Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-04-16 19:16:40
(#53) 1,5 havi kiadás, az mondjuk évi 8 kötet jobb esetben, ami olyan (jelenleg) 30 körüli összkötetszámmal *khm* számolva közel 4 évet jelent... Az sok... Szeretem a Naruto-t, főleg a humora miatt. Remélem van jövője Mo-n a sorozatnak, én belefektetek, még szerencse, hogy már van saját jövedelmem, így tudom finanszírozni.
OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
Még mindig nem vágom hogy a Mangafan hogyan nem fog belerokkani anyagilag a Narutoba..mármint ha tiszteségesen ki akarják adni az összes kötetet (god save uuus.. ) Annyira még nem nagy a mangafanok tábora,vagy ennyire szépen összegyűltünk? Akkor meg mégiscsak van minek örülni ^_^
Látom nem jött be neked a Naruto.Láttad már a Shippuuden-t?Sokkal jobb mint az alap Naruto.(sokkal komolyabb,durvább...több a piros stb.)
Nálam a Nárutó már ott elásta magát hogy 20000 részes +/- pár nulla...aztán ronda és ninjás,kész,ennyi elég ahhoz hogy ne szeressem.
De nemcsak azért kezdtem el itt nyafogni mert nem jön be túlzottan,hanem mert tényleg elég nagy terjedelmű és sajnálnám szegény Mangafant ha belebukna..ha meg azt csinálják hogy próbából kiadnak pár kötetet és ha nem fogy akkor kész vége mint a Twin Peaks-nek (vagy RTL-en szerencsétlen Sailor Moonnak..T_T) akkor egészségükre.De őszintén remélem hogy semmi ilyen nem fog történni és venni fogják mint az Árnybírót,csak nekem fáj a pici szivem mert nem ilyen lovat akartam
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-16 19:12:55
Még mindig nem vágom hogy a Mangafan hogyan nem fog belerokkani anyagilag a Narutoba..mármint ha tiszteségesen ki akarják adni az összes kötetet (god save uuus.. ) Annyira még nem nagy a mangafanok tábora,vagy ennyire szépen összegyűltünk? Akkor meg mégiscsak van minek örülni ^_^
Hát... vegyük magyarázatnak pl. azt, hogy a magyar anime fanok között hány százalék szereti a Narutot... sőt, most, hogy a Jetixen megy, nem is kell animésnek/mangásnak lenni, hogy valaki szeresse...
Szerintem azért már egyre nagyobb a mangafanok tábora... meg a Mangafan tábora is. :)
De ne fájjon már ennyira a Naruto. Sztem nagyon sokan örülnek neki, hogy kiadják magyarul. De ha fáj is, nem kell megvenni. :P
*megpróbált nem túl Narutard lenni*
Látom nem jött be neked a Naruto.Láttad már a Shippuuden-t?Sokkal jobb mint az alap Naruto.(sokkal komolyabb,durvább...több a piros stb.)
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-04-16 18:28:02
beküldve: 2007-04-16 18:13:08
(#49) Még mindig nem vágom hogy a Mangafan hogyan nem fog belerokkani anyagilag a Narutoba..mármint ha tiszteségesen ki akarják adni az összes kötetet (god save uuus.. ) Annyira még nem nagy a mangafanok tábora,vagy ennyire szépen összegyűltünk? Akkor meg mégiscsak van minek örülni ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-16 18:13:28
bocs az off-ért
Én is fehérvári vagyok és 13 :)
OFF
van MSN-ed? beszélhetnénk, kevés anime rajongót ismerek fehérváron :( szerk:megtaláltam, felvettelek
OFF
Szerk: Zolifreeman 2007-04-16 16:50:39
beküldve: 2007-04-16 16:03:06
(#47) bocs az off-ért
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
Tök király h idegen nyelven is hozzá tudok majd jutni egy-két kedvenchez. Csak engedjenek el, énis 15 vagyok és nem nagyon tolerálják az anime/manga rajongásom.
:\ És én székesfehérvári vagyok, szóval még a leutazás is kérdéses.
Én pedig Debrecentől 110km-re keletre lakok szal...
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Szerk: Lami 2007-04-16 14:10:03
Az usagi az nem macsek, hanem nyúl.
Nem tudom miért írtam macskát.
Tök király h idegen nyelven is hozzá tudok majd jutni egy-két kedvenchez. Csak engedjenek el, énis 15 vagyok és nem nagyon tolerálják az anime/manga rajongásom.
:\ És én székesfehérvári vagyok, szóval még a leutazás is kérdéses.
És azt lehet tudni, hogy milyen sűrűséggel fog megjelenni a Naruto? Kb. mint az Árnybíró?
Az usagi az nem macsek, hanem nyúl.
Nem tudom miért írtam macskát.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Ne félj, biztos, hogy boltban is kapható lesz; csak várnod kell majd egy-két hetet a con után, amíg kikerül a könyvesboltokba az általuk rendelt mennyiség.
Jaj, ez most nagyon jó hír. :) Borzasztóan várom, Naruto ftw ^^ Kár, hogy ebbe az első kötetbe nincsenek benn a Sand Siblingek, ők a kedvenceim
Sziasztok, ezt csak a con-on lehet majd megvenni, vagy bolti forgalomban is kapható lesz majd? Csak mert én tuti nem tudok kimenni, 14 vagyok, és a szüleim nem örülnek, hogy animerajongó vagyok. :(
Ne félj, biztos, hogy boltban is kapható lesz; csak várnod kell majd egy-két hetet a con után, amíg kikerül a könyvesboltokba az általuk rendelt mennyiség.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-15 08:46:49
(#41) Sziasztok, ezt csak a con-on lehet majd megvenni, vagy bolti forgalomban is kapható lesz majd? Csak mert én tuti nem tudok kimenni, 14 vagyok, és a szüleim nem örülnek, hogy animerajongó vagyok. :(
Idegen nyelvű mangákat lehet majd venni a conon??
Hát milyen con lenne ez idegen nyelvü mangál nélkül? Szinte már természetes hogy angol, német vagy japán nyelvü mangák is megfordulnak
sajnos az utolsó említett nyelv viszont elenyésző számban van jelen pedig én szívesebben veszem, venném japánul őket; örülnék, ha ez itthon könnyebben menne, egyáltalán lenne lehetőség bolti, nem egyéni rendelésre (akkor nem kéne a véletlenre várni, vagy hónapokig kuporgatni, nem is a mangára, hanem a háromszor annyi postaköltségre, aztán meg hetekig várni, mikor ér ide, ha ideér egyáltalán )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."