Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ez az eredeti borító, mindenütt a világon ilyen
Limu: persze
Limu: persze
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2007-04-10 15:45:24
Az a baj, hogy ezek drágább dolgok, mint az eddigiek. A népszerű sorozatoknak megkérik az árát Ráadásul előre meg kell mondani, hogy 30 kötet múlva mennyi lesz az ára, mert közben nem nagyon engednek változtatni. Ha most bevállaljuk 1500-on, már akkor is ingyen dolgozunk, de egy papírár-emelkedéssel egyből mínuszba kerülünk, csőd, roló. Az meg nem hiányzik senkinek.
(És persze lehetett volna 1990-el viccelődni, de hagyjuk a szemfényvesztést. mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem tudjuk 800 Ft-ért adni mint a japánok teszik, de ők 15 millió példányt is nyomnak... )
(És persze lehetett volna 1990-el viccelődni, de hagyjuk a szemfényvesztést. mi sajnáljuk a legjobban, hogy nem tudjuk 800 Ft-ért adni mint a japánok teszik, de ők 15 millió példányt is nyomnak... )
Szerk: Csaba 2007-04-10 15:47:06
beküldve: 2007-04-10 15:37:25
(#6) Jó ez a topic. *erre várt*
Nekem is megéri a 2000-et. Kíváncsi vagyok milyen fordítások/átírások lesznek. Bárcsak már a kezemben tarthatnám. *.*
Ezt is másfél havonként tervezitek megjelentetni?
Nekem is megéri a 2000-et. Kíváncsi vagyok milyen fordítások/átírások lesznek. Bárcsak már a kezemben tarthatnám. *.*
Ezt is másfél havonként tervezitek megjelentetni?
beküldve: 2007-04-10 15:19:49
(#5) Arra lennék kíváncsi, hogy ha tudjátok hozni a conra, akkor ugye mind a két napon fogjátok árulni?
beküldve: 2007-04-10 15:17:03
(#4) 2000Ft lesz? Az 1500Ft-os ár mellett sem tudtam hogy finanszírozzam öket de így még jobban megnehezítettétek a dolgom (meg még gondolom jó néhány emberét). Na majd csak sikerül valahogy. Nemeg a minőságet meg kell fizetni.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-04-10 15:17:51
beküldve: 2007-04-10 15:15:24
(#3) Kiadás dátuma: 2007-05-03
NARUTO 2000 pénzért is megéri
NARUTO 2000 pénzért is megéri
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿
beküldve: 2007-04-10 14:29:35
(#2) Császtok, egész jól néz ki a Naruto első kötetének borítója, kicsit a Dragon Ballra emlékeztet . Apropó nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg az első kötet (Naruto mmint )?
beküldve: 2007-04-10 14:28:44
(#1) Reméljük ki tudjuk hozni a tavaszi Conra, azaz május elejére. Különösen új sorozatoknál sok a munka, ahol az alapkifejezéseknek fordítást kell találni