Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-08-19 16:43:26
(#1928) Nah.Íme egy tényleges példa arra hogy én is tudok tévedni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gyártásban van, hamarosan lesz. Századszor is elmondom, hogy az egész sorozatra van szerződésünk
Ez egy remek hír!!!!!
Tisztelt Csaba Sensei!
Tedd már ki kérlek, hogy Jön a nyomdából a Naruto 6! Lécci'!
Más: a többi kötetet is kiadjátok? Csak azért kérdezem, mert hátrébb valaki írta, egyelőre csak az első hat kötetre van szerződésetek.
Szóval? Magyarul is élvezhetjük a ninja tanonc további kalandjait? Válaszolj, kérlek szépen! Köszönöm szépen előre is!
Más: a többi kötetet is kiadjátok? Csak azért kérdezem, mert hátrébb valaki írta, egyelőre csak az első hat kötetre van szerződésetek.
Szóval? Magyarul is élvezhetjük a ninja tanonc további kalandjait? Válaszolj, kérlek szépen! Köszönöm szépen előre is!
Én is úgy tudom, hogy első körben csak az első 6 kötetre volt szerződésük. De emlékeim szerint vki azt mondta (lehet hogy éppen Csaba-kun volt az ), hogy nem szeretnének semmit sem félbehagyni. Amit elkezdtek, azt szeretnék is befejezni, és ennek érdekében mindent meg is tesznek.
Szóval hogy válaszoljak a kérdésedre, szerintem folytatódik egyik kedvenc sorozatunk magyar nyelvű publikálása
Gyártásban van, hamarosan lesz. Századszor is elmondom, hogy az egész sorozatra van szerződésünk
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-08-19 16:02:50
(#1924) Oi! Én is epekedve várom az új kötetet, a billentyűzetet a nyálam áztatta a kiírás láttán, hogy 19-én jön. Sejtettem, ogy nem pontos, de attó még örültem neki. És most ugyan az a kérdésem, mint az előző mangafannak... Mikor???
Search for the Death, before it finds you. This is the Bushido.
beküldve: 2008-08-19 13:46:11
(#1923) Tisztelt Csaba Sensei!
Biztos az a visszapörgetős tévéjük van
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
hát lehet..de én inkább maradok az animaxnél
És azt hogy akarod lapozni?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-18 09:16:38
(#1920) Hát nem tom...Én pl az alexandránál nem láttam a naruto 1.-et és ezért előrendeltem mangafanéktól.A 6.-ot meg megveszem az tut.De sajnos nem tok kimenni a Con-ra...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hát lehet..de én inkább maradok az animaxnél
Ez most hogy jött ide?
Hogy szalad az idő, a következő két hétben már lehet kapni Naruto 6-t. De én lehet, hogy elhalasztom, talán Con-ig is.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-18 08:58:50
beküldve: 2008-08-17 21:47:24
(#1918) Ha nem tudod mennyi nézd meg az alexandra honlapján, hogy mennyivel olcsóbb...
megnéztem és ott csak kettő részt lehet megrendelni ami kicsti gáz. jah meg 2.000 forint egy
Nemtudom hol nézted de ha rendelsz 1600 egy darab, és az összeset lehet kapni ami eddig megjelent
Ha nem tudod mennyi nézd meg az alexandra honlapján, hogy mennyivel olcsóbb...
megnéztem és ott csak kettő részt lehet megrendelni ami kicsti gáz. jah meg 2.000 forint egy
beküldve: 2008-08-17 18:30:49
(#1915) ott 1500 ft+ a postaköltség ami asszem 300 ft.
beküldve: 2008-08-17 18:26:17
(#1914) Ha nem tudod mennyi nézd meg az alexandra honlapján, hogy mennyivel olcsóbb...