenki mindenkit ismer.
A mangához sztem annyi köze van hogy japánok vagy koreaiak csináljék, legtöbbször manga stílusú grafikával ami egyes MMO-kban sztem eléggé szépen megvan csinálva
kifejtettem az álláspontomat rendesen :)
Én nagyon szeretem az mmo-kat, régen a Mu online nevezetű ingyenes MMO-val kezdtem. Jó kis manga stílusú karik, bár kicsit unalmas volt mert alig vannak questek és csak gyilok az egész, de ha ráérzel és sok emberrel mentek akkor nem olyan uncsi.
Nem lett megemlítve, de szerintem Magyarországon talán a legnagyobb tábora a Guild Wars-nak van. (a Wow sem éri el ezt a szintet sztem, bár nemtom pontosan a statisztikát)
A GW-t egyszer megveszed aztán nem kell havonta fizetned a gamelés-ért sztem ez eléggé jó húzás volt az NCSOFT részéről. A másik nagyon nagy kedvencem a Lineage 2. Mondjuk csak tört szerveren tudtam vele jáccani, persze úgy egy kicsit macerás. a legtöbb MMO-t általában lehet játszani ilyen tört szervereken, persze azokat amik valamilyen szinten fizetősek. Sok hátrányuk van, egyik a sokszor offline üzemmód, a sok-sok bug. Viszont ezeklen a szervereken általában családiasabb a hangulat, mert nem olyan sokan jáccanak egy egy ilyen szerveren (rengeteg L2-es szerver létezik) és majdnem hogy mindenki mindenkit ismer.
A mangához sztem annyi köze van hogy japánok vagy koreaiak csináljék, legtöbbször manga stílusú grafikával ami egyes MMO-kban sztem eléggé szépen megvan csinálva
kifejtettem az álláspontomat rendesen :)
beküldve: 2007-04-03 14:24:20
(#3) Szerintem baromi unalmasak, és drágák is. Amelyik ingyenes, ott meg csak azt veszed észre, hogy van egy 99 szintű high karid két év kemény munka után godlike ittemekkel, és resetelik a servert
Ragnarok-al játszottam egy ideig, úgy 2-3 év, a többi szintfejlesztőssel meg már nem is kisérletezek, Talán a Sword of the new world-be bele fogok lesni.
Ragnarok-al játszottam egy ideig, úgy 2-3 év, a többi szintfejlesztőssel meg már nem is kisérletezek, Talán a Sword of the new world-be bele fogok lesni.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-03 14:06:22
(#2) Régen Ragnarököltem, mostanában meg picit L2-őzöm. Igaz egyre ritkábban. Nekem az a bajom az MMORPG cuccokkal, hogy bár szerepjátéknak hírdetik őket, korántsem azok. Nagyon megkötik az ember kezét, és egy picit nagyobb szabadságot engedő akció játékok maradnak. Azért élvezhetőek.
Mondjuk ez sztem nem igazán tartozik az anime/manga témába...
Mondjuk ez sztem nem igazán tartozik az anime/manga témába...
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Szerk: Lonewolf 2007-04-03 14:08:44
beküldve: 2007-04-03 14:03:57
(#1) World Of Warcraft, Lineage II, Fly For Fun, RagnaRock... Gondolom pár embernek ismerősek ezek a címek. Az MMORPG-t (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) figalmat úgy tudnám folytatni, hogy egy nagyobb hálózaton (net ) végrehajtott szerepjáték. Vagyis a játékosok szerepetr játszanak hehehe... ^^ Nos ezek után ez lehet szöveges formában egy chat oldalon ami ezzel foglalkozik vagy egy játék programban.
Na most... Ennek eléggé nagy rajongói tábora van. Erről szerintem nyugoidtan lehetne beszélgetni mert ez is úgy ahogy az OTAKU életstílushoz tartozik.
WoW vagy szívemcsücske: Lineage II
Na most... Ennek eléggé nagy rajongói tábora van. Erről szerintem nyugoidtan lehetne beszélgetni mert ez is úgy ahogy az OTAKU életstílushoz tartozik.
INGYEN ÖLELÉS! :)