Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Csaba-kun!
Nem lehetne előfizetni a Naruto-ra?
Nem lehetne előfizetni a Naruto-ra?
Támogatásgyanús ötlet
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 20:43:18
(#2173) jaaaaj fakk gondolkoggyál már v olvass vissza pár hszt és rájöhecc h oltári nagy képtelenséget írt...
De Exiled is nagy hülyeségeket írt. Fejezetenként 2000 forint? LOL
beküldve: 2008-11-10 20:10:44
(#2171) jaaaaj fakk gondolkoggyál már v olvass vissza pár hszt és rájöhecc h oltári nagy képtelenséget írt...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-10 20:10:32
(#2170) Mint mondottuk volt: a manga jelenleg a 424. fejezetnél tart,és várhatólag(szentem) 500 fejezet lesz.ezt szorozd be 2000-el és akkor valami olyasmit kapsz hogy 100.000 ft...De ha belegondolunk:Életünk során milliókat költünk,csak ételre...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
400?:O öcsém 400 X 2000 = 800.000 FT csak a sima Naruto!Remélem tévedsz,mert nekem annyit nem ér meg!:S
sziasztok!! szerintetek kiadják mind a 400 mangát a mangafannál?? mert ha nem én megőrülök!!!! plusz még aza 400 shippuuden is :S
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
nemtudja vki, h mikor jelenik meg a hetedik Naruto kötet eddig ez a kedvenc mangám (Nekem az Árnybíró meg a NANA nem teccett ennyire mint a Naruto, talán a Death Note az ugyanannyira teccett)
Karácsonyra minden bizonnyal kint lesz
AZ JÓ
Desolation Row...
nemtudja vki, h mikor jelenik meg a hetedik Naruto kötet eddig ez a kedvenc mangám (Nekem az Árnybíró meg a NANA nem teccett ennyire mint a Naruto, talán a Death Note az ugyanannyira teccett)
Karácsonyra minden bizonnyal kint lesz
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-10 17:10:21
(#2166) nemtudja vki, h mikor jelenik meg a hetedik Naruto kötet eddig ez a kedvenc mangám (Nekem az Árnybíró meg a NANA nem teccett ennyire mint a Naruto, talán a Death Note az ugyanannyira teccett)
Desolation Row...
sziasztok!! szerintetek kiadják mind a 400 mangát a mangafannál??
Manga: az egész cucc, egyben.
Kötet:egy könyvecske a polcon.
Fejezet: a kötet egysége, eredetileg ezek jelennek meg egyben.
Egyéb kérdés?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te nagyon nem vagy képben ember:
1. Milyen 400 manga? Eddig a 37. kötetnél tartanak ha jól tudom. De 400 biztos nincs.
2. Igen, a MangaFan az összes megjelentet ki fogja adni.
1. Milyen 400 manga? Eddig a 37. kötetnél tartanak ha jól tudom. De 400 biztos nincs.
2. Igen, a MangaFan az összes megjelentet ki fogja adni.
beküldve: 2008-11-09 18:36:20
(#2163) ÖSSZESEN van 400-nál több fejezet...És jópár évig várhatunk még...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-09 18:31:35
(#2162) sziasztok!! szerintetek kiadják mind a 400 mangát a mangafannál?? mert ha nem én megőrülök!!!! plusz még aza 400 shippuuden is :S
Szerk: tokisama 2008-11-09 18:34:01
Tegnap megjött és már ki is olvastam a 6. kötetet. Szerintem eddig ez a leggyengébb. Hiába a pörgős harcok, kicsit hiányzott Naruto stílusa. Az utolsó 2 sztori viszont nagyon tetszett. Szakura végre kezd magára találni és végre kezd fény derülni a régebbi kapcsolatokra is.
Ezzel nagyon egyetértek! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."