Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-07-01 20:55:17
(#1807) Mea culpa!
Hogy egyeseknél se JetX, se torrent, se egy másik lap, ahol ... , csak a kiskönyv...
Egy igazi rajongó mindent megvesz - a manga az első, ugyebár -, letölt, megnéz, utána olvas a neten...
Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
Hogy egyeseknél se JetX, se torrent, se egy másik lap, ahol ... , csak a kiskönyv...
Egy igazi rajongó mindent megvesz - a manga az első, ugyebár -, letölt, megnéz, utána olvas a neten...
Sajnálom, hogy igazi rajongó vagyok!
Hinata az egyetlen szereplő, aki semmilyen jellemfejlődést nem mutat.
Azért biztos van még rajta kívül... noname mellékszereplők, tizenkettő-egy-tucat ellenfelek, stb...
Szegény ez elég ciki neki Nem hiszem, hogy valaha is nagyobb szerepet kap, de valami klassz jutsuban reménykedem még. Most jönnek majd az izgis részek, biztos mindenki fog bunyózni
GO Hinata GO!!!
Hinata az egyetlen szereplő, aki semmilyen jellemfejlődést nem mutat.
Azért biztos van még rajta kívül... noname mellékszereplők, tizenkettő-egy-tucat ellenfelek, stb...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-01 11:25:59
(#1804) Tény ami tény, az egész történetben Hinata az egyetlen szereplő, aki semmilyen jellemfejlődést nem mutat. Majd lehet, hogy ezután...
Most komolyan, hogy lehet Hinatát utálni...? ^^" Olyan aranyos, csendes... Bár... most, hogy y letam... Ezért utálod? Mert szinte alig beszél?[/QUOTE]
Folyton csak elpirul, meg nyöszörög, ha Naruto közelébe kerül. Az animébe olyan közel került Narutohoz,h el is ájult.
Folyton csak elpirul, meg nyöszörög, ha Naruto közelébe kerül. Az animébe olyan közel került Narutohoz,h el is ájult.
beküldve: 2008-06-29 22:03:07
(#1802) Rossz helyre válaszoltam... Gomen^^ De az érintett biztosan tudja, hogy neki szóltam. Bocs Riku!^^"
Ahogy a még nem látott új postokat olvasgattam, feltűnt a szövegben néhány spoiler. PL.:
Ha én is elejtek spoilereket, előre is bocsánatot kérek.
Naruto Kyuubi csakrája.
Nem túl nagyok (eddig 5 kötetet olvastam), de aki most kezdi esetleg a sorozatot, annak komoly spoilereken akadhat itt meg a szeme. A LEspoilerezők (ezt Nagashi valahol nagyon bölcsen kifejtette) közül Al Bundynak jár a megrovás.
(<- nyugodtan el lehet olvasni, nem a történethez kapcsolódik)Ha én is elejtek spoilereket, előre is bocsánatot kérek.
Most komolyan, hogy lehet Hinatát utálni...? ^^" Olyan aranyos, csendes... Bár... most, hogy y letam... Ezért utálod? Mert szinte alig beszél?
beküldve: 2008-06-26 11:35:52
(#1800) Neji Hinata unokatestvére
hát megnéznék 1 oan mindenki mindenki ellen egyszerre bunyót ahol mindenki lerendezi a dolgokat a másikkal
kis feszültségoldás...
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-06-24 11:18:35
(#1798) Ahogy a még nem látott új postokat olvasgattam, feltűnt a szövegben néhány spoiler. PL.:
Ha én is elejtek spoilereket, előre is bocsánatot kérek.
Naruto Kyuubi csakrája.
Nem túl nagyok (eddig 5 kötetet olvastam), de aki most kezdi esetleg a sorozatot, annak komoly spoilereken akadhat itt meg a szeme. A LEspoilerezők (ezt Nagashi valahol nagyon bölcsen kifejtette) közül Al Bundynak jár a megrovás.
(<- nyugodtan el lehet olvasni, nem a történethez kapcsolódik)Ha én is elejtek spoilereket, előre is bocsánatot kérek.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-24 11:26:33
beküldve: 2008-06-23 14:32:28
(#1797) A mostani dolgok állása alapján azt mondanám, hogy az Uchiha klán mindenféle leszármazott nélkül, totál ki fog halni. Csak a gond van velük... El nem tom képzelni egyik lánnyal sem, főleg azért, mert rendesen megveti őket...
És remélem Naruto nem Sakurával jön össze -ha összejön egyáltalán valakivel- mert az Hinatának nagy szivatás lenne...
És remélem Naruto nem Sakurával jön össze -ha összejön egyáltalán valakivel- mert az Hinatának nagy szivatás lenne...
majdnem teljesen egyetértek...
miért lenne rossz Hinatának?
Oké, lehet, hogy bénán fogalmaztam. Ha összejönne Naruto Sakurával, az szar lenne Hinatának. Én neki drukkolok
ja!
én is... nem szeretem Sakurát...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
A mostani dolgok állása alapján azt mondanám, hogy az Uchiha klán mindenféle leszármazott nélkül, totál ki fog halni. Csak a gond van velük... El nem tom képzelni egyik lánnyal sem, főleg azért, mert rendesen megveti őket...
Oké, lehet, hogy bénán fogalmaztam. Ha összejönne Naruto Sakurával, az szar lenne Hinatának. Én neki drukkolok
Szerintem hogy se Hinata-nak, sem Sakura-nak ne legyen rossz, Naruto-ból nagy kujon lesz, így édeshármasban fogja a lányokkal múlatni a szabadidőt. Én ezt tenném a helyében!
Sasuke tényleg lenéz mindenkit, még a csajokat is... - a marhája...
A mostani dolgok állása alapján azt mondanám, hogy az Uchiha klán mindenféle leszármazott nélkül, totál ki fog halni. Csak a gond van velük... El nem tom képzelni egyik lánnyal sem, főleg azért, mert rendesen megveti őket...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN