Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
NE SPOILEREZZ!
Megfontolandó, bölcs tanács, de sokan nem tartják be.
Sajnos. Pedig ilyen közösségekben az egyik legnegatívabb vonás..
nem kötözködésből de ebben mi volt a spoiler??
nem azt mondta hogy naruto apja a negyedik hanem csak megkérdezte, ebben nem volt semmi spoiler
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Szerk: Winchester 2008-07-08 18:23:03
NE SPOILEREZZ!
Megfontolandó, bölcs tanács, de sokan nem tartják be.
Sajnos. Pedig ilyen közösségekben az egyik legnegatívabb vonás..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-08 17:29:32
(#1820) If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hi! Szerintem a világ két legjobb animéja a Naruto és a Dragon Ball .
Hál'istennek nem
Lassan itt is esedékes lesz az új kötet, tekintve, hogy május óta eltelt két hónap...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hi! Szerintem a világ két legjobb animéja a Naruto és a Dragon Ball . Olvastam egy naruto mangát és nagyon tetszett és elhatároztam hogy minden részét meg fogom venni, csá bali2.
Egyetértek habár a Dragon Ball-t utoljára 5-6 éves koromban láttam..xDAzt meg jól teszed ha megveszed majd a köteteket(a jövőben biztos nagy szám lesz)4!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-07 10:35:54
Tisztelt Csaba Kun!
Látod, már hárman vagyunk, akik rövidesen agyvérzést kapnak a várakozástól. Ez a Te lelkeden fog száradni, mert egy sort sem írsz arról, mikor jön ki végre a hatodik kis kötetecske!
Nézd, ha hétfőn kirakod, ígérem, sírodon mindennap lesz friss virág, a templomokban a kórus a nevedet fogja zengeni és évente egy hétig csak rólad fog szólni a sajtó!
Könyörgöm, áruld el kérlek szépen, mikor vásárolhatom meg - és a többiek! - a következő könyvet?
Már nem bíroooom!
Látod, már hárman vagyunk, akik rövidesen agyvérzést kapnak a várakozástól. Ez a Te lelkeden fog száradni, mert egy sort sem írsz arról, mikor jön ki végre a hatodik kis kötetecske!
Nézd, ha hétfőn kirakod, ígérem, sírodon mindennap lesz friss virág, a templomokban a kórus a nevedet fogja zengeni és évente egy hétig csak rólad fog szólni a sajtó!
Könyörgöm, áruld el kérlek szépen, mikor vásárolhatom meg - és a többiek! - a következő könyvet?
Már nem bíroooom!
HÁÁÁÁÁÁHÁÁÁ
Bukta, elmentek nyaralni, Csaba kinn fekszik valahol a napon hál' istennek, te meg majd megtudod ha visszajöttek.
Amúgymeg nagy logika kell ahhoz, hogy kikövetkeztesse az ember hogy mikor jön a kötet, ha a nyakunkon van egy olyan esemény mint a nyacon...
beküldve: 2008-07-06 22:26:00
(#1815) Hi! Szerintem a világ két legjobb animéja a Naruto és a Dragon Ball . Olvastam egy naruto mangát és nagyon tetszett és elhatároztam hogy minden részét meg fogom venni, csá bali2.
Szerintem egyértelműen el lett mesélve, hogy július 9-ig szabadságra megy a brigád. Nem kell őket ilyenkor is b***ogatni. Majd jön a kötet, amikro jön. Én most leginkább egy Árnybíró 11-ért epedezem. (Aminek már 1 hónapja ki kellett volna jönnie.)
Rossz helyre válaszoltam... Gomen^^ De az érintett biztosan tudja, hogy neki szóltam. Bocs Riku!^^"
Akkor jó, mert kétszer elolvastam a postomat, és nem tűnt fel benne, hogy arra utaltam volna, hogy nem szeretem Hinata-t.
Hiába kérdeztem, mikor kapjuk meg DVD-n, semmi.
Hmm..hát télleg jó lenne ,ha válaszolnának,de addig is még várni kell...kárpótlásul meg ott van minden a neten:)Vagy e-mailen már próbáltad ezt kérdezni tőlük??
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-05 12:32:06
Egy igazi rajongó mindent megvesz - a manga az első, ugyebár -, letölt, megnéz, utána olvas a neten...
Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
XD Hehe szívemből szóltál!!! (a neten annyira mondjuk nem nagyon olvasok mangát ,de a többi nagyon OK)!!!Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
Hiába kérdeztem, mikor kapjuk meg DVD-n, semmi.
beküldve: 2008-07-04 22:22:33
(#1810) Tisztelt Csaba Kun!
Már nem bíroooom!
Már nem bíroooom!
beküldve: 2008-07-04 17:45:13
(#1809) Egyet értek az elöttem szolokkal.
Én már függő vagyok minden formában kell..
Mikor lesz valyon a következő mangák megjelenése, mert már mind megvan... :S
Én már függő vagyok minden formában kell..
Mikor lesz valyon a következő mangák megjelenése, mert már mind megvan... :S
Egy igazi rajongó mindent megvesz - a manga az első, ugyebár -, letölt, megnéz, utána olvas a neten...
Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
XD Hehe szívemből szóltál!!! (a neten annyira mondjuk nem nagyon olvasok mangát ,de a többi nagyon OK)!!!Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)