Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Ja amúgyhol lehet beállítani azt a piros cuccot a Bartha Botond hellyet vmi másra ott alul?
Profil módosítása/személyes/ aláírás ott
ÓÓ köszi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Ja amúgyhol lehet beállítani azt a piros cuccot a Bartha Botond hellyet vmi másra ott alul?
Profil módosítása/személyes/ aláírás ott
"All or nothing now or never, we can make it happen we can make it all right"
beküldve: 2009-01-26 18:50:05
(#2385) Ja amúgyhol lehet beállítani azt a piros cuccot a Bartha Botond hellyet vmi másra ott alul?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-01-26 18:39:26
(#2384) És a nyáriXD?
beküldve: 2009-01-26 18:38:42
(#2383) Igen a pecsába lesz. Az őszi megy le vidékre ^^
"All or nothing now or never, we can make it happen we can make it all right"
beküldve: 2009-01-26 18:30:08
(#2382) Az tényleg kicsi de hozzám viszonylag közel van.
ha már a témánál vagyunk az tudjátok h mikor lesz a tavaszi con????? és legfőképpen h hol?????
Május 16-17 én úgy hallotam és az jó mert szombat-vasárnap de azt nem tudom,hogy hol
Valahol azt olvastam, hogy megint a Petőfi csarnokban. Lehetne már valami nagyobb helyen.
Na, de hagyjuk abba az offolást.
ha már a témánál vagyunk az tudjátok h mikor lesz a tavaszi con????? és legfőképpen h hol?????
Május 16-17 én úgy hallotam és az jó mert szombat-vasárnap de azt nem tudom,hogy hol
beküldve: 2009-01-26 14:29:12
(#2379) ha már a témánál vagyunk az tudjátok h mikor lesz a tavaszi con????? és legfőképpen h hol?????
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Valaki nem tudja mikor lessz a 7.-ik Naruto?
Ajánlanám a visszaolvasást, de nem leszek piszok. Tavaszi conra biztos kijön....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-01-24 21:18:38
(#2377) Valaki tudja,hogy mikor lesz a kövi Animecon?annyit tudok,hogy tavasszal x)
valamikor májusban, ha jól tudom...
Május 16-17
Valaki tudja,hogy mikor lesz a kövi Animecon?annyit tudok,hogy tavasszal x)
valamikor májusban, ha jól tudom...
TÓNY
beküldve: 2009-01-24 15:36:30
(#2374) Oké igazad van.
Dragda: szerintem megvannak a jogok már.
Tudom, hogy megvannak. Azt is írtam. Csak ugye új szerződés meg minden.
Meg utána hozzá is tettem, hogy nem beszélek-e baromságokat?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]