Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Van vagy 45 kötete narutónak, nem? két-három havonta jelenik meg, ami kb 5 kötet lesz, évente (tavalyi osztálykiránduláson a bp-i 576-ban már volt naruto 1, emlékszem) tehát ez kitenne még 8 évet míg végigfut a sorozat...
Én azért próbáltam optimista lenni és (tervszerinti) évi 6 kötettel számolni...Végülis az is több, mint 6 év lenne (lesz ), de hát csak kivárjuk, nem?
Bár tényleg attól is függ, mikor szándékozik Kishi befejezni a sorozatot. (Idén még elvileg nem...szerencsére )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-06-16 21:10:59
(#1776) Igaz, de a Berserk attól még csak a 30 valahanyadiknál tart.
És már lassan talán vége is.
És már lassan talán vége is.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-06-16 20:52:30
(#1775) Nem tom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon tetszik a Naruto manga és az anime is.
Remélem még sok rajongót szerz magának ez a kiváló sorozat.
Remélem még sok rajongót szerz magának ez a kiváló sorozat.
Azt lehet tudni, kb hány kötetesre tervezik Narutot? Vagy hogy hasonló sikerű mangák átlag hány kötetesek voltak eddig?
Hát a Berserk 20 éve kezdődött asszem és még ma is írják beküldve: 2008-06-16 13:49:41
(#1773) Azt lehet tudni, kb hány kötetesre tervezik Narutot? Vagy hogy hasonló sikerű mangák átlag hány kötetesek voltak eddig?
no pussy, just the dicks
Van vagy 45 kötete narutónak, nem? két-három havonta jelenik meg, ami kb 5 kötet lesz, évente (tavalyi osztálykiránduláson a bp-i 576-ban már volt naruto 1, emlékszem) tehát ez kitenne még 8 évet míg végigfut a sorozat...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Más kérdés hogy ezek szerint a mangafan 2023 környékén szeretné befejezni a sorozatot
Azt a roh**t. Addigra talán 1-2 meteor is becsapódik.
Azért nem kell túldramatizálni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-16 12:00:20
(#1770) Amúgy szerintem sem lesz Naruto júliusban, majd csak augusztusban.. vagy kitudja ^^
(Ha jól emlékszem,) tavaly is volt valami csúszás nyáron(?). Ilyenkor lehet nehezebb utolérni azokat, akikkel egyeztetni kell.
Aztán ki tudja, lehet most mégis kijön időre Nem kell előre "pánikolni". Meg úgy egyátalán nem.
(Ha nem a Mangafan miatt csúszik, akkor úgyis hiába jönnek majd megint a kérdések, hogy hol a Narutoooo???!...)
Erről a 2023-as megjelenésről: (mellesleg nem sok ez egy kicsit? )
Jó, mondjuk mindkettőben van igazság, hogy lassan jön ki, meg az is, hogy többet nem lehetne egyszerre. De ez jobbára azért van, mert hosszú és mert mi itthon nemrég állltunk neki kiadni. (Ha jól láttam, a németeknél is kb. kéthavonta jön. Csak ők már a 30.kötetnél járnak, de hát egyszer mi is eljutunk oda. Ezt ninja utat végig kell járni és kész! )
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-16 12:07:05
Más kérdés hogy ezek szerint a mangafan 2023 környékén szeretné befejezni a sorozatot
Jajj, nem igaz, hogy csak kéthavonta jelenik meg. Így asszem kénytelen leszek online elolvasni... nem bírom ki addig!!! Vááááááááááá! O.O
Az a legidegesítőbb, mikor mondják, hogy ilyen jó, olyan jó és ez és ez és ez történik benne... Na de a magyar kiadás olyan lassú, hogy sose fogom így elolvasni... Minimum havonta kéne új kötetet kiadni, nekem simán megérné... Tutira megvenném az összeset!^^ (mondjuk így is meg fogom, de azért jobb lenne, ha gyorsabban menne a dolog...)
Az a legidegesítőbb, mikor mondják, hogy ilyen jó, olyan jó és ez és ez és ez történik benne... Na de a magyar kiadás olyan lassú, hogy sose fogom így elolvasni... Minimum havonta kéne új kötetet kiadni, nekem simán megérné... Tutira megvenném az összeset!^^ (mondjuk így is meg fogom, de azért jobb lenne, ha gyorsabban menne a dolog...)
De túl gyorsan sem mehet, ha az ember több sorozatot akar venni folyamatosan, havonta az ember képtelen lenne új kötetre beruházni. Én veszem az árnybírót, veszem a Nanát, és venni fogom death noteot. ha ezek mind havonta jelennének meg, 6500 körül mozogna a havi költsége ezeknek a dolgoknak, és akkor még nem is mangázok sokat, egyéb kiadásokról nem is beszélve :) Más kérdés hogy ezek szerint a mangafan 2023 környékén szeretné befejezni a sorozatot
Én megveszem 30 évesen is
Jajj, nem igaz, hogy csak kéthavonta jelenik meg. Így asszem kénytelen leszek online elolvasni... nem bírom ki addig!!! Vááááááááááá! O.O
De túl gyorsan sem mehet, ha az ember több sorozatot akar venni folyamatosan, havonta az ember képtelen lenne új kötetre beruházni. Én veszem az árnybírót, veszem a Nanát, és venni fogom death noteot. ha ezek mind havonta jelennének meg, 6500 körül mozogna a havi költsége ezeknek a dolgoknak, és akkor még nem is mangázok sokat, egyéb kiadásokról nem is beszélve :) Más kérdés hogy ezek szerint a mangafan 2023 környékén szeretné befejezni a sorozatot
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-15 21:36:44
(#1765) Ma eszembe jutott, hogy van egy rész, amikor Naruto azt kiabálja, hogy "Eat shit!". Ez már a 6. kötetben lesz azt hiszem. Kíváncsi vagyok, hogy fogják fordítani. REmélem nem úgy, hogy:
"Egyél sz*rt!"
beküldve: 2008-06-15 21:09:55
(#1764) Haverom online elolvasta az egész mangát, és néha elejt utalásokat(annyira néha hogy szinte már a sztorit el tudnám mondani), ilyenkor csak az jár az eszemben hogy milyen kínzásoknak vessem alá mielőtt végzek vele
beküldve: 2008-06-15 20:32:19
(#1763) Jajj, nem igaz, hogy csak kéthavonta jelenik meg. Így asszem kénytelen leszek online elolvasni... nem bírom ki addig!!! Vááááááááááá! O.O