Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2007-04-13 07:27:53
(#23) Én a Naruto animéjéből csak nagyon kevés részt láttam, szóval arról nem tudok igazán véleményt mondani. Viszont a mangából már jó sokat olvastam, szerintem nagyon jó!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
2000 ft reális ár. Örülök, hogy végre mangamangát kapunk, nem pedig amerikai próbálkozásokat (amik lehetnek jók, de ha már lehet választani, inkább a távol-kelet). Mostantól senki nem mondhatja, hogy Japán mangát lehetetlenség kiadni magyarul. A rengeteg munka ajándéka mindez, szerintem a Narutóval kasszát fogtok robbantani a Conon.
Egy pici off:
Az Alive-ra mennyit kell még várni?
Egy pici off:
Nos egyetertek.En pedig azt kerdezem a Kenshin-t mikorra remelhetjuk?
beküldve: 2007-04-12 21:38:40
(#21) 2000 ft reális ár. Örülök, hogy végre mangamangát kapunk, nem pedig amerikai próbálkozásokat (amik lehetnek jók, de ha már lehet választani, inkább a távol-kelet). Mostantól senki nem mondhatja, hogy Japán mangát lehetetlenség kiadni magyarul. A rengeteg munka ajándéka mindez, szerintem a Narutóval kasszát fogtok robbantani a Conon.
Egy pici off:
Egy pici off:
beküldve: 2007-04-11 22:32:22
(#20) Hát én nem hasonlítanám a Narutot az Elfen Liedhez, a kettő teljesen más műfaj...
Egyébként a manga nem teljesen ugyan az, mint az anime. Főleg, hogy most majd' másfél évig fillert nyomtak. A 136-220 részek nincsenek egyáltalán benne a mangában és a korábbi részek között is van ilyen. Én mindenképp inkább a mangát ajánlom, ha már valaki Narutozni akar.
Én is inkább olvasok seinen-t, mégis szeretem a Narutot... izgalmas történet, jó karakterek, sok csavar és mégtöbb kérdés. :P
Egyébként a manga nem teljesen ugyan az, mint az anime. Főleg, hogy most majd' másfél évig fillert nyomtak. A 136-220 részek nincsenek egyáltalán benne a mangában és a korábbi részek között is van ilyen. Én mindenképp inkább a mangát ajánlom, ha már valaki Narutozni akar.
Én is inkább olvasok seinen-t, mégis szeretem a Narutot... izgalmas történet, jó karakterek, sok csavar és mégtöbb kérdés. :P
beküldve: 2007-04-11 18:48:07
(#19) Én már olvastam pár Naruto mangát angolul.Szóval ezeket összehasonlítottam az anime-vel.Úgy látom,hogy az anime egy az egyben a mangáról szól.Pl.:Az anime 1. részében(japán verzió) még a jelenetek beállításai is megegyeznek a manga 1. kötetével. Én legalábbis úgy emlékszem...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-04-11 18:50:41
beküldve: 2007-04-11 17:52:38
(#18) Arra magamtól is rályöttem hogy amui a Jetix-en megy az vágott de én megszereztem az első 200 részét magyarul dévédére(másoltan ˇˇ°)najó márcsak egy hónap mire megérkezik.....egyébként én egy olyan rosszuljárt anime fanvagyok akinek nincs A+-a úgyhogy én meg pláne csak azt tudom megnézni(hozzáteszem sunyiban)amit a báttyám leszed a netről(pl.:Elfen Lied,Ghost in the Shell,Neon Genezis Evangelion,Black Lagoon,Full Metal Panic stb stb stb..)
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném..... Meglehet bolondúlni attól hogy hogy lehet egy ijen híres anime ilyen szar..
De a Naruto az a várt színvonal alatt teljesített a Naruto azt hittem legalább egy olyan szintü anime mint az ELfen Lied(nem lehet tagadni hogy rohatjó anime) én csalódtam de mangában megnézném..... Meglehet bolondúlni attól hogy hogy lehet egy ijen híres anime ilyen szar..
beküldve: 2007-04-11 14:23:32
(#17) Szívesen elolvasnám, az animét még nem láttam a Jetix-es vágott verziót nem nagyon akarom nézni.
Én biztos megszerzem, nem tartom drágának.
Én biztos megszerzem, nem tartom drágának.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-04-11 10:23:25
(#16) beküldve: 2007-04-11 08:50:01
(#15) 2000Ft lesz? Az 1500Ft-os ár mellett sem tudtam hogy finanszírozzam öket de így még jobban megnehezítettétek a dolgom (meg még gondolom jó néhány emberét). Na majd csak sikerül valahogy. Nemeg a minőságet meg kell fizetni.
Ezért (is) érdemes rendezvényekre járni (mangás-animés-képregényes), de vannak olyan könyvesboltok is, ahol kedvezménnyel veheted meg a kötetet, köteteket.
beküldve: 2007-04-10 21:01:34
(#13) szerintem sem drága a 2000ft. sőt, szerintem ez a reális ár a mangáknál. (nézzétek csak meg máshol mennyi) örülök h a borító marad az eredeti. az biztos h ha vki megveszi az ismerőseim közül akkor elkérem tőle, már csak a fordítás miatt is. sok sikert hozzá! bár sajnálom h nem a kenshin jön ki előbb... (az kb mikorra fog megjelenni?)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-10 18:30:40
(#12) Hú! De jó!! Na végre Naruto!!! Alig várom!! Nekem is simán megéri ez az ár^^
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-04-10 16:49:56
(#11) Áááh, imádom!! Én örülök neki, hogy nem az Alive-val kezditek.
A 2000 Ft-os ár nekem is belefér (a Narutóért?? Könyörgöm! )
A kedvenc animém.
A 2000 Ft-os ár nekem is belefér (a Narutóért?? Könyörgöm! )
A kedvenc animém.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-04-10 16:21:18
(#10) Végre az 1. komolyabb info a Naruto-ról.Szerintem a 2000Ft-os ár még belefér.Nekem nincs gondom vele.
beküldve: 2007-04-10 15:51:02
(#9) Tényleg Naruto-ból hány példányt fogtok nyomni, kiváncsi vagyok
"A SÖR lassan butít, de nem baj én ráérek." ̿ ̿̿̿̿̿ ̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿