Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2009-01-19 14:11:25
(#2357) tervezem hogy beugrok a Holdfény teamhez, és felvásárolok mindent!!!! Am meg én a "viszik mint a cukrot"-ra szavaznék!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Magyarországon is lehet kapni a Holdfényben.
Kérek szépen egy linket!
elfogytak a naruto cd-k a holdfényen, valamikor alig hogy felkerül az oldalra, már az van hogy elfogyott...ilyen keveset rendelnek, vagy viszik mint a cukrot
... hülye függők...
...7. kötetet akarooook....
Tényleg ez így van más oldalakon is... jön a Naruto és behal a rendszer...
szerk.: amúgy megjelenésről tud vki vmit?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-01-16 20:58:23
Már amikor lehet kapni, én az ilyen CD-k alatt mindig a "elfogyott" feliratot látom.
Hehe elolvastam a Naruto első 2kötetét, jöhet a többi
Hehe elolvastam a Naruto első 2kötetét, jöhet a többi
MIANEVED?!
beküldve: 2009-01-16 17:38:02
(#2352) Felugrok a kedvenc mangaolvasó oldalamra hogy magamhoz szólítsam a heti bakuman adagomat erre meg mit ír ki? Lassulás várható a Naruto új fejezetének felpakolása miatt (mivel már két hete nem jelent meg Jump)... hülye függők... bezzeg a szellemi táplálékomat b*szták scanlate-elni
Ezért többet rájuk se nézek!... holnapig
Ezért többet rájuk se nézek!... holnapig
Ha valaki megy japániába - mangániába, animániába -, legyen szíves nekem is vegye meg a Naruto-s zenei CD-ket!
Köszönöm szépen előre is!
Magyarországon is lehet kapni a Holdfényben.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szívesen megveszem amúgy Neked, csak adj rá pénzt, mert mint mondottam, a barátnőm szerint pont azok drágák - CD v. DVD -, sajna...
Mondjuk egyelőre megint ott tartunk, hogy a biztos a nem biztos... Ugyanis a yen... khm... nem is minősíteném... Mindegy, ez OFF, szóval gomen...
Mondjuk egyelőre megint ott tartunk, hogy a biztos a nem biztos... Ugyanis a yen... khm... nem is minősíteném... Mindegy, ez OFF, szóval gomen...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-16 12:28:31
beküldve: 2009-01-16 08:36:22
(#2349) Ha valaki megy japániába - mangániába, animániába -, legyen szíves nekem is vegye meg a Naruto-s zenei CD-ket!
Én +vettem a sima Naruto és a Sippuden zenéit is eredetiben!
Sztem jók non! :)
Bírom én is a zenéit nagyon! Strong and Strike, meg a Sadness and Sorrow, openingekből meg a GO!!! jön be a legjobban.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Én +vettem a sima Naruto és a Sippuden zenéit is eredetiben!
Én is tervezem, hogy megveszem őket eredetiben... Majd ha kint leszek Tokyo-ban Ha minden jól megy most ősszel megyek a barátnőmmel. Csak egy másik barátnőnk, aki tavaly ősszel volt azt mondta, hogy drágák kint a CD-k is és a DVD-k is... De..! Ennek bele kell férnie a keretbe. Mondjuk azt is mondta, hogy a mangák meg olcsók... Lehet inkább azt veszek. *Shippuu mangaaa*
beküldve: 2009-01-15 20:24:07
(#2346) Én +vettem a sima Naruto és a Sippuden zenéit is eredetiben!
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Változatlanul állítom, a Sadness and Sorrow mindent visz. Annyira jó hangulatot csinál...!
Egyetértek.
Mondjuk én a Shippuuden zeneszerzőjét is szeretem. Nagyon!!! Az eddigi OST-ken megjelent befordulós-depresszív hangulatú számok egyszerűen... Mellbevágnak és a szívembe markolnak... (ooops, gomen, ez OFF, mi...? )
Hogy a topic témáját se hagyjam ki: Hjajj az a Naruto 7. kötet nagyon hiányzik a polcomról...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-14 21:52:37
beküldve: 2009-01-14 20:10:11
(#2344) Szerintem mindenkinek - aki először japánul látta / japánul szokta meg - furcsa lehet a kiejtés. De hidd el, az életben minden csak megszokás kérdése.
9/28 NEVER FORGET
de engem marhára irritál az h mindent A-val mondanak. Gondolok ilyenekre, h hokAge, meg kAkAshi szenszei.
Mit gondolsz, "engem" nem?