Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Szerintem nem kell ennyire nem bízni a kiadóban. Ha jól tudom, meg lett mondva, hogy lesz Naruto 7. addigra.
Egyetértek!Amúgy is a kiadónak van nélkülünk is elég gondja,szal ne csesztessük őket...
Van benne vmi...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
Szerintem nem kell ennyire nem bízni a kiadóban. Ha jól tudom, meg lett mondva, hogy lesz Naruto 7. addigra.
Egyetértek!Amúgy is a kiadónak van nélkülünk is elég gondja,szal ne csesztessük őket...
meh....
beküldve: 2008-11-14 07:12:31
(#2204) Most tartok az animében a 186. résznél
Jó kis anime. A mangát is olvasom ezerrel bár amíg az összeset lefordítják...
Jó kis anime. A mangát is olvasom ezerrel bár amíg az összeset lefordítják...
Nincs fény sötétség nélkül
Szerk: Ronin 2008-11-14 07:13:17
Szerk: .., 2008-11-13 21:38:05
Három az egyben kívánság : Naruto 7-et a népnek 3x xD Talán ez hat rájuk xD
Igaz nem kell 3x, de most xD
vahhh...én is akarommm!!!!! xD Naruto 7et!! xD
Látod, Csaba-Kun!
A népakarat Naruto-ért kiált, igény van, tehát nagyon várjuk a hármas további mangás kalandjait.
Mit is lehetne szebbet, jobbat, édesebbet kívánni Karácsonyra?
Naruto 7-et hozzon a Jézuska mindenki karifája alá!
vahhh...én is akarommm!!!!! xD Naruto 7et!! xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A Mangafant ne utáld, mi csak az idesereglett zombik vagyunk, ugyanannyi közünk van a kiadóhoz, mint bárki másnak.
És te vagy a főzombi vagy hogy van Strigulabá?
meh....
minek ez a nagy felhajtás?? ennyire ellenséges itt mindenki? amugy meg csak körülbelüli adatot mondtam és nemtök mindegy hogy kötet vagy fejezet?? hányok az ilyenektöl... hát de nem? csak kérdeztem valamit, erre tizen nekem rontanak hogy mit mondok baromságokat. csalodtam az egész mangafanban...
Miért hisztizel? Nem mindegy, hogy kötet vagy fejezet és örülj, hogy mostmár Te is tudod a különbséget. A széles látókör mindennél többet ér
A Mangafant ne utáld, mi csak az idesereglett zombik vagyunk, ugyanannyi közünk van a kiadóhoz, mint bárki másnak.
no pussy, just the dicks
Te nagyon nem vagy képben ember:
1. Milyen 400 manga? Eddig a 37. kötetnél tartanak ha jól tudom. De 400 biztos nincs.
2. Igen, a MangaFan az összes megjelentet ki fogja adni.
1. Milyen 400 manga? Eddig a 37. kötetnél tartanak ha jól tudom. De 400 biztos nincs.
2. Igen, a MangaFan az összes megjelentet ki fogja adni.
minek ez a nagy felhajtás?? ennyire ellenséges itt mindenki? amugy meg csak körülbelüli adatot mondtam és nemtök mindegy hogy kötet vagy fejezet?? hányok az ilyenektöl... hát de nem? csak kérdeztem valamit, erre tizen nekem rontanak hogy mit mondok baromságokat. csalodtam az egész mangafanban...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
MP Rt ; CoV4-30-as számaira, Dévényi Tibit ; Három kívánságból.
Valódi RETRO post
no pussy, just the dicks
Csaba-kun!
Nem lehetne előfizetni a Naruto-ra?
Nem lehetne előfizetni a Naruto-ra?
Támogatásgyanús ötlet
Igen, hogy ne évi 6, hanem 12 számmal jöjjenek már ki - lefogadom, hogy az eladási statisztikák élén a Naruto áll.
Kérdés, ha lehetne előfizetni, ki venné igénybe a MP Rt szolgáltatását? (Idősebbek még emlékezhetnek a CoV4-30-as számaira, melyeket begyűrt a mocska a postaládába, pedig simán belibbenthette volna.)
Szeretném a karácsonyfa alatt látni a hetedik kötetet. Jó, Csaba-kun nem Róbert bácsi, de ha nem lép azonnal, Dévényi Tibit ráuszítom a Három kívánságból.
... és akkor már felesleges lesz bocsánatért esedeznie!
Szerk: Al Bundy 2008-11-11 18:55:34
beküldve: 2008-11-11 14:54:31
(#2191)