Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-12-23 19:53:33
(#2282) narutot én is szeretem és a kedvencem sai és hidan
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-23 19:51:37
(#2281) Csé! én is szeretem a Narutot és belőle ismét csak Narutot^^
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2008-12-23 17:31:55
(#2280) csumesz én új tag vok és imádom a NARUTOT főleg belőle Kakashi Jatakét!!!!!!!!!!!!!!!!
IMÁDOM A NARUTOT
Nálunk bnőm várja nagyon a Naruto folytatását. Ha idén megjelenik még a 7, akkor megveszem neki karácsonyra, ha pedig nem, akkor marad a NANA 1-2 XD
Már rég kint van a Naruto #7. csak kell 1 kis kapcsolat és már ki is olvashattad vola ^^
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2008-12-19 17:33:07
(#2278) Nálunk bnőm várja nagyon a Naruto folytatását. Ha idén megjelenik még a 7, akkor megveszem neki karácsonyra, ha pedig nem, akkor marad a NANA 1-2 XD
Zetsuboushitaaa! xD
beküldve: 2008-12-16 22:32:08
(#2277) 1et értek (:
Idén már semmiféleképp szvsz :S
Jövőre...
Jövőre...
Lesz Naruto jövőre is!
Az pazar lenne!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Hmm... kár.
Akkor várok tovább türelmesen.
Én is de az imént valaki írta hogy jó lenne ha még az idén jönne ki.Ezzel egyet értek de ha nem hát nem.....
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
beküldve: 2008-12-14 21:00:07
(#2272) beküldve: 2008-12-14 20:41:31
(#2271) Mint mindenki más :)
7. kötet? az még nem jött ki, sem nyomdában nincs. Pedig már úgy várom!!!
Hmm... kár.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-12-09 21:15:40
(#2269) Csatlakozom az előttem szólóhoz!:P
Amúgy jó lenne, ha még idén kiadnák...:(
Amúgy jó lenne, ha még idén kiadnák...:(
Ehm... teljesen elkeveredtem a megjelenéseket illetőleg (legalábbis Naruto téren), szóval megköszönném, ha valaki felvilágosítana, hogy mi van a 7. kötettel.
7. kötet? az még nem jött ki, sem nyomdában nincs. Pedig már úgy várom!!!
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)