Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
halihali! sikeresen lekezeltem ma 295 hívást (telefonos operátor lettem a T kezdetű nagy telefonos cégnél) a tudakozón fáradt vagyok mint dög, most jöttem balektanításról (selmeci diákhagyomány) és komoly gondba vagyok ugyanis reggel 8tól megint mókuskerék (péntek vizsga- remélem véglegesítenek melóba) és másra valók a gombok úgyhogy elég komoly gondot okoz most a gépelés...
ohhh gratulálok és sok sikert mindehez
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
akkor most várom hogy ujra legyen
azt hiszem a miskolci alexandriában van holnap megnézem neked!
mindenkitől bocsi a dupla kommentért!!!
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-09-24 22:48:23
(#2015) halihali! sikeresen lekezeltem ma 295 hívást (telefonos operátor lettem a T kezdetű nagy telefonos cégnél) a tudakozón fáradt vagyok mint dög, most jöttem balektanításról (selmeci diákhagyomány) és komoly gondba vagyok ugyanis reggel 8tól megint mókuskerék (péntek vizsga- remélem véglegesítenek melóba) és másra valók a gombok úgyhogy elég komoly gondot okoz most a gépelés...
miskolci egyetemista
a sárkánytűznek mi az oldal címe? amúgy nyugodt vagyok meg várom amíg újra lesz
[Link] Értelemszerűen...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-24 17:43:19
(#2013) a sárkánytűznek mi az oldal címe? amúgy nyugodt vagyok meg várom amíg újra lesz
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
beküldve: 2008-09-24 16:40:56
(#2012) -.-menj fel a srárkánytűz honlapjára és megtalálod ott,nyugi
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-09-24 14:23:58
(#2011) akkor most várom hogy ujra legyen
beküldve: 2008-09-23 19:46:54
(#2010) Erre mást nem tok mondani:Google a barátod,yahoo a társad,wikipédia a legjobb osztálytársad.Mangaszerzésre, meg ott van a mangafan.hu/sorozatok/holkaphat részleg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát igen... az elsőt pikk pakk elkapkodták
Ne túlozzunk, azért nekem még nyár elején jutott és ha akarok bizony több példányt is tudtam volna vásárolni, de ami igaz, az igaz, elfogyott.
na jó, de már mióta vágyakoznak rengetegen az utánnyomtatásért
hát igen... az elsőt pikk pakk elkapkodták
Ne túlozzunk, azért nekem még nyár elején jutott és ha akarok bizony több példányt is tudtam volna vásárolni, de ami igaz, az igaz, elfogyott.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 19:05:16
(#2007) beküldve: 2008-09-23 18:36:07
(#2006) de nekem asz 1.-kell!!!!
azért köszi!!
azért köszi!!
a con-on lesz naruto 1. ????
Nem nagyon. Szerintem az már elfogyott egy ideje, nemsokára újranyomják, addig vedd meg a többit!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-23 17:16:44
(#2004) beküldve: 2008-09-23 10:55:57
(#2003)