Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nem csúnya az, hanem érdekes... :) Van stílusa és humora, ami a leglényegesebb. Utánaszámoltam: 30 rész az 60.000.- HUF
OFF
MSN-em nincs, se iwiw-em, meg hasonló. Nem vagyok egy csetelő típus.
OFF
Hát, azért vannak sokkal szebbek. :) De az a 30. rész az jóó lassan fog kijönni, és ha (úristen kimondani is nehezemre esik, olyan jó lenne) havonta jönne ki, akkor is össze tud kaparni az ember 2000 pénzt. :)
OFF
értem, köszi :)
ON
Ez idézve van:
Hát, én is biztos vásárló leszek a Naruto esetében, remélem DVD-n is megjelenik, vágatlanul, eredeti nyelven. A rajzzal szerintem nincs gond, persze, nem valami szép, dehát ez sokrészes shônen, szóval. :) de addiktív, 2 hét alatt lement.
OFF
Emeric: ha van msn-ed, felveszel? <zolifreeman@gmail.com>
OFF[/QUOTE]
Nem csúnya az, hanem érdekes... :) Van stílusa és humora, ami a leglényegesebb. Utánaszámoltam: 30 rész az 60.000.- HUF
OFF
OFF
Hát, én is biztos vásárló leszek a Naruto esetében, remélem DVD-n is megjelenik, vágatlanul, eredeti nyelven. A rajzzal szerintem nincs gond, persze, nem valami szép, dehát ez sokrészes shônen, szóval. :) de addiktív, 2 hét alatt lement.
OFF
OFF[/QUOTE]
OFF
OFF
Szerk: emeric 2007-04-17 19:24:06
beküldve: 2007-04-17 18:05:30
(#66) Én már várom idehaza a megjelenését. Egyetlen egy probléma lesz vele... Olyan sokára érjük majd be a Shippuudent :/
Én nem láttam még egyetlen részét sem, és a mangával sem volt még dolgom, de nekem mindig is bejöttek az ilyen kellemes időtöltésnek tökéletes animék (itt nem kell világmegváltó, magvas gondolatokat elemezgetnünk, 100% szórakozás). Szeretem a Dragon Ball-t, YuYu Hakusho-t, inuYashát Shaman King-et (így első ránézésre ehhez tudnám hasonlítani). Szóval elvileg ennek is be kell jönnie.
szerintem nagyon király az árnybíró olvasd el ja én is szeretem a YuYu Hakusho-t
wekk
beküldve: 2007-04-17 17:56:12
(#64) Én nem láttam még egyetlen részét sem, és a mangával sem volt még dolgom, de nekem mindig is bejöttek az ilyen kellemes időtöltésnek tökéletes animék (itt nem kell világmegváltó, magvas gondolatokat elemezgetnünk, 100% szórakozás). Szeretem a Dragon Ball-t, YuYu Hakusho-t, inuYashát Shaman King-et (így első ránézésre ehhez tudnám hasonlítani). Szóval elvileg ennek is be kell jönnie.
"Kezemben az eszköz, szívemben az akarat." - Death Note
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor [blabla]
De miért van az,hogy a fanok szerint mindig ~annál a résznél kezd el érdekes lenni~ amikor mi szegény nem-nagyon-szeretjük-ezt emberek abbahagyjuk?..ezt már nem veszem be
Naruto fanoknak Narutoban minden részben van valami jó. XD
Egyébként nálam is a 20-as a szerencseszám, mert eleinte nekem sem tetszett (főleg a rajz miatt), aztán a 20. részek fele szerettem bele a történetbe. De én még mindig azt mondom, hogy ha valaki el akarja kezdeni a Narutot, akkor a mangát olvassa inkább.
Mondjuk sztem ha az első 20 rész nem fogott meg, akkor a maradék 200 sem fog. XD
És a 20. részben jönnek a legjobb szereplők, mint a Sand siblingek, vagy Hyuuga Neji és Rock Lee, és többet fog szerepelni Shikamaru, Choji, Shino, stb-stb. 

Teljesen egyetertek.Naruto komolyan nem olyan anime amit par resz alapjan meg lehetne itelni.Minden reszben mas a hangulat es szerintem mindenki ratalal a sajat kedvenceire.
beküldve: 2007-04-16 20:19:55
(#61) És a 20. részben jönnek a legjobb szereplők, mint a Sand siblingek, vagy Hyuuga Neji és Rock Lee, és többet fog szerepelni Shikamaru, Choji, Shino, stb-stb. 

//update: a francba már,nem lehetne a törlést?nem tudom hanyadszor szívom már meg így..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-04-16 20:13:55
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor [blabla]
De miért van az,hogy a fanok szerint mindig ~annál a résznél kezd el érdekes lenni~ amikor mi szegény nem-nagyon-szeretjük-ezt emberek abbahagyjuk?..ezt már nem veszem be
Szerk: Hanon 2007-04-16 20:13:25
beküldve: 2007-04-16 20:05:51
(#58) Lehet, hogy sokan nem értékelik a Narutot, de sz'tem az egyik legjobb manga(na jó, a One Piece-t nem veri), amit csak kiadhatnak a magyarok! Engem elsőre megfogott, szvsz a rajzolása is ott van, főleg a későbbi kötetekben.
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor már megkezdődik a chuunin vizsga... Onnan kezd bevadulni a sztori, jönnek a jobbnál jobb fordulatok, és folyamatosan felszínre kerülnek azok a kötelékek a karakterek közt, ami megadja a sorozatnak azt az igazán jó Narutos feelinget.
Ami meg a Shippuudent illeti, nyilván mind a mangában, mind az animeben színvonalasabbnak tűnhet, de ha valaki csak azt kezdi el nézni, annak se füle-se farka nem lesz, mert jóformán azt se fogja tudni, hogy miről szól az egész...
Szóval én csak díjazni tudom a Mangafant, hogy belevágott ebbe a projektbe, de szerintem megéri majd a "kockázatot" és rengeteg manga- és narutofant tesznek vele boldoggá
Nos, hogy őszinte legyek, úgy igazán a 20 rész után kezd jó lenni az anime, amikor már megkezdődik a chuunin vizsga... Onnan kezd bevadulni a sztori, jönnek a jobbnál jobb fordulatok, és folyamatosan felszínre kerülnek azok a kötelékek a karakterek közt, ami megadja a sorozatnak azt az igazán jó Narutos feelinget.
Ami meg a Shippuudent illeti, nyilván mind a mangában, mind az animeben színvonalasabbnak tűnhet, de ha valaki csak azt kezdi el nézni, annak se füle-se farka nem lesz, mert jóformán azt se fogja tudni, hogy miről szól az egész...
Szóval én csak díjazni tudom a Mangafant, hogy belevágott ebbe a projektbe, de szerintem megéri majd a "kockázatot" és rengeteg manga- és narutofant tesznek vele boldoggá
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2007-04-16 19:53:38
(#57) Hat irigylem minden testvert mert en kulfoldon lakom es nagyon nehezen jutok majd a kotetekhez.
Talan atutalassal de ezzel mindig gondok vannak.Remelem azert akad majd idom penzem es uj utlevelem es egy szep nyari napon leutazom MO-ra es kivasarlok minden manga kotetet amit csak talalok.Remelem marad majd valami nekem is.
Talan atutalassal de ezzel mindig gondok vannak.Remelem azert akad majd idom penzem es uj utlevelem es egy szep nyari napon leutazom MO-ra es kivasarlok minden manga kotetet amit csak talalok.Remelem marad majd valami nekem is.
Szerk: Kumiko 2007-04-16 19:55:00
Háhá,mindig is szimptaikus voltál XD
Már csak az fáj hogy előbb jön a Nárutó mint a Kensín a vándor..bár azt sem szeretem
Már csak az fáj hogy előbb jön a Nárutó mint a Kensín a vándor..bár azt sem szeretem
Szerk: Hanon 2007-04-16 19:54:54
Ment egy pacsi az éteren keresztül Hanon!
Dettó ugyanígy érzek a Narutoval kapcsolatban! De még mielött széttépnének itt a fanok had mondjam el hogy megnéztem a Narutot egészen a 20. részig néztem ahol ugyanis a monitort, széket felboritva feláltam és mentem füvetvágni mert még az is értelmesebb volt.
Tömören számomra a Naruto nagy csalodás volt. Bár a Shippuuden OP-ja tetszetős de semmi erőt nem érzek ahhoz hogy belevágjak...
Dettó ugyanígy érzek a Narutoval kapcsolatban! De még mielött széttépnének itt a fanok had mondjam el hogy megnéztem a Narutot egészen a 20. részig néztem ahol ugyanis a monitort, széket felboritva feláltam és mentem füvetvágni mert még az is értelmesebb volt.
Tömören számomra a Naruto nagy csalodás volt. Bár a Shippuuden OP-ja tetszetős de semmi erőt nem érzek ahhoz hogy belevágjak..."We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
1,5 havi kiadás, az mondjuk évi 8 kötet jobb esetben, ami olyan (jelenleg) 30 körüli összkötetszámmal *khm* számolva közel 4 évet jelent... Az sok...
Szeretem a Naruto-t, főleg a humora miatt. Remélem van jövője Mo-n a sorozatnak, én belefektetek, még szerencse, hogy már van saját jövedelmem, így tudom finanszírozni.
OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
Szeretem a Naruto-t, főleg a humora miatt. Remélem van jövője Mo-n a sorozatnak, én belefektetek, még szerencse, hogy már van saját jövedelmem, így tudom finanszírozni.OFF
Székesfehérváron úgy látom beindult valami, én is itt rontom a levegőt.
OFF
OFF
OFF