Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-01-11 19:28:38
(#2327) volt pspd és össszetörted? ritka egy elmés gyerek lehecc...
viszont amennyiben válaszolni akarsz kérlek fáradjunk a dumatopicba
viszont amennyiben válaszolni akarsz kérlek fáradjunk a dumatopicba
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ezt valszeg azért mondod mertmég nemvolt konzolod...v megis tod mondani h mi a bajod a konzolokkal? :)
+ On kérdés: Március környékén vajon megjelenhet a 7es kötet?
Volt konzolom ps2,psp....A psp-t összetöertem...A ps2 még +van,de nem használom semmire....Am.azért utálom, mert az irányítás kaki...stb.
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-01-11 15:56:15
(#2324) Tavaly meguntam a Narutót, de most az új PSP játékom hatására újra megjött a kedvem hozzá.
Asszem beiktatok egy rendelést még Con előtt és bepótolom a lemaradásom: Naruto 4,5,6 és ajándékként a Kensin 2-t.
Asszem beiktatok egy rendelést még Con előtt és bepótolom a lemaradásom: Naruto 4,5,6 és ajándékként a Kensin 2-t.
A profilodban a személyes részen van egy aláírás nevű mező, amit oda beírsz, az jelenik meg minden hozzászólásod alatt pirossal.
Köszike
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Amugy meg hogy lehet olyan szöveget az írásunk aljára csinálni???Amit pirossal ír ki.
A profilodban a személyes részen van egy aláírás nevű mező, amit oda beírsz, az jelenik meg minden hozzászólásod alatt pirossal.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-11 15:02:04
beküldve: 2009-01-11 14:01:18
(#2321) Am nem akarom sértegetni a fórdítócsoportot de tényleg,csak nem értem miért nem jelenik már meg az a 7. kötet.
Amugy meg hogy lehet olyan szöveget az írásunk aljára csinálni???Amit pirossal ír ki.
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Szerk: Davee 2009-01-11 14:02:27
Az micsoda?
ugyan olyan lesz mint a naruto-aréna csak bleach-es lesz igaz bleach-aréna már van
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Szerk: shino-kun 2009-01-11 10:15:50
Ma játszottam egy kicsit Naruto-arénán és újra megjött a kedvem a Narutozáshoz.
Majd elkezdem bepótolgatni a hiányzó köteteket.
Remélem nem lesz túl sok megjelenés Conon, hogy maradjon pénzem a pótolnivalókra is.
Remélem nem lesz túl sok megjelenés Conon, hogy maradjon pénzem a pótolnivalókra is.
naruto-arénán én is fenn vok igaz mostanába nem sokat játszottam malyd a soul-arénára leszek kíváncsi
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-01-10 16:59:11
(#2316) Ma játszottam egy kicsit Naruto-arénán és újra megjött a kedvem a Narutozáshoz.
beküldve: 2009-01-10 16:58:51
(#2315) beküldve: 2009-01-10 15:43:28
(#2314) ezt valszeg azért mondod mertmég nemvolt konzolod...v megis tod mondani h mi a bajod a konzolokkal? :)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2009-01-10 15:44:44
beküldve: 2009-01-10 14:02:14
(#2313) Utlálom a konzolokat...
Vahalhogy nem az én világom...
Vahalhogy nem az én világom...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/