Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Szal jó lenne más témára átvergődni....
Gondolom nehéz, de próbáljátok +....
Támogatom. Bár rímfaragásban nagyon nem vagyok otthon.
Bocs az ON ért!
Nagyon bölcsen tetted, hogy megbántad bűnöd, így az ON miatt csak 2 vízszintes és 1 függőleges strigula jár a fekete pont helyett.
Az már 3/7 (háromheted) feketepont és jajj mitévő legyek én, ha egyszer kigyűlik
Bocs az ON ért!
Nagyon bölcsen tetted, hogy megbántad bűnöd, így az ON miatt csak 2 vízszintes és 1 függőleges strigula jár a fekete pont helyett.
Megjegyzem én is ezt írtam,le kicsit rövidebben és tömörebben
Bocs az ON ért!
Vigyázat, frankómegmondás következik!
Anime vs. mese téma
1. Ez itt baromira off.
2. Ahogy az már írta valaki, az anime formai kategória, gyakorlatilag a külső megjelenítés bizonyos sajátosságainak a megjelölése.
3. A mese tartalmi meghatározás, bizonyos történetszövési és karakterábrázolási eljárásokat, technikákat és mechanizmusokat takar.
4. Ahogy ezt írom, egyre erősebb bennem az érzés, hogy már egyszer leírtam valahova bővebben. Majd este megkeresem, most rohanok...
Ha már nagyon muszáj, akkor vegyük az animéket is rajzfilmnek, de akkor vessük össze, hogy mi a különbség a japán és a többi rajzfilm között. A japánban sokkal több, felnőttesebb és hitelesebb érzelem van, melyeket ábrázolnak is.
A mangakönyv full más, mint a rajzfil...A rajzfilmben a szöveget megmásítják és hát valjuk be a karaktereket is 1 kicsit....
Utálom, ha valaki lerajzfilmezi az animéket! T_T
Bocs...xD...
De mi az anime?Hát nem Japán rajzfil/"mese"???
A rajzfilm, a megvalósításra utal, a mese a tartalomra...van olyan anime, ami mese, pl a legtöbb kodomo, de jobb ha magad olvasol utána, jobban megragad.
Szóval a rajzfilmnek semmi köze a meséhez.
A mangakönyv full más, mint a rajzfil...A rajzfilmben a szöveget megmásítják és hát valjuk be a karaktereket is 1 kicsit....
Utálom, ha valaki lerajzfilmezi az animéket! T_T
Bocs...xD...
De mi az anime?Hát nem Japán rajzfil/"mese"???