Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Jóember, egyik PSP-3000-et se lehet flesselni...
Ja és PS2-t meg mindegyiket lehet, sz'al el vagy tájolva.
OFF END.
Szerk: .., 2009-01-08 17:44:06
beküldve: 2009-01-08 17:17:35
(#2311) váo májkül Ojat h alapból flesselva van nem árulnak, ember xD ez lenne a legális dolog h babattyogsz a bótba és megveszed a gémet
megamúgy lehet rosszul látom de ez 1 Naruto topicnak tűnik...
megamúgy lehet rosszul látom de ez 1 Naruto topicnak tűnik...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
PSP-3000 43ezer forint...
DE felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy NE vegyenek PSP-3000-et, mert gyári hibás a nagy többségük. Inkább vegyetek sima Slimet.
Na én ezzel teljes mértékben egyetértek! Csomó ismerősömnek hibás, ráadásul a legtöbb ugye kódolva sincs, így nem viszi a tört lemezeket, csakis az eredetit. De ilyen sok ps2 is van sajnos.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
PSP-3000 43ezer forint...
DE felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy NE vegyenek PSP-3000-et, mert gyári hibás a nagy többségük. Inkább vegyetek sima Slimet.
beküldve: 2009-01-07 15:12:23
(#2308) Szerintem nincs! De ha legolcsóbban akarsz jó minőségű játékkal játszani ami NARUTO akkor javaslom hogy szerezzbe egy PSP 3000 -t ami nem rossz és arany középút a pc és az xBOX360 között és az árakat tekintve is jó . pl .:50 000 Ft
de hidd el hogy megfizetődik mert akárkivel játszhatsz akinek psp-je van ...
de hidd el hogy megfizetődik mert akárkivel játszhatsz akinek psp-je van ...
NARUTO
Letöltőlinkes beszélgetést be lehet fejezni, mivel a fórumon ez TILOS!
Nincs pc-re Naruto-s játék, vegyetek konzolt, vagy kérjetek kölcsön havertól hétvégére!
Nincs pc-re Naruto-s játék, vegyetek konzolt, vagy kérjetek kölcsön havertól hétvégére!
Nem a fórum oldalára kértük a linket, hanem e-mail címre. Az is tilos lenne? Mert már ilyet sokat láttam itt. Nem sértegetni akarlak, nem is vagyok mérges, csak kérdem.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2009-01-07 12:36:45
(#2306) Letöltőlinkes beszélgetést be lehet fejezni, mivel a fórumon ez TILOS!
no pussy, just the dicks
Pc-re van +nektek a Naruto játékban?
Mert ha igen akkor valaki elküldené a letöltőlinkeket az e-mail címemre?
Amennyiben PC re van meg, nekem is kellene a link, nagyon nagyon! Én eddig csak mugenes játékokkal játszottam Narutot, meg Bleacht is.
Apropó, mikor jelenik meg a hetedik kötet? Már nagyon várom!
beküldve: 2009-01-06 11:10:50
(#2304) Pc-re van +nektek a Naruto játékban?
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-01-05 17:20:31
(#2303) Akarom mondani,nekem sem jön be.
Az élet rövid,de a szenvedések meghosszabbitják.
beküldve: 2009-01-05 17:19:34
(#2302) beküldve: 2009-01-05 16:41:04
(#2301) Nektek is kihagyás volt a nettoldallal??Mer nekem egy ideig nem hozta fel....
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Uzumaki Chronicles 1-2
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-01-01 19:49:14
(#2299) Ha már játéknál vagyunk nekem megvan a
Naruto Ultimate Ninja Heroes 1-2.
Accel 1-2
Uzumaki Chronicles 1-2
Naruto Ultimate Ninja Heroes 1-2.
Accel 1-2
Uzumaki Chronicles 1-2
beküldve: 2009-01-01 19:21:22
(#2298) NARUTO ARÉNÁVAL ÉN IS TOLOM ÉS BENNE VAGYOK A HGC KLÁNBAN
BANKAI:"hihio Zabimaru"