• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... <<>>
beküldve: 2008-06-15 19:31:48
(#1762)
Dan
Dan
[ Addiktgyanús ]
remélem júliusban megjelenik a 6.kötet már alig várom a Sasuke vs. Orochimaru csatát nem tudja valaki a megjelenés pontos dátumát

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-15 17:12:49
(#1761) Válasz superkrumply (#1754) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Höhö
Ahhoz, hogy beérjük a shippuut még kell kb... - évi 6 kötettel - 3 és fél év. Rég húsz felett leszek, és akkor is csak a shippuu első kötetét fogom fogni Hajaj...

Én is tisztában vagyok a megjelenrendszerességével.

beküldve: 2008-06-15 16:11:17
(#1760) Válasz Al Bundy (#1759) üzenetére
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Höhö
Ahhoz, hogy beérjük a shippuut még kell kb... - évi 6 kötettel - 3 és fél év. Rég húsz felett leszek, és akkor is csak a shippuu első kötetét fogom fogni Hajaj...

Ennyire ne siettesd... lesz egy kellemetlen meglepetés benne. Sajnos...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem mondom meg, hogy micsoda, kérlek ne is kérdezd.

Végre jönnek a meccsek! Ezért is érdemes letölteni és megnézni az anime változatot is, mert ugye 6-8 képen keresztül látva nem ugyan az, mintha animációt néznél... és az effektek és a zene! Na ez utóbbi nálam a best! (Jó, a manga is, no.)

Hát most nem nyugtattál meg... nem fogok aludni ha nem tudom meg. Mit tudsz, amit mi nem? Be*arattál...

beküldve: 2008-06-15 15:55:56
(#1759) Válasz superkrumply (#1754) üzenetére
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Höhö

Ennyire ne siettesd... lesz egy kellemetlen meglepetés benne. Sajnos...
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Nem mondom meg, hogy micsoda, kérlek ne is kérdezd.

Végre jönnek a meccsek! Ezért is érdemes letölteni és megnézni az anime változatot is, mert ugye 6-8 képen keresztül látva nem ugyan az, mintha animációt néznél... és az effektek és a zene! Na ez utóbbi nálam a best! (Jó, a manga is, no.)

beküldve: 2008-06-15 15:09:58
(#1758)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Már elnézést, de a Mondo manga-előrejelzője nem ér sokat, csak tudja az ember, hogy az elkövetkezendő 2-3 hónapban meg fog jelenni az adott manga.

beküldve: 2008-06-15 13:46:28
(#1757)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Pedig ha két havonta jelenik meg, akkor pont júliusban kell kijönnie a következőnek
*örök elégedetlen*

beküldve: 2008-06-15 13:00:15
(#1756) Válasz Elhaym (#1755) üzenetére
Hanatarou
Hanatarou
[ Gyalog ]
Köv hónapban szerintem nem lesz még Naruto, Mondoban ugyanis nem volt írva a nyári megjelenések között.

Az még nem jelent semmit, hogy a Mondo-ban nem írták ^^
A Death Note-ot is júniusra írta ki az előző Mondo szám, azt csak jövőhónapban fog megjelenni.
Amúgy szerintem sem lesz Naruto júliusban, majd csak augusztusban.. vagy kitudja ^^

beküldve: 2008-06-15 12:48:38
(#1755)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Köv hónapban szerintem nem lesz még Naruto, Mondoban ugyanis nem volt írva a nyári megjelenések között.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-15 12:48:21
(#1754)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Höhö

beküldve: 2008-06-15 10:25:29
(#1753) Válasz Rockypapa (#1752) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]

Hogy ne legyen teljesen off, alig várom hogy a naruto beérje már legalább a shippudent...
Na arra várhatsz XD

beküldve: 2008-06-15 07:47:40
(#1752) Válasz Hanatarou (#1751) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Hm, ez a Naruto topic eléggé áttért Árnybírósra, na mindegy, ehhez csupán annyi, hogy 1 kötet alapján ne ítéljen senki, legalább 3-at olvasson el, és le sem tudja tenni.
Narutohoz pedig annyit hogy...

Egyetértek, az árnybíró első 2 kötete sztem szar.

Hogy ne legyen teljesen off, alig várom hogy a naruto beérje már legalább a shippudent...

beküldve: 2008-06-14 22:25:28
(#1751) Válasz .., (#1749) üzenetére
Hanatarou
Hanatarou
[ Gyalog ]

Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.

Nekem se, igaz még csak egy picit néztem bele. de most annyi mindent olvasok, hogy nincs időm jobban belemerülni. Akkor lehet, hogy megtetszene.

Hm, ez a Naruto topic eléggé áttért Árnybírósra, na mindegy, ehhez csupán annyi, hogy 1 kötet alapján ne ítéljen senki, legalább 3-at olvasson el, és le sem tudja tenni.
Narutohoz pedig annyit hogy...

beküldve: 2008-06-14 22:08:26
(#1750) Válasz dee (#1735) üzenetére
sárkány zoltán
sárkány zoltán
[ Új arc ]
vki tudja kb mikorra várhatjuk a 6. kötetet?
kb kövi hónapban

beküldve: 2008-06-11 21:46:52
(#1749) Válasz idk pls delete (#1745) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.

Nekem se, igaz még csak egy picit néztem bele. de most annyi mindent olvasok, hogy nincs időm jobban belemerülni. Akkor lehet, hogy megtetszene.

beküldve: 2008-06-11 21:10:18
(#1748) Válasz Nagashi (#1747) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Leghíresebb / legnépszerűbb, nem ugyanaz :)
Aki nem olvasta végig az árnybírót, ne szidja, én se olvastam narutót, nem szidom. Kész..

Ezel a kommentel teljes mértékben egyetértek

Az eddigi összeset elolvastam és nem szidom, mert tomh van akinek tetszik (HUGE DOT)

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oldalak: ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... <<>>