![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nem csúnya az, hanem érdekes... :) Van stílusa és humora, ami a leglényegesebb. Utánaszámoltam: 30 rész az 60.000.- HUF
![](/var/images/emotions/29.png)
OFF
MSN-em nincs, se iwiw-em, meg hasonló. Nem vagyok egy csetelő típus.
OFF
Hát, azért vannak sokkal szebbek. :) De az a 30. rész az jóó lassan fog kijönni, és ha (úristen kimondani is nehezemre esik, olyan jó lenne) havonta jönne ki, akkor is össze tud kaparni az ember 2000 pénzt. :)
OFF
értem, köszi :)
ON
Ez idézve van:
Hát, én is biztos vásárló leszek a Naruto esetében, remélem DVD-n is megjelenik, vágatlanul, eredeti nyelven. A rajzzal szerintem nincs gond, persze, nem valami szép, dehát ez sokrészes shônen, szóval. :) de addiktív, 2 hét alatt lement.
OFF
Emeric: ha van msn-ed, felveszel? <zolifreeman@gmail.com>
OFF[/QUOTE]
Nem csúnya az, hanem érdekes... :) Van stílusa és humora, ami a leglényegesebb. Utánaszámoltam: 30 rész az 60.000.- HUF
OFF
OFF
Hát, én is biztos vásárló leszek a Naruto esetében, remélem DVD-n is megjelenik, vágatlanul, eredeti nyelven. A rajzzal szerintem nincs gond, persze, nem valami szép, dehát ez sokrészes shônen, szóval. :) de addiktív, 2 hét alatt lement.
![](/var/images/emotions/12.png)
OFF
OFF[/QUOTE]
OFF
OFF
Szerk: emeric 2007-04-17 19:24:06
beküldve: 2007-04-17 18:05:30
(#66) Én már várom idehaza a megjelenését. Egyetlen egy probléma lesz vele... Olyan sokára érjük majd be a Shippuudent :/
Én nem láttam még egyetlen részét sem, és a mangával sem volt még dolgom, de nekem mindig is bejöttek az ilyen kellemes időtöltésnek tökéletes animék (itt nem kell világmegváltó, magvas gondolatokat elemezgetnünk, 100% szórakozás). Szeretem a Dragon Ball-t, YuYu Hakusho-t, inuYashát Shaman King-et (így első ránézésre ehhez tudnám hasonlítani). Szóval elvileg ennek is be kell jönnie.
szerintem nagyon király az árnybíró olvasd el ja én is szeretem a YuYu Hakusho-t
![](/var/images/emotions/16.png)
wekk
beküldve: 2007-04-17 17:56:12
(#64) Én nem láttam még egyetlen részét sem, és a mangával sem volt még dolgom, de nekem mindig is bejöttek az ilyen kellemes időtöltésnek tökéletes animék (itt nem kell világmegváltó, magvas gondolatokat elemezgetnünk, 100% szórakozás). Szeretem a Dragon Ball-t, YuYu Hakusho-t, inuYashát Shaman King-et (így első ránézésre ehhez tudnám hasonlítani). Szóval elvileg ennek is be kell jönnie.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor [blabla]
De miért van az,hogy a fanok szerint mindig ~annál a résznél kezd el érdekes lenni~ amikor mi szegény nem-nagyon-szeretjük-ezt emberek abbahagyjuk?..ezt már nem veszem be
![](/var/images/emotions/17.png)
Naruto fanoknak Narutoban minden részben van valami jó. XD
Egyébként nálam is a 20-as a szerencseszám, mert eleinte nekem sem tetszett (főleg a rajz miatt), aztán a 20. részek fele szerettem bele a történetbe. De én még mindig azt mondom, hogy ha valaki el akarja kezdeni a Narutot, akkor a mangát olvassa inkább.
Mondjuk sztem ha az első 20 rész nem fogott meg, akkor a maradék 200 sem fog. XD
És a 20. részben jönnek a legjobb szereplők, mint a Sand siblingek, vagy Hyuuga Neji és Rock Lee, és többet fog szerepelni Shikamaru, Choji, Shino, stb-stb. ![](/var/images/emotions/12.png)
Teljesen egyetertek.Naruto komolyan nem olyan anime amit par resz alapjan meg lehetne itelni.Minden reszben mas a hangulat es szerintem mindenki ratalal a sajat kedvenceire.
beküldve: 2007-04-16 20:19:55
(#61) És a 20. részben jönnek a legjobb szereplők, mint a Sand siblingek, vagy Hyuuga Neji és Rock Lee, és többet fog szerepelni Shikamaru, Choji, Shino, stb-stb. ![](/var/images/emotions/12.png)
//update: a francba már,nem lehetne a törlést?nem tudom hanyadszor szívom már meg így..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-16 20:13:55
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor [blabla]
De miért van az,hogy a fanok szerint mindig ~annál a résznél kezd el érdekes lenni~ amikor mi szegény nem-nagyon-szeretjük-ezt emberek abbahagyjuk?..ezt már nem veszem be
Szerk: Hanon 2007-04-16 20:13:25
beküldve: 2007-04-16 20:05:51
(#58) Lehet, hogy sokan nem értékelik a Narutot, de sz'tem az egyik legjobb manga(na jó, a One Piece-t nem veri), amit csak kiadhatnak a magyarok! Engem elsőre megfogott, szvsz a rajzolása is ott van, főleg a későbbi kötetekben.
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor már megkezdődik a chuunin vizsga... Onnan kezd bevadulni a sztori, jönnek a jobbnál jobb fordulatok, és folyamatosan felszínre kerülnek azok a kötelékek a karakterek közt, ami megadja a sorozatnak azt az igazán jó Narutos feelinget.
Ami meg a Shippuudent illeti, nyilván mind a mangában, mind az animeben színvonalasabbnak tűnhet, de ha valaki csak azt kezdi el nézni, annak se füle-se farka nem lesz, mert jóformán azt se fogja tudni, hogy miről szól az egész...
Szóval én csak díjazni tudom a Mangafant, hogy belevágott ebbe a projektbe, de szerintem megéri majd a "kockázatot" és rengeteg manga- és narutofant tesznek vele boldoggá
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor már megkezdődik a chuunin vizsga... Onnan kezd bevadulni a sztori, jönnek a jobbnál jobb fordulatok, és folyamatosan felszínre kerülnek azok a kötelékek a karakterek közt, ami megadja a sorozatnak azt az igazán jó Narutos feelinget.
![](/var/images/emotions/14.png)
Ami meg a Shippuudent illeti, nyilván mind a mangában, mind az animeben színvonalasabbnak tűnhet, de ha valaki csak azt kezdi el nézni, annak se füle-se farka nem lesz, mert jóformán azt se fogja tudni, hogy miről szól az egész...
![](/var/images/emotions/28.png)
Szóval én csak díjazni tudom a Mangafant, hogy belevágott ebbe a projektbe, de szerintem megéri majd a "kockázatot" és rengeteg manga- és narutofant tesznek vele boldoggá
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-04-16 19:53:38
(#57) Hat irigylem minden testvert mert en kulfoldon lakom es nagyon nehezen jutok majd a kotetekhez.
Talan atutalassal de ezzel mindig gondok vannak.Remelem azert akad majd idom penzem es uj utlevelem es egy szep nyari napon leutazom MO-ra es kivasarlok minden manga kotetet amit csak talalok.Remelem marad majd valami nekem is.
![](/var/images/emotions/04.png)
![](/var/images/emotions/02.png)
Szerk: Kumiko 2007-04-16 19:55:00
Háhá,mindig is szimptaikus voltál XD
Már csak az fáj hogy előbb jön a Nárutó mint a Kensín a vándor..bár azt sem szeretem
Már csak az fáj hogy előbb jön a Nárutó mint a Kensín a vándor..bár azt sem szeretem
Szerk: Hanon 2007-04-16 19:54:54
Ment egy pacsi az éteren keresztül Hanon!
Dettó ugyanígy érzek a Narutoval kapcsolatban! De még mielött széttépnének itt a fanok had mondjam el hogy megnéztem a Narutot egészen a 20. részig néztem ahol ugyanis a monitort, széket felboritva feláltam és mentem füvetvágni mert még az is értelmesebb volt.
Tömören számomra a Naruto nagy csalodás volt. Bár a Shippuuden OP-ja tetszetős de semmi erőt nem érzek ahhoz hogy belevágjak...
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/22.png)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
1,5 havi kiadás, az mondjuk évi 8 kötet jobb esetben, ami olyan (jelenleg) 30 körüli összkötetszámmal *khm* számolva közel 4 évet jelent... Az sok...
Szeretem a Naruto-t, főleg a humora miatt. Remélem van jövője Mo-n a sorozatnak, én belefektetek, még szerencse, hogy már van saját jövedelmem, így tudom finanszírozni.
OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
![](/var/images/emotions/16.png)
OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
OFF
OFF