Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Jó neked én itt vagyok az Isten háta mögött és nem tom honnan tudnék szerezni
MangaFan Webbolt.
Dragda: szerintem megvannak a jogok már.
beküldve: 2009-01-24 15:30:07
(#2371) Szerintem hamarosan itt a 7. kötet. A januári Mondo-ban olvastam, hogy a Chrno Crusade 1 jövő hónapban (február) jelenik meg, gondolom vele együtt jön a Naruto 7 is. :)
Bár nem ez lenne az első eset, hogy a Mondo téved...
Bár nem ez lenne az első eset, hogy a Mondo téved...
beküldve: 2009-01-24 15:29:21
(#2370) Valaki tudja,hogy mikor lesz a kövi Animecon?annyit tudok,hogy tavasszal x)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-24 15:25:00
(#2369) Nem lehet, hogy azért csúszik, mert első körben csak a hatodik kötetig vették meg a jogokat Csabáék? És a huszadik kötetig tartó jog-bigyó csak nemrég lett leszerződtetve?
Vagy csak megint baromságokat beszélek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 15:22:14
(#2368) Jó neked én itt vagyok az Isten háta mögött és nem tom honnan tudnék szerezni
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-24 13:58:23
(#2367) Én most nem várom annyira, tegnap érkezett meg a 3,5,6. kötet, sz'al most el vagyok látva Narutoból.
Szerk: .., 2009-01-24 13:59:32
beküldve: 2009-01-24 13:53:59
(#2366) hát igen, kissé csúszik az a két hónapos időközökre tervezett kiadás nade csatlakoznék az előttem szólókhoz: ha minőségi lesz, megéri várni :)
TÓNY
A 7-ik kötet aszem február közepe vagy március elején jön asx
Még idén, vagy csak jövőre?
beküldve: 2009-01-21 12:46:48
(#2364) Igen én is remélem, mert nekem úgyszintén remeg a kezem. De már lassan a lábam is. Csak idő kérdése, és habzani fog a szám!!!
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-21 11:59:12
(#2363) 7. kötet... Remélem a sok várakozás után egy hasonlóan - vagy még inkább - igényes kiadást vehetünk majd az elvonási tünetektől reszkető kezünkbe.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-21 11:59:48
A 7-ik kötet aszem február közepe vagy március elején jön asx
Mi van a 7.ik kötettel?1000 oladlas lesz vagy mi?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-01-21 10:03:01
(#2361) A 7-ik kötet aszem február közepe vagy március elején jön asx
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-01-21 10:01:18
(#2360) Keveset rendelnek a holdfényben....nagy kár
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
elfogytak a naruto cd-k a holdfényen, valamikor alig hogy felkerül az oldalra, már az van hogy elfogyott...ilyen keveset rendelnek, vagy viszik mint a cukrot
Ezért van ennyi cukorbeteg.
De a hetes kötetet szeretném, arról miért nincs hír? Csaba-kun, tegyél valamit, kérlek! Már tegnap is a második kényszerzubbonyomat téptem le magamról és kiugrottam az ablakon, mint a Prince Of Persia 2 elején...
beküldve: 2009-01-21 09:56:45
(#2358)