Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Ahhoz, hogy beérjük a shippuut még kell kb... - évi 6 kötettel - 3 és fél év. Rég húsz felett leszek, és akkor is csak a shippuu első kötetét fogom fogni Hajaj...
Én is tisztában vagyok a megjelenrendszerességével.
Ahhoz, hogy beérjük a shippuut még kell kb... - évi 6 kötettel - 3 és fél év. Rég húsz felett leszek, és akkor is csak a shippuu első kötetét fogom fogni Hajaj...
Ennyire ne siettesd... lesz egy kellemetlen meglepetés benne. Sajnos...
Végre jönnek a meccsek! Ezért is érdemes letölteni és megnézni az anime változatot is, mert ugye 6-8 képen keresztül látva nem ugyan az, mintha animációt néznél... és az effektek és a zene! Na ez utóbbi nálam a best! (Jó, a manga is, no.)
Hát most nem nyugtattál meg... nem fogok aludni ha nem tudom meg. Mit tudsz, amit mi nem? Be*arattál...
Ennyire ne siettesd... lesz egy kellemetlen meglepetés benne. Sajnos...
Végre jönnek a meccsek! Ezért is érdemes letölteni és megnézni az anime változatot is, mert ugye 6-8 képen keresztül látva nem ugyan az, mintha animációt néznél... és az effektek és a zene! Na ez utóbbi nálam a best! (Jó, a manga is, no.)
*örök elégedetlen*
Az még nem jelent semmit, hogy a Mondo-ban nem írták ^^
A Death Note-ot is júniusra írta ki az előző Mondo szám, azt csak jövőhónapban fog megjelenni.
Amúgy szerintem sem lesz Naruto júliusban, majd csak augusztusban.. vagy kitudja ^^
Hogy ne legyen teljesen off, alig várom hogy a naruto beérje már legalább a shippudent...
Narutohoz pedig annyit hogy...
Egyetértek, az árnybíró első 2 kötete sztem szar.
Hogy ne legyen teljesen off, alig várom hogy a naruto beérje már legalább a shippudent...
Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.
Nekem se, igaz még csak egy picit néztem bele. de most annyi mindent olvasok, hogy nincs időm jobban belemerülni. Akkor lehet, hogy megtetszene.
Hm, ez a Naruto topic eléggé áttért Árnybírósra, na mindegy, ehhez csupán annyi, hogy 1 kötet alapján ne ítéljen senki, legalább 3-at olvasson el, és le sem tudja tenni.
Narutohoz pedig annyit hogy...
Mondjuk nekem se jön be az árnybíró...szerintem a karakterek nem túl egyediek és kicsit jellemtelenek, de félreértés ne essék nem akarom fikázni, hiszen magyarországon a legnépszerűbb manga és szerintem jó sok ideig az is marad még! De nem az én stílusom.
Nekem se, igaz még csak egy picit néztem bele. de most annyi mindent olvasok, hogy nincs időm jobban belemerülni. Akkor lehet, hogy megtetszene.
Aki nem olvasta végig az árnybírót, ne szidja, én se olvastam narutót, nem szidom. Kész..
Ezel a kommentel teljes mértékben egyetértek
Az eddigi összeset elolvastam és nem szidom, mert tomh van akinek tetszik (HUGE DOT)