Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Idegen nyelvű mangákat lehet majd venni a conon??
Hát milyen con lenne ez idegen nyelvü mangál nélkül?

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hány kötete jelent meg eddig a Narutónak skacok?
Márrmint itt Magyarországon.

Ha minden jól megy máj. 5-re kereken egy egész magyar Naruto mangakötettel büszkélkedhetünk.

"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-04-14 15:43:11
(#36) Hány kötete jelent meg eddig a Narutónak skacok?
Márrmint itt Magyarországon.

beküldve: 2007-04-14 15:41:25
(#35) 2K egyszeribenben nem sok, de amikor már a 10. részre kell a zsé, az Árnybíró a 15.-nél tart. Nameg a Kenshin és Alive. Hát akkor már kezdődnek a gondok.
Ja és én még az Usagit és a AnimeStars-ot is venni akarom. Más Hun mangákról már nem is álmodozom hogy belefér a keretbe. De más nem is kellene. Elkötelezett MangaFan fan vagyok (najó azér a szamurájmacsek még belefér)!
De énis most összespóroltam (énis a jól bevált kajapénzelnemköltése módszert alkalmazva) 10 ezret el tudok vinni a conra. Árnybíró 5-6, Naruto, AnimeStars magazin 2. száma és Usagi Yojimbo 2.

Idegen nyelvű mangákat lehet majd venni a conon??
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-04-14 12:38:51
(#34) Most minden Naruto fannak nagy a zsongás gondolom. Persze én is már férre tettem a kis spórolt pénzecskémet -^o^-
hogy majd a comon megvehessem.
2000 ft tényleg nem nagy pénz és ezt már látom mindenki egyhangúan elmondta, hogy megéri az árát.
Forevör láv a szerkesztőségnek!!!

hogy majd a comon megvehessem.
2000 ft tényleg nem nagy pénz és ezt már látom mindenki egyhangúan elmondta, hogy megéri az árát.
Forevör láv a szerkesztőségnek!!!

beküldve: 2007-04-13 22:23:53
(#33) Azta durva..azt hittem kb 2 honap mulva jelenik meg :S:S ..elfogyott a lovém XD .mert ugye megvettem a princess ai 2-t és a tarot cafet is (mind2 nagyon jó
) és szülcsi napomig nem kapok pénzt
...na szivtam ...marad a kajapénz elvonás (legalább fogyok egy kicsit XD)

lizaa
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném.....

Hát én is láttam a xaros dzsetikszes verziót.
Nah, azon majdnem elsírtam magam...annyira xar volt.

De akkoris a Naruto nekem is az egyik kedvenc anime-m.
Először (szerencsére) a japán-t láttam, és azóta a 201. résznél tartok (feliratos, japán hang) + 9 shippuuden (part2) rész.

De ahogy mindig is mondtam: 10 rész után már kívánod, 20 rész után már nem tudsz másra gondolni. Mellesleg ez az Elfen Lied-del is így volt. Láttam az első 2 részt...aztán jópár nap szünet. Végül rászántam magam, hogy folytatom. És jó lett!

Én is így voltam vele!Már nagyon várom!!Kár,hogy nem mehetek ki a conra...
beküldve: 2007-04-13 21:32:31
(#31) Majd' minden eddigi hozzászólással egyetértek.
Már pl.: sztem is rengeteg el fog belőle fogyni.
Koleszos lévén nem egy egyszerű dolgom lesz 2k-val, de összespórolom, 1 hónap elég rá, nekem meg megéri.
Már pl.: sztem is rengeteg el fog belőle fogyni.
Koleszos lévén nem egy egyszerű dolgom lesz 2k-val, de összespórolom, 1 hónap elég rá, nekem meg megéri.

Vvica! Kinek leszel beöltözve?
Amúgy nem tudjátok, hogy hány manga-részt foglal magában majd az első kötet? Mer én bizti meg veszel...
Jah, és engem is érdekelne, hogy hol vásárolható!

Amúgy nem tudjátok, hogy hány manga-részt foglal magában majd az első kötet? Mer én bizti meg veszel...

7 fejezet egy kötet.
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném.....

Hát én is láttam a xaros dzsetikszes verziót.
Nah, azon majdnem elsírtam magam...annyira xar volt.

De akkoris a Naruto nekem is az egyik kedvenc anime-m.
Először (szerencsére) a japán-t láttam, és azóta a 201. résznél tartok (feliratos, japán hang) + 9 shippuuden (part2) rész.

De ahogy mindig is mondtam: 10 rész után már kívánod, 20 rész után már nem tudsz másra gondolni. Mellesleg ez az Elfen Lied-del is így volt. Láttam az első 2 részt...aztán jópár nap szünet. Végül rászántam magam, hogy folytatom. És jó lett!

beküldve: 2007-04-13 20:19:43
(#28) Vvica! Kinek leszel beöltözve?

beküldve: 2007-04-13 16:18:15
(#27) Annyira imádom a Narutot!!!!! Animének meg mangának is! Alig várom hogy megjelenjen! De hol lehet majd megvenni?
I'm an ItachiFanatic! XD
beküldve: 2007-04-13 15:00:27
(#26) NARUTOOO!!! angolul már végig nyomtam az eddigieket, remélem sikere lesz és a fordítók nem unják meg, már olvasnám a 300 feletti chaptereket magyarul is
a 2k Ft meg jó ár sztem, megéri
jah és csak con-on lehet majd megvásárolni? me lehet odáig nem tok eljutni, sajna

jah és csak con-on lehet majd megvásárolni? me lehet odáig nem tok eljutni, sajna

beküldve: 2007-04-13 10:12:57
(#25) Naruto a Király ahogy értékeltem is
Nagyon szeretem a mangáját és majd kiugrottam a bőrömből amikor meghallottam hogy ki fogják adni! Szerintem is a Naruto magyar manga fogja dönteni a vásárlási rekordot a Conon! Én biztos, hogy megveszem!! Remélem nem viszik el mindet mire oda jutok, hogy vásárolhatok, mert én be is leszek öltözve.

Veress Éva
beküldve: 2007-04-13 09:54:51
(#24) Dragon Ball rajongás ide v. oda, a Naruto nálam abszolut győzelmet arat mangaként és animeként is. Már alig várom a megjelenését, nem fogom rá sajnálni azt a 2000 Ft-t. Mindenképpen megéri.
Naruto 4ever.