Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Aki nem olvasta végig az árnybírót, ne szidja, én se olvastam narutót, nem szidom. Kész..
Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.
Szerintem a Naruto Magyarország leghíresebb mangája, de még csak mostanába kezdtem el szeretni a mangákat a Naruto miatt.
Ez alapján a néhány oldal alapján ne ítélj. Izgalmas, gyönyörű, lebilincselő... én jónéhány narutos amv-t láttam, meg elolvastam az első kötet felét (neten, bocsi) és amit ismerek belőle, az nekem se jön be...de nem mondom hogy rossz, hisz ha ennyi embernek tetszik... csak engem valahogy nagyon nem fog meg.:) Kész.
Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.
Ez alapján a néhány oldal alapján ne ítélj. Izgalmas, gyönyörű, lebilincselő... én jónéhány narutos amv-t láttam, meg elolvastam az első kötet felét (neten, bocsi) és amit ismerek belőle, az nekem se jön be...de nem mondom hogy rossz, hisz ha ennyi embernek tetszik... csak engem valahogy nagyon nem fog meg.:) Kész.
Igaz nem tudom mennyi idős vagy, de szerintem egy pár év múlva próbálkozz meg vele.
Juuujjj, tééényleg!!! Az se volt semmi!
Kéthavi megjelenéssel számolva elméletileg a kiskönyvet július 20-a környékén már lapozgathatjuk!
Remélhetőleg a fordító megtartja jó szokását és pár jó poént megint belecsempész, mint eddig! ("...rinyafesztivál..., ...marslakók...", stb... )
A "rinyafesztivál" nagyon durva volt... Annyit röhögtem...! Ami még nagyon tetszett, az a "Beszóltál csíra!" by Naruto felkiáltás volt. Rögtön eszembe jutott egy osztálytársam, aki folyton ezt, és ehhez hasonlókat szokott mondani... Hjajj, nagyon tetszett!^^
Kéthavi megjelenéssel számolva elméletileg a kiskönyvet július 20-a környékén már lapozgathatjuk!
Remélhetőleg a fordító megtartja jó szokását és pár jó poént megint belecsempész, mint eddig! ("...rinyafesztivál..., ...marslakók...", stb... )
Nagyon szeretem a Naruto mangát, és az animét is. Már annak is nagyon örültem, hogy a mangát JAPÁNRÓL FORDÍTVA olvashatom. De annak - ha lehet - még jobban örülnék, ha az animéhez is ilyen formában hozzá lehetne jutni magyarul.
Ugyanis az, ami a JetixTV-n megy, egy élvezhetetlen szemét.
Ha esetleg a korábbiakban kérdeztek már ehhez hasonlót, elnézést.^^"
Az animax újra fogja adni megújúlt szinkronnal, vágatlan változatban! Van öröm???
Mikor? Mondd, Master Rudy, mikor? És mennyi évadot?
Az animax újra fogja adni megújúlt szinkronnal, vágatlan változatban! Van öröm???
[/QUOTE]...Hogy van-e öröm...?
...
Hjajj, de jó!!! Köszönöm a gyors választ...!!!
Azt hiszem az örömöm hiteles kifejezesérée nem elegendőek ezek a smile-k. ^^"
Nagyon szeretem a Naruto mangát, és az animét is. Már annak is nagyon örültem, hogy a mangát JAPÁNRÓL FORDÍTVA olvashatom. De annak - ha lehet - még jobban örülnék, ha az animéhez is ilyen formában hozzá lehetne jutni magyarul.