Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-10-07 15:12:41
(#2032) Én mától teljes ember vagyok Megjött a naruto 6-om,megvan mindegyik rész gépen(titok honnét) végignéztem az egyész narutot,+ ovak meg moviek meg minden
de 1 dolgot nem értek:Ha Konohamaru a 3. hokage unokája akk az hogy lehet?Sarutoibi-senseinek(Nyugi nem orochimaru vagyok,hogy gúnyolódjak ) 1 fia van Asuma,neki meg nincs gyereke...Ez hogy van?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-07 13:54:32
(#2031) én 3 napja kezdtem el a Naruto Shippuudent,és azóta nem bírom nem nézni,a manga 1. kötetét ajándékként megkapom egy drága ismimtől,a másodikat meg ma veszi meg a párom,én tényleg fan lettem!!!
hmmm..én már éhezek is a következő kötetre !!
Én később veszem + őket h amikor van időm akkor tudjam olvasni és ne keljen váronom, 1hónapot a kövire...:)
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
hmmm..én már éhezek is a következő kötetre !!
A telhetetlenség.... Én még bele se kezdtem, alig van időm.
beküldve: 2008-10-06 21:48:49
(#2028) hmmm..én már éhezek is a következő kötetre !!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-10-06 20:55:49
(#2027) Megvan a 6.kötet.Nagyon tetszik, bár rögtön szembetűnt a nevek kiejtási leírása.De tetszik a fordítás pl.: "dobog 1 sárgát erre a nagy izgalomra"
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-06 20:59:51
Üdv mindenki!
Kisimoto mester újabb kötete végre magyarul! Ezzel a Mangafan kiadta azt az első hat kötetet, amelynek a licenc-ét megvette. ( azóta persze történt egy-smás....pl. az hogy már a 20.kötetig megvannak a licenc-ek!
A magyar változat nagyon jó, ami tetszett pl. hogy a jutsukat magyarul és japánul is kiírják!
nade: Konoha Avarrajtekfalura való kiírása és a szereplők nevének fonetikus leírása ( pl. Szaszuke) hát ez nagyon fáj......remélem a későbbiekben meghagyják Konohának és Sasukének......
Kisimoto mester újabb kötete végre magyarul! Ezzel a Mangafan kiadta azt az első hat kötetet, amelynek a licenc-ét megvette. ( azóta persze történt egy-smás....pl. az hogy már a 20.kötetig megvannak a licenc-ek!
A magyar változat nagyon jó, ami tetszett pl. hogy a jutsukat magyarul és japánul is kiírják!
nade: Konoha Avarrajtekfalura való kiírása és a szereplők nevének fonetikus leírása ( pl. Szaszuke) hát ez nagyon fáj......remélem a későbbiekben meghagyják Konohának és Sasukének......
Én meg remélem így marad és nem gányolják Nekünk össze, hogy 6 kötetenként más legyen ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-06 19:27:23
(#2025) Üdv mindenki!
TÓNY
Igazad van amúgy.
Én találtam egy honapot ahol fenn vannak a kézjelek...
És a mangában a kötetek elején egyezett.Utána már kezd zavaros lenni...
Én találtam egy honapot ahol fenn vannak a kézjelek...
És a mangában a kötetek elején egyezett.Utána már kezd zavaros lenni...
Csordogál a történet, csordogál... Bár a harcjelenetek kissé zavarosak, elsőre nem mindig sikerült átlátom, ki, merre és mit...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2008-09-28 12:10:43
(#2023) Szerintem a 6.-ik kötet is nagyon jó lett. Bár Orochimaru ábrázolása látszik hogy még nem az az igazi, ahogy megszoktuk de majd kialakul. Egyébként érdekes, hogy a manga kezdetén össze-vissza kézjeleznek, csak utána áll be a 12 pecsétes rendszer.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-09-27 22:10:15
(#2022) Csordogál a történet, csordogál... Bár a harcjelenetek kissé zavarosak, elsőre nem mindig sikerült átlátom, ki, merre és mit...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-26 20:02:45
(#2021) Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
beküldve: 2008-09-26 19:28:03
(#2020) www.nartuoa4ever-4ever.mlap.hu elég gáz de nem rég kezdtem el szerkeszteni egyébként a Naruto után az a véletlenül került oda
Szerk: Akiriakiri 2008-09-26 19:29:12
beküldve: 2008-09-26 17:50:52
(#2019) azért az csak egy manga, nem fogok emiatt elmenni miskolcra
de azért köszi!!!
de azért köszi!!!
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
halihali! sikeresen lekezeltem ma 295 hívást (telefonos operátor lettem a T kezdetű nagy telefonos cégnél) a tudakozón fáradt vagyok mint dög, most jöttem balektanításról (selmeci diákhagyomány) és komoly gondba vagyok ugyanis reggel 8tól megint mókuskerék (péntek vizsga- remélem véglegesítenek melóba) és másra valók a gombok úgyhogy elég komoly gondot okoz most a gépelés...
azt hiszem a miskolci alexandriában van holnap megnézem neked!
azt hiszem a miskolci alexandriában van holnap megnézem neked!
Éljen Miskolc! Tegnap voltam az alexandrában és nem rémlik, hogy lett volna, bár nem is azt figyeltem, de talán csak 3 féle naruto volt:3-4-5
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-25 07:25:35