Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-10-23 11:32:11
(#2122) -.- nem átírják,hanem a jetix a nyugati vágott változatot használja...ugyna hogy lehetne ezt átírni??Gondolkozz mielőtt írsz
A tegnapi után én is ezt teszem a mostnatól
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
igen megy 19:20-kor és 23:15-kor
Jó tudni...
Lehet h megy csak enyhén szólva szar!Kicsit átírják....A mangához képest....
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
mostanában nem látom a Naruto-t a Jetix-en megy még amugy meg katt rá enyém [Link] na megy még egyáltalán és ha igen akkaor mikor?????????
igen megy 19:20-kor és 23:15-kor
beküldve: 2008-10-22 15:06:24
(#2118) mostanában nem látom a Naruto-t a Jetix-en megy még amugy meg katt rá enyém [Link] na megy még egyáltalán és ha igen akkaor mikor?????????
Szerk: Hitsugaya 2008-10-22 15:06:59
beküldve: 2008-10-22 13:32:23
(#2116) Naruto 6. kötet
Jobban tetszett mint az anime, nincsenek elhúzva a harcok, gyorsabban történnek az események. Végre volt Oro is.
Jobban tetszett mint az anime, nincsenek elhúzva a harcok, gyorsabban történnek az események. Végre volt Oro is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kedves "Új arc" fórumozótársam!
Kérlek nézz utána a következő fogalmaknak, vagy érdeklődj a tapasztaltabb fórumozóktól:
-Multy post
-Torony idézés
Kérlek nézz utána a következő fogalmaknak, vagy érdeklődj a tapasztaltabb fórumozóktól:
-Multy post
-Torony idézés
Időnként ti is ezt csináljátok ám... ^^'''
De ezzel nem akarok háborút indítani XD
De mi keményen meg is büntetjük magunkat utána
Lényeg, a lényeg: a szabályzatot hasznos elolvasni.
És hol lehet? -.-'
meh....
-Multy post
-Torony idézés
-Multy post
-Torony idézés
De mi keményen meg is büntetjük magunkat utána
Lényeg, a lényeg: a szabályzatot hasznos elolvasni.
no pussy, just the dicks
-Multy post
-Torony idézés
-Multy post
-Torony idézés
-Multy post
-Torony idézés
Ha minden kötél szakad olvasd el a fórumszabályzatot!
Most még nem jár a 2(!) strigula.
-Multy post
-Torony idézés
Ha minden kötél szakad olvasd el a fórumszabályzatot!
Most még nem jár a 2(!) strigula.
no pussy, just the dicks
Nemtudja valaki honnan lehet MAGYARUL megszerezni a narutot?
könyvesbolt?
Úgyértem magát az animét
jahh....ha majd az Animax leadja szinkronosan, akkor lehet, vagyis sztem nagy valószínűséggel ki fogják adni DVDn...
Bár a Kaleido Start már rég leadták, mégsincs kiadva!!! Ez nekem nagyon nagy hiányérzetet okoz! XD
Az jóóóóóóóóóó!Én eddig a jetixen néztem de az olyan szerencsétlen...
meh....
Úgyértem magát az animét
Akkor miért a Naruto MANGA topicba írod?
Azt nemtudom...-.-""" "
meh....
Nemtudja valaki honnan lehet MAGYARUL megszerezni a narutot?
könyvesbolt?
Úgyértem magát az animét
jahh....ha majd az Animax leadja szinkronosan, akkor lehet, vagyis sztem nagy valószínűséggel ki fogják adni DVDn...
Bár a Kaleido Start már rég leadták, mégsincs kiadva!!! Ez nekem nagyon nagy hiányérzetet okoz! XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."