Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Úúú már jön a 6. kötet:S :(
Soha nem fogom utolérni a magyar kiadást
Még az 1. kötet sincs meg..
nyugi, énse fogom sosem utolérni!
bár nekem a Naruto 1 volt a legelső mangám, de mindig nézem, h van rá pénzem, meg akarom rendelni a 2-t, de akkor jött a Nana, a Death Note és most meg a Bania-ra kattantam rá, jameg a Tarot Caféra! xD
szal, pár év... xD
私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-02 13:38:58
(#1852) Yay!!! 6. kötet
Már nagyon várom
Már nagyon várom
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
[QUOTE]Ha kijön dvd-n biztosan lesz rajta japán hangsáv, meg magyar felirat. igénytelenség lenne, ha nem, az pedig nem vall Csabáékra.
Na az sok DVD lenne.¤.¤
Már alig várom, hogy megjelenjen a Naruto 6.. De egy picit várhat. Mert levok maradva a többi mangával.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-02 12:48:59
beküldve: 2008-08-02 12:38:54
(#1850) Úúú már jön a 6. kötet:S :(
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-02 12:34:31
(#1849) beküldve: 2008-07-30 21:41:22
(#1848) Azért én még reménykedem benne. A Death Note-ba is ez van: Nézz bele a többi kiadványunkba is: *******Naruto 1-6.*******.
wow több mint 1 hete pang a fórum... semmi hír a 6. és a többi kötet kapcsán? tudom ezerszer kivesézett téma, de legalább téma nem?
Ha tippelnem kellene, akkor szeptember előtt nem várható újabb kötet. A következő nyomdás cucc az ÁB 11. kötet, az pedig augusztus 20 környékén fog kijönni.
beküldve: 2008-07-30 13:03:19
(#1846) wow több mint 1 hete pang a fórum... semmi hír a 6. és a többi kötet kapcsán? tudom ezerszer kivesézett téma, de legalább téma nem?
miskolci egyetemista
Tudtad, hogy árt a sok napozás? Ezért is kell gyorsan bemenni a szerkesztőségbe és a Naruto-val foglalkozni!
A végén még kifolyik a szemük a számítógéptől és egyéb digitális eszközöktől.
IGEEEN!! Beszéljük ki Csabáék nyaralását pont itt a kiadványoknál! nincs is ennél jobb...b*sszuk szét mégjobban ezta topicot is! Gooo
és qvára nem várok választa postomra...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-07-21 21:48:46
Tudtad, hogy árt a sok napozás? Ezért is kell gyorsan bemenni a szerkesztőségbe és a Naruto-val foglalkozni!
A végén még kifolyik a szemük a számítógéptől és egyéb digitális eszközöktől.
Ha kijön dvd-n biztosan lesz rajta japán hangsáv, meg magyar felirat. igénytelenség lenne, ha nem, az pedig nem vall Csabáékra.
Egyáltalán nem. Még a végén rábeszéljük, hogy adja ki DVD-n ameddig csak lehet...
Csaba Kun!
Éltek, vagy haltok? Semmi mozgás - pl: most fordítjuk a 6-dik kötetet, megyen a nyomdába, a Józsi most formázta le a vinyót, amin a lefordított anyag volt, stb...
Szerintem ennyi ideig nem lehet nyaralnotok, kizárt dolog! Vagy a xxx Utazási Irodával szerződtetek? Összedobjuk az utazás árát, csak gyertek már vissza és küldjétek a nyomdába a kis könyvet!
Szerk: Al Bundy 2008-07-21 18:08:00
beküldve: 2008-07-15 21:13:26
(#1842) Ha kijön dvd-n biztosan lesz rajta japán hangsáv, meg magyar felirat. igénytelenség lenne, ha nem, az pedig nem vall Csabáékra.
no pussy, just the dicks
Elvileg a Naruto kéthavonta jelenik meg.
Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy gyakorlatilag nem így van. Nagyon valószínű, hogy a Con-ra látogatók nem fognak Naruto 6.-t látni a MangaFan pultjainál, ezért augusztus első felére várhatjuk szerintem az Árnybíró 11.-gyel karöltve.
Nah persze igen a szinkron az nem a legjobb szal ezért se kell nekem DVD nem hiszem hogy felirattal csinálnák...
Mondjuk valóban csak a gyűjtés szenvedélye él bennem hogy várok és várok...
Amúgy a
Csak a már említett igazi függök minden formában hozzá akarnak jutni Kishimoto sensei történetéhez.
Mondjuk valóban csak a gyűjtés szenvedélye él bennem hogy várok és várok...
Amúgy a
de aki nem tudja az még rosszabb.. :P
rossz (persze ezen ne kell megsértődni...)Csak a már említett igazi függök minden formában hozzá akarnak jutni Kishimoto sensei történetéhez.
Hallod, Csaba Kun!
Egy DVD-vel kevesebb kell! (Persze a kolléga el fogja kunyerálni lemásolni, mert neki nem jutott, de nem adjuk, hadd szenvedjen!)
Szerk: Al Bundy 2008-07-15 15:06:51
Jajj hát nyáron mindig ez megy. Tavaly is ez volt. Inkább gyűjtögessetek, mert ősszel mangaáradat lesz
... már bankhitelt vettem fel, ha tényleg egyből 30 kötetet hoz ki Csaba Kun.
Kakashi a legcukibb és persze mögötte Sasuke
Köszi.