Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Már én is várom hogy megjelenjen . Mindennap odaállok a polc elé és megszámolom őket és odaképzelem a 6. mangát .
Ehm, én meg odaképzelem mellé azt a még 4 (5) megvételre váró kötetetxD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-08-07 11:04:50
(#1867) Megy a nyomdába... Megy a nyomdába...
De messze van az a nyomda! Miért nem mélben külditek át?
Hol szakad meg a kis könyvben a történet?
De messze van az a nyomda! Miért nem mélben külditek át?
Hol szakad meg a kis könyvben a történet?
beküldve: 2008-08-07 10:54:51
(#1866) Már én is várom hogy megjelenjen . Mindennap odaállok a polc elé és megszámolom őket és odaképzelem a 6. mangát .
Rudymester mondta, hogy a Naruto 6. majd szeptemberben lesz várható, és én mondtam, hogy előbb is lehetséges. Szerencsére igazam volt. Szép a borító is (amennyire egy naruto borító szép lehet). Megrendelem majd Árnybíró 11-gyel.
MAJDNEM eltaláltam. Mire a könyvesboltokba kerül, majdnem szeptember lesz. Örülök én is, mert veszem a sorozatot szorgalmasan.
hát ide Miskolcra biztos hogy csak szeptemberbe ér...
nembaj mert addigra megkapom a munkát, úgyhogy nagy mangavásárlás lesz ji3.14 ...vagy diákhitelvisszafizetés... még nemtudom....
miskolci egyetemista
Augusztus 21-22-re biztosan lehet menni az Alexandrába érte, ugye, Csaba-kun? A Nyugati térire gondoltam... :)
Az eddigi gyakorlat mindíg legalább 4-5 munkanap volt. Augusztus 20. szerda. 2 nap alatt kicsi az esély, inkább reális a 25-26 (hétfő, kedd). Lehet megvárom inkább a cont, bár ahogy magamat ismerem, egyből megveszem. Szerintem együtt megrendelem az AB 11. kötetével.
Nekem napok óta elvonási tüneteim vannak. Állandóan letakart bal szemmel járkálok és kézjeleket mutogatok. (Madár, tigris, stb...)
Többen is mondták már, csak a 6-dik kötet menthet meg a teljes meghasonulástól, csak tartsak ki.
Nem tudom, mi lesz, ha 21-én nem vehetem a kezembe a könyvecskét...
Rudymester mondta, hogy a Naruto 6. majd szeptemberben lesz várható, és én mondtam, hogy előbb is lehetséges. Szerencsére igazam volt. Szép a borító is (amennyire egy naruto borító szép lehet). Megrendelem majd Árnybíró 11-gyel.
MAJDNEM eltaláltam. Mire a könyvesboltokba kerül, majdnem szeptember lesz. Örülök én is, mert veszem a sorozatot szorgalmasan.
beküldve: 2008-08-02 21:26:57
(#1862) Rudymester mondta, hogy a Naruto 6. majd szeptemberben lesz várható, és én mondtam, hogy előbb is lehetséges. Szerencsére igazam volt. Szép a borító is (amennyire egy naruto borító szép lehet). Megrendelem majd Árnybíró 11-gyel.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-02 21:27:32
beküldve: 2008-08-02 16:32:11
(#1861) Augusztus 21-22-re biztosan lehet menni az Alexandrába érte, ugye, Csaba-kun? A Nyugati térire gondoltam... :)
Az eddigi gyakorlat mindíg legalább 4-5 munkanap volt. Augusztus 20. szerda. 2 nap alatt kicsi az esély, inkább reális a 25-26 (hétfő, kedd). Lehet megvárom inkább a cont, bár ahogy magamat ismerem, egyből megveszem. Szerintem együtt megrendelem az AB 11. kötetével.
beküldve: 2008-08-02 16:16:29
(#1859) Naruto 6nak én is örülök.
Én is több mangát veszek, pénz meg kevés.
Mangákon kívűl meg ott a többi kedvenc íróm könyve is, de havi kettőre azért mindig jut, ha meg egy hónapban nem jelenik meg semmi, akkor többet is megtudok venni. De így is a család csak könyvre meg cicákra költi a megmaradt pénzt, de megéri.
Vagy ott a szüli, névnap , karácsony, amikor rokonoktól kérhetem a sok könyvet, így ha le is maradok egy év alatt azért megtudok venni minden mangát és könyvet amit akarok.
Én is több mangát veszek, pénz meg kevés.
Mangákon kívűl meg ott a többi kedvenc íróm könyve is, de havi kettőre azért mindig jut, ha meg egy hónapban nem jelenik meg semmi, akkor többet is megtudok venni. De így is a család csak könyvre meg cicákra költi a megmaradt pénzt, de megéri.
Vagy ott a szüli, névnap , karácsony, amikor rokonoktól kérhetem a sok könyvet, így ha le is maradok egy év alatt azért megtudok venni minden mangát és könyvet amit akarok.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-08-02 15:57:25
(#1858) Pompás!
Augusztus 21-22-re biztosan lehet menni az Alexandrába érte, ugye, Csaba-kun? A Nyugati térire gondoltam... :)
Nos, ez hol fog végződni? Van egy tippem...
Ugye ugyan az a tag fordította, aki az 5-dik kötetet? Jó poénosra sikerültek a párbeszédek, főleg, mikor Naruto marslakózik, meg amikor a trottyos trióra a beszólsz, borulsz a válasz. Az naon ott volt!
Szűk három hét...
Nos, ez hol fog végződni? Van egy tippem...
Ugye ugyan az a tag fordította, aki az 5-dik kötetet? Jó poénosra sikerültek a párbeszédek, főleg, mikor Naruto marslakózik, meg amikor a trottyos trióra a beszólsz, borulsz a válasz. Az naon ott volt!
Szűk három hét...
És milyen volt a nyaralás?
beküldve: 2008-08-02 15:49:48
(#1857) Koszonjuk mangafan a kovetkezo Naruto kotetet. Szerettel varjuk a megjeleneset!
Mar csak 4 kotet es megvagyunk a sorozat 1/4-evel. ;)
Mar csak 4 kotet es megvagyunk a sorozat 1/4-evel. ;)
nyugi, énse fogom sosem utolérni!
bár nekem a Naruto 1 volt a legelső mangám, de mindig nézem, h van rá pénzem, meg akarom rendelni a 2-t, de akkor jött a Nana, a Death Note és most meg a Bania-ra kattantam rá, jameg a Tarot Caféra! xD
szal, pár év... xD
bár nekem a Naruto 1 volt a legelső mangám, de mindig nézem, h van rá pénzem, meg akarom rendelni a 2-t, de akkor jött a Nana, a Death Note és most meg a Bania-ra kattantam rá, jameg a Tarot Caféra! xD
szal, pár év... xD
Bania 5 kötet öszvissz. Gyorsan be lehet szerezni. A TC 7, az sem nagy dolog. A Naruto meg nagyon hosszú és bőven van időd megvenni őket. Én a megjelenés utáni napokban szoktam beszerezni őket, bár saját keresettel könnyen beszélek. :)
beküldve: 2008-08-02 15:02:30
(#1855) beküldve: 2008-08-02 14:55:40
(#1854)