Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-09-20 17:18:57
(#2002) A Naruto az egyik növőfélben lévő kedvencem ^^ Nemtom miért, de folyamatosan nézem a részeit, és várom mikor jelenik meg a Shippuuden kövi része. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Bár néha olyan sok részt néztem meg egy nap, hogy egy hét múlva csak max két mondatot tudtam elmondani dióhéjban, de attól nagyon szeretem
Csak az a kár, hogy mangában teljesen magyarosan mondják a neveket - mint ahogy az animében is. Néha csak nagyokat nézek a neveken, de vannak, akik nincsenek hozzászokva a japános leíráshoz, ezért megérthető, miért írják így a neveket ^^ Na mindegy, amúgy is utálok kritizálni XD
Csak az a kár, hogy mangában teljesen magyarosan mondják a neveket - mint ahogy az animében is. Néha csak nagyokat nézek a neveken, de vannak, akik nincsenek hozzászokva a japános leíráshoz, ezért megérthető, miért írják így a neveket ^^ Na mindegy, amúgy is utálok kritizálni XD
Zetsuboushitaaa! xD
beküldve: 2008-09-20 17:06:08
(#2001) a használt könyv is ugyanaz, mint a full új, csak max szét van barmolva (esztétikailag 0)
ha az ember étteremben eszik akkor sem olyat rendel amiről csúnya kép van de ha vki vigyáz a könyvre akkor jobban megéri használtat venni
amugy hihetetlen, hogy vannak akik a csúszásokon problémáznak örüljenek, hogy vannak olyan emberek akik veszik a fárdtságot és kiadják egyáltalán, sőt! akár még közkívánatra is kianának valamit ha idejük és pénzük lenne
ha az ember étteremben eszik akkor sem olyat rendel amiről csúnya kép van de ha vki vigyáz a könyvre akkor jobban megéri használtat venni
amugy hihetetlen, hogy vannak akik a csúszásokon problémáznak örüljenek, hogy vannak olyan emberek akik veszik a fárdtságot és kiadják egyáltalán, sőt! akár még közkívánatra is kianának valamit ha idejük és pénzük lenne
Szerk: Csutka 2008-09-20 17:08:53
beküldve: 2008-09-19 15:15:20
(#2000) de tisztára olyan, mint az új am én sem nagyon szoktam használtat venni.
Don't forget to remember me.
Tudom,de én nem szeretem a használtat...Idióta szeszély
Nem az, én se szeretek használt könyvet venni
beküldve: 2008-09-18 21:05:37
(#1998) Tudom,de én nem szeretem a használtat...Idióta szeszély
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-18 20:51:11
(#1997) beküldve: 2008-09-18 20:24:34
(#1996) Nem akarok kárörvendő lenni,de a sárkánytűznél még rendelhető
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-18 20:02:54
(#1995) haha nekem sikerült az 1. részt beszereznem, igaz h használtan, de meeegvan! *ördögi vigyor*
Don't forget to remember me.
beküldve: 2008-09-18 18:39:29
(#1994) A hatodik rész először nyilván az animeconon lesz kapható.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-18 18:34:18
(#1993) talán karácsonykor majd olvashatjuk
na de most komolyan ,mikor jelenik má meg ???????
olyan unalmas a várakozás
na de most komolyan ,mikor jelenik má meg ???????
olyan unalmas a várakozás
Szerk: Dan 2008-09-18 18:34:42
mikor nyomtatják ki?
de a naruto miért késik, ha a többi nem? (vagy csak nem követem figyelemmel...)
Mikor? Szétkapkodták a nyomdászok, ezért nincs egy db sem a placcon.
DDDDD
beküldve: 2008-09-15 20:03:50
(#1991) mikor nyomtatják ki?
Sztem 1 hét múlva tuti kinyomtatják.(a szállításról meg ne is beszéljünk )de a naruto miért késik, ha a többi nem? (vagy csak nem követem figyelemmel...)
De már bőven letellt az a 2hónap, NEM?!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-15 19:51:39
(#1989) mikor nyomtatják ki?