Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-01-14 14:51:47
(#2342) nekem hogy teljesen őszinte legyek nem tetszik Naruto magyarhangja!!! Sztem a jetixes nem volt olyan nagyon rossz de az igazi az a japán hang!!!! azt nem lehet űberelni!!!
Ja! na a másik meg az hogy lehet h csak én vagyok evvel így, de engem marhára irritál az h mindent A-val mondanak. Gondolok ilyenekre, h hokAge, meg kAkAshi szenszei.
de ami végképp kicsapta a biztosítékot, az a sAringAn volt!! hogy hangzik ez már???!!!
Szóval nekem csak ennyi a bajom evvel az új Narutoval
Ja! na a másik meg az hogy lehet h csak én vagyok evvel így, de engem marhára irritál az h mindent A-val mondanak. Gondolok ilyenekre, h hokAge, meg kAkAshi szenszei.
de ami végképp kicsapta a biztosítékot, az a sAringAn volt!! hogy hangzik ez már???!!!
Szóval nekem csak ennyi a bajom evvel az új Narutoval
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Oooh, értem már, semmi baj, gondolhattam volna erre a jelentésre is. Áh, baka Miho..^^ Igen az újraszinkronizált, vágatlan részeket nézem, az a program, minden szerda este...
Igen. Annyit várunk már rá, hogy a Shippuuden-t kezdik adni, mire megvehetjük.
Helyes: egy igazi rajongó minden verziót megnéz, kibeszél, elemez és kommentel.
Változatlanul állítom, a Sadness and Sorrow mindent visz. Annyira jó hangulatot csinál...!
Pont nem vagyok Naru-fan.Szoktam nézni.De a Kukás pizsis "Hokage akkarok leni" untat....
Ezt a mangát/anime-t nem úgy kell nézni, ahogy te nézed, különben nem untatna.
Például a múlt heti duplában a kukás kiakadt, hogy lenyomta Zabuza-t egy fiatalabb és Kakashi sensei-nél erősebb ninja.
Szerinted mi a jelentése ennek? Mit szeretett volna az író ezzel kifejezni?
Mindig van egy gyorsabb, egy erősebb, egy ügyesebb... - folytasd kérlek a gondolatmenetet!
Oooh, értem már, semmi baj, gondolhattam volna erre a jelentésre is. Áh, baka Miho..^^ Igen az újraszinkronizált, vágatlan részeket nézem, az a program, minden szerda este...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-13 20:35:36
Pont nem vagyok Naru-fan.Szoktam nézni.De a Kukás pizsis "Hokage akkarok leni" untat.... Ha már a shonenél tartunk akkor D.Gray-man és Bleach.
Szerk: baniaa3 2009-01-13 20:33:44
Képzeld el, ezt minden Naruto-fan tudjA.
Csak kissé rejtélyesen fogalmaztam... (Látszik, h nem vagy igazi rajongó, mert akkor megértetted volna a célzást! )
(Nem kötekedésből írtam ezt neked!)
Szerk: Al Bundy 2009-01-13 20:29:50
Úgy látszik ez rejtély marad... Komolyan nem tudom hogy értette Al Bundy... Shippuuden... Animax... Áhhh...
Bocsánatot kérek szépen! Úgy értettem, hogy olyan soká' jön már a hetedik, hogy már a Shippuuden-t nyomja az Animax, mire hozzá juthatunk a - kéthavi - betevőhöz.
Az Animax-on egyébként újra szinkronizálva adják a Naruo-t az elejétől. Szerdánként 21:15-től, ismétlés péntekről szombatra virradóan 0:10-től.
Vágatlan, EREDETI változat! És mindenki örömére Crespo Rodrigo engem szinkronizál, nem cserélték le!
(Remélem ezt a képletes dolgot nem kell magyaráznom!)
Szerk: Al Bundy 2009-01-13 20:27:22
beküldve: 2009-01-13 20:21:23
(#2334) Úgy látszik ez rejtély marad... Komolyan nem tudom hogy értette Al Bundy... Shippuuden... Animax... Áhhh...
Az Animax-on már a Shippuuden-t adják
Naniii??? Azt hiszem lemaradtam valamiről... A SHIPPUUDENT, az ANIMAX-on...?
Na neeeeeeeee...
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-13 14:16:53
(#2332) Ja tényleg nekem is megvan mind a 2 naruto játék X360-on de szerintem nem olyan jó mert rövid lett ....mind a 2....
NARUTO
beküldve: 2009-01-13 14:11:48
(#2331) Az Animax-on már a Shippuuden-t adják
Naniii??? Azt hiszem lemaradtam valamiről... A SHIPPUUDENT, az ANIMAX-on...?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-13 12:43:18
beküldve: 2009-01-13 12:30:28
(#2329) Tisztelt Csaba-Kun!
Az Animax-on már a Shippuuden-t adják, te még nem adtad ki a kis hetes kötetet. Tellmiváj?
Az Animax-on már a Shippuuden-t adják, te még nem adtad ki a kis hetes kötetet. Tellmiváj?
Szerk: Al Bundy 2009-01-13 12:31:09
ritka egy elmés gyerek lehecc...
Ezt én is akartam mondani, de nem akartam megbántani.