Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
most miért?????????
Mocskosul begorombítottál, úgyhogy gratulálok, szóval Tahókám:
1: Ez a topic a hazai Naruto topicja Tehát a téma az eddig megjelent 6 kötet megvitatása és találgatások! Nagyon prosztó szemét dolog idejönni és bemondogatni a neten olvasott új fejezetek!
Főleg, hogy ERRE VAN KÜLÖN TOPIC!
2: SPOILER tag nélkül ! Normális vagy? Azt kívánom neked, hogy ezentúl, ha csak reklámot nézel már annak a végét is mondja el neked valaki.
3: Rádszólnak, hogy utólag rakd Spoilerbe! Erre fogod és elkotyogsz még egy infót, te aljas!
4: Figyelmeztetnek téged kicsit szigorúbban (jelen esetben én voltam) erre beírsz hülyeséget meg jön a blődli, hogy "most miért" Nem tudom, hogy valóban nem fogod fel, miről van szó, vagy csak elbagatelizálod itt a dolgokat.
Utóbbi esetben gratulálok! Frankó srác vagy!
A spoiler arra való, hogy elrejtsd az olyan infókat amik lelövik a poénokat! Elég nagy tahóság mások szórakozásába beleköpni xS...
~Nincs annál rosszabb, ha a hülyeség kitartással párosul.~
Szerk: Na tessék lassú voltam x'D...
Így megint kielégületlen kíváncsisággal várjuk a nyolcadik kötetet, ami megint ott fog befejeződni, hogy Sasuke kiállna fight-olni egyet... :(
A hatodik kötet nyomata kiváló, semmi sincs elmosódva.
Csaba-kun, nyomasd a hetediket!
Még idén :)
Nem szeretnék átlépni egy bizonyos határt, de még megfontolom azért
De-de-de! Merd!
Mellesleg Maryke szerintem jópofa ez az új nick
Változtasd meg "Azzi, the Chosen One"-ra légy szíves.
Gondoltam rá...nem merem
Változtasd meg "Azzi, the Chosen One"-ra légy szíves.
Affene, milyen igaz.
Arról nincsenek még elcseppentett információim sem, hogy kikre gondolt konkrétan a MAT, DE! nyilván valaki olyat szeretne elhívni, akinek itthon is jelent meg mangája és elég híres, elég sok embernek van meg, hogy odahurcolhassák aláírogatni. Gáz lenne, ha abból a hatlmas tömegből négyen odasomfordálnának aláiratni a házi ninjájuka vagy nem is tudom
Valóban fura lenne...
Affene, milyen igaz.
Arról nincsenek még elcseppentett információim sem, hogy kikre gondolt konkrétan a MAT, DE! nyilván valaki olyat szeretne elhívni, akinek itthon is jelent meg mangája és elég híres, elég sok embernek van meg, hogy odahurcolhassák aláírogatni. Gáz lenne, ha abból a hatlmas tömegből négyen odasomfordálnának aláiratni a házi ninjájuka vagy nem is tudom