Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-12-09 18:47:21
(#2267) Ehm... teljesen elkeveredtem a megjelenéseket illetőleg (legalábbis Naruto téren), szóval megköszönném, ha valaki felvilágosítana, hogy mi van a 7. kötettel.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ő találta ki és azért is ilyen eredeti Ismét szépen pengett lantod!
Davee te meg nagyon lassan emészted ám a külvilág információit! Van az agyadon bekapcsológomb? Nyomd meg! Vagy csak rövidre vagy vágva?
Azt tudom hogy találta ki és tetszik is de a azt nem értem hogy:
Davee te meg nagyon lassan emészted ám a külvilág információit!
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Nem tudom honnan szedted ezt a verset de tetszik és igazat mond.
Ő találta ki és azért is ilyen eredeti Ismét szépen pengett lantod!
Davee te meg nagyon lassan emészted ám a külvilág információit! Van az agyadon bekapcsológomb? Nyomd meg! Vagy csak rövidre vagy vágva?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-12-01 17:15:42
Mit mondjunk? Hogy mennyire várjuk a következő, meg az azt követő köteteket? Számtalanszor megénekeltem lantomat kezembe véve eme topik egyes hasábjain Csaba-kun-hoz imáimat, melyek idővel úgyis meghallgattattak.
Csak türelemre tudlak inteni if-you Pad-Iván! Ki kéretik, annak adatik, ki türelmetlenkedik, az lebaszatik.
Úgy is megjelentetik a méjnpédzsen, ha elérhettetik földi halandóknak is a következő kis kötetecske.
Nem tudom honnan szedted ezt a verset de tetszik és igazat mond.
Szerk: Davee 2008-12-01 16:34:03
Azt én is tudom de még 1 héttel ezelőtt egy csomóan írtak most meg alig van pár hozzászólás 2 naponta.
Mit mondjunk? Hogy mennyire várjuk a következő, meg az azt követő köteteket? Számtalanszor megénekeltem lantomat kezembe véve eme topik egyes hasábjain Csaba-kun-hoz imáimat, melyek idővel úgyis meghallgattattak.
Csak türelemre tudlak inteni if-you Pad-Iván! Ki kéretik, annak adatik, ki türelmetlenkedik, az lebaszatik.
Úgy is megjelentetik a méjnpédzsen, ha elérhettetik földi halandóknak is a következő kis kötetecske.
Szerk: Al Bundy 2008-12-01 08:24:03
beküldve: 2008-11-29 10:08:42
(#2262) Azt én is tudom de még 1 héttel ezelőtt egy csomóan írtak most meg alig van pár hozzászólás 2 naponta.
Mostanában alig írtok mi történt veletek?
Tán kiveszett az élet ebből a témából??
Remélem hogy nem
Remélem hogy nem
Mostanában hálistennek Te is alig írsz. Ez a jószokásod sajnos lekopóban van. Ezennel felkérek mindenkit, hogy ne offoljon!
EZ A TOPIC A MANGAFAN KIADÓ NARUTO CÍMŰ MANGÁJÁNAK ÉS AZ EDDIG KIADOTT MAGYAR KÖTETEK SZOBÁJA!
*Már ha valakinek félreértés miatt nem lenne világos*
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-28 14:49:11
(#2260) Mostanában alig írtok mi történt veletek?
Remélem hogy nem
Remélem hogy nem
beküldve: 2008-11-27 15:56:12
(#2259) HDD felvevőt már beállítottam.
Egyébként a helyi csősz falhoz fog állítani innen mindenkit, aki itt reklámozza a rajzfilm változatot. És akkor ti már csak...
beküldve: 2008-11-26 11:15:12
(#2258) Az bizony ismétlés. De akinek van teletext, azon is meg lehet nézni, a sima tv újság nem írja elég körültekintően. Amúgy mindegyik ott vetített műsornak van legalább egy ismétlése.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Akarom mondani,az Animaxon kezdik el adni,na.És az idő: dc 12 00:10 és 00:35 perc.(megj ez egy pénteki nap).
Már írtam, h nem helyes.
EZ az idő amit írtál, az ismétlés!
Előző postomban idéztem mikor kezdődik!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 16:41:19
(#2256) Akarom mondani,az Animaxon kezdik el adni,na.És az idő: dc 12 00:10 és 00:35 perc.(megj ez egy pénteki nap).
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Emberek,ti nem olvastok mondot?Dec 12-én 00:10-kor és 35 kor kezdik el vetiteni,a VÁGATLAN ÉS ÚJRASZINKRONIZÁLT narutot...
Ezt honnan vetted basszus? Az csak az ismétlése.... áá
2008.12.10. (szerda) 21:15 & 21:40
Veszett fegyverek - Az Alkony Átka ---> Naruto VÁGATLAN & ÚJRASZINKRONIZÁLT!
Veszett fegyverek - Az Alkony Átka ---> Naruto VÁGATLAN & ÚJRASZINKRONIZÁLT!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 15:36:36
(#2254) "Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Emberek,ti nem olvastok mondot?Dec 12-én 00:10-kor és 35 kor kezdik el vetiteni,a VÁGATLAN ÉS ÚJRASZINKRONIZÁLT narutot...
Meik csatornán? Ja és 00:10 vagy 35-kor???Hajnalban?(Ha ez nem melléírás akkor az szivacs )