Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Idegen nyelvű mangákat lehet majd venni a conon??
Hát milyen con lenne ez idegen nyelvü mangál nélkül? Szinte már természetes hogy angol, német vagy japán nyelvü mangák is megfordulnak
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hány kötete jelent meg eddig a Narutónak skacok? Márrmint itt Magyarországon.
Ha minden jól megy máj. 5-re kereken egy egész magyar Naruto mangakötettel büszkélkedhetünk.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-04-14 15:43:11
(#36) Hány kötete jelent meg eddig a Narutónak skacok? Márrmint itt Magyarországon.
beküldve: 2007-04-14 15:41:25
(#35) 2K egyszeribenben nem sok, de amikor már a 10. részre kell a zsé, az Árnybíró a 15.-nél tart. Nameg a Kenshin és Alive. Hát akkor már kezdődnek a gondok. Ja és én még az Usagit és a AnimeStars-ot is venni akarom. Más Hun mangákról már nem is álmodozom hogy belefér a keretbe. De más nem is kellene. Elkötelezett MangaFan fan vagyok (najó azér a szamurájmacsek még belefér)! De énis most összespóroltam (énis a jól bevált kajapénzelnemköltése módszert alkalmazva) 10 ezret el tudok vinni a conra. Árnybíró 5-6, Naruto, AnimeStars magazin 2. száma és Usagi Yojimbo 2.
Idegen nyelvű mangákat lehet majd venni a conon??
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
beküldve: 2007-04-14 12:38:51
(#34) Most minden Naruto fannak nagy a zsongás gondolom. Persze én is már férre tettem a kis spórolt pénzecskémet -^o^-
hogy majd a comon megvehessem.
2000 ft tényleg nem nagy pénz és ezt már látom mindenki egyhangúan elmondta, hogy megéri az árát.
Forevör láv a szerkesztőségnek!!!
hogy majd a comon megvehessem.
2000 ft tényleg nem nagy pénz és ezt már látom mindenki egyhangúan elmondta, hogy megéri az árát.
Forevör láv a szerkesztőségnek!!!
beküldve: 2007-04-13 22:23:53
(#33) Azta durva..azt hittem kb 2 honap mulva jelenik meg :S:S ..elfogyott a lovém XD .mert ugye megvettem a princess ai 2-t és a tarot cafet is (mind2 nagyon jó ) és szülcsi napomig nem kapok pénzt ...na szivtam ...marad a kajapénz elvonás (legalább fogyok egy kicsit XD)
lizaa
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném..... Meglehet bolondúlni attól hogy hogy lehet egy ijen híres anime ilyen szar..
Hát én is láttam a xaros dzsetikszes verziót.
Nah, azon majdnem elsírtam magam...annyira xar volt.
De akkoris a Naruto nekem is az egyik kedvenc anime-m.
Először (szerencsére) a japán-t láttam, és azóta a 201. résznél tartok (feliratos, japán hang) + 9 shippuuden (part2) rész. Persze amikor az első 2-3 részt láttam, én is úgy gondoltam, "Mi ez az izé? Ez tök hülyeség...".
De ahogy mindig is mondtam: 10 rész után már kívánod, 20 rész után már nem tudsz másra gondolni. Mellesleg ez az Elfen Lied-del is így volt. Láttam az első 2 részt...aztán jópár nap szünet. Végül rászántam magam, hogy folytatom. És jó lett!
Én is így voltam vele!Már nagyon várom!!Kár,hogy nem mehetek ki a conra...
beküldve: 2007-04-13 21:32:31
(#31) Majd' minden eddigi hozzászólással egyetértek.
Már pl.: sztem is rengeteg el fog belőle fogyni.
Koleszos lévén nem egy egyszerű dolgom lesz 2k-val, de összespórolom, 1 hónap elég rá, nekem meg megéri.
Már pl.: sztem is rengeteg el fog belőle fogyni.
Koleszos lévén nem egy egyszerű dolgom lesz 2k-val, de összespórolom, 1 hónap elég rá, nekem meg megéri.
Vvica! Kinek leszel beöltözve?
Amúgy nem tudjátok, hogy hány manga-részt foglal magában majd az első kötet? Mer én bizti meg veszel...
Jah, és engem is érdekelne, hogy hol vásárolható!
Amúgy nem tudjátok, hogy hány manga-részt foglal magában majd az első kötet? Mer én bizti meg veszel...
7 fejezet egy kötet.
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném..... Meglehet bolondúlni attól hogy hogy lehet egy ijen híres anime ilyen szar..
Hát én is láttam a xaros dzsetikszes verziót.
Nah, azon majdnem elsírtam magam...annyira xar volt.
De akkoris a Naruto nekem is az egyik kedvenc anime-m.
Először (szerencsére) a japán-t láttam, és azóta a 201. résznél tartok (feliratos, japán hang) + 9 shippuuden (part2) rész. Persze amikor az első 2-3 részt láttam, én is úgy gondoltam, "Mi ez az izé? Ez tök hülyeség...".
De ahogy mindig is mondtam: 10 rész után már kívánod, 20 rész után már nem tudsz másra gondolni. Mellesleg ez az Elfen Lied-del is így volt. Láttam az első 2 részt...aztán jópár nap szünet. Végül rászántam magam, hogy folytatom. És jó lett!
beküldve: 2007-04-13 20:19:43
(#28) Vvica! Kinek leszel beöltözve?
beküldve: 2007-04-13 16:18:15
(#27) Annyira imádom a Narutot!!!!! Animének meg mangának is! Alig várom hogy megjelenjen! De hol lehet majd megvenni?
I'm an ItachiFanatic! XD
beküldve: 2007-04-13 15:00:27
(#26) NARUTOOO!!! angolul már végig nyomtam az eddigieket, remélem sikere lesz és a fordítók nem unják meg, már olvasnám a 300 feletti chaptereket magyarul is a 2k Ft meg jó ár sztem, megéri
jah és csak con-on lehet majd megvásárolni? me lehet odáig nem tok eljutni, sajna
jah és csak con-on lehet majd megvásárolni? me lehet odáig nem tok eljutni, sajna
beküldve: 2007-04-13 10:12:57
(#25) Naruto a Király ahogy értékeltem is Nagyon szeretem a mangáját és majd kiugrottam a bőrömből amikor meghallottam hogy ki fogják adni! Szerintem is a Naruto magyar manga fogja dönteni a vásárlási rekordot a Conon! Én biztos, hogy megveszem!! Remélem nem viszik el mindet mire oda jutok, hogy vásárolhatok, mert én be is leszek öltözve.
Veress Éva
beküldve: 2007-04-13 09:54:51
(#24) Dragon Ball rajongás ide v. oda, a Naruto nálam abszolut győzelmet arat mangaként és animeként is. Már alig várom a megjelenését, nem fogom rá sajnálni azt a 2000 Ft-t. Mindenképpen megéri.
Naruto 4ever.