Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-08-27 16:41:05
(#1958) -.-Úgyértettem,hogy még idén elkezdik.És az egész sorozatot leadják,mivel olyan szinkronosokat keresnek akik az egész narutot elvállalják,mert nem akarják hogy hetente kelljen váltani.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!Az animax még indén leadja a narutot minőségi magyar szinkronnaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!EZ már biztos!!!!!
Nem adja le, ez teljességgel lehetetlen. Csak elkezdi. Ugyanúgy lesz, mint a Bleach, gondolom én.
beküldve: 2008-08-27 14:56:04
(#1956) Tudom,Tudom,meg a senseit is....Nem kell az orromra kötni -.-
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Igen,igen tudom,csak ezek a leggyakoribbak,
Mindegyik gyakori... Csak az animékben gyakoriak ezek. És ha már a gyakoriaknál tartunk, akkor a -san-t kihagytad.
beküldve: 2008-08-27 13:01:42
(#1954) EZAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!Az animax még indén leadja a narutot minőségi magyar szinkronnaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!EZ már biztos!!!!!
beküldve: 2008-08-27 11:06:00
(#1953) Igen,igen tudom,csak ezek a leggyakoribbak,
Általánosságban a japánok a fiú ismerősök neve után hozzáteszik a -kun-t,lányismerősnél a -chant.A chan jelenthet pl tanítványt is:
Ezenfelül a szama az egy bizalmasabb megszólítás: Tszunade-sama: a nála feljebbvalót szólítja meg.
A szenpait leggyakrabban azokra értik akik suliba járnak és a náluk magasabb évfolyamosokat szólítják meg
Mikor odamegy konohába az a béka(bocs elfelejtettem a nevét ) és azt mondja: Jiraya-chan meghalt.
Ezenfelül a szama az egy bizalmasabb megszólítás: Tszunade-sama: a nála feljebbvalót szólítja meg.
A szenpait leggyakrabban azokra értik akik suliba járnak és a náluk magasabb évfolyamosokat szólítják meg
De nem csak ezek vannak, van nagyon sok japán "tisztelet jelző" Nem tudom mi a magyar nevük.
De itt megtudhatsz róluk mindent részletesen:[Link]
Általánosságban a japánok a fiú ismerősök neve után hozzáteszik a -kun-t,lányismerősnél a -chant.A chan jelenthet pl tanítványt is:
Mikor odamegy konohába az a béka(bocs elfelejtettem a nevét ) és azt mondja: Jiraya-chan meghalt.
naon köszike am meg a báka gamabut gamakichi v gamatsuki v kicsudik
beküldve: 2008-08-27 09:06:45
(#1950) Általánosságban a japánok a fiú ismerősök neve után hozzáteszik a -kun-t,lányismerősnél a -chant.A chan jelenthet pl tanítványt is:
beküldve: 2008-08-27 08:01:24
(#1949) de mit jelent a nevek végén japánul h -kun, -chan...?
én tom nézni elejétöl a végéig a naruto shippudent mert korlátlan a net
aki szeretne narutos képet az menjen fel ide:http://dla-fanow-naruto.bloo g.pl/kat,478069,index.html
rajtam kívül valaki látta az akatsuki musical-t a youtub-on?(ha valaki még nem látta ajánlom figyelmébe naon XD)
én tom nézni elejétöl a végéig a naruto shippudent mert korlátlan a net
aki szeretne narutos képet az menjen fel ide:http://dla-fanow-naruto.bloo g.pl/kat,478069,index.html
rajtam kívül valaki látta az akatsuki musical-t a youtub-on?(ha valaki még nem látta ajánlom figyelmébe naon XD)
Egyébként az Animax tényleg leadja a Naruto-t új szinkronnal vagy felirattal?
Tényleg, új szinkronnal.
És vágatlanul
Ne mondd^_^ Ez komoly :3
Cenzor Kikapcs
nekünk megvan valameddig japánul és tök gáz h kivágják a részeket mert úgy értelmetlen most mi a francnak kell cenzúrálni? oké azt mégértem h itachi vérfürdőt rendez meg minden de így tök gáz
Tényleg, új szinkronnal.
És vágatlanul
Ne mondd^_^ Ez komoly :3
Cenzor Kikapcs
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Tényleg, új szinkronnal.
De mikor???
Ha megnézed az Animax honlapját akkor látod, hogy ki van írva, hogy ˝ még mi sem tudjuk mikor lesz˝ (valahogy így van.) De lehet, hogy amiotta fenn voltam ez már valamennyire megváltozott.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-26 08:36:10
Tényleg, új szinkronnal.
De mikor???
És vágatlanul
És vágatlanul
de ezt nem kérdezte...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."