Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Nekem nagyon tetszett a Naruto 5.
Alig várom a kövi kötetet.
Alig várod?
Mi pedig nagyon várjuk!
beküldve: 2008-06-08 20:54:51
(#1731) Nekem nagyon tetszett a Naruto 5.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-06-08 10:17:06
(#1730) Kissé tényleg furcsán udvarol, de ő az egyik kedvenc szereplőm. A másik Nara Shikamaru.
beküldve: 2008-06-08 09:53:43
(#1729) Az 5. kötetben végre van megint egy adag humoros szituáció. Tetszett, ahogy az írásbeli vizsgát lebonyolították. Ez a Rock Lee meg nagy arc, ahogy udvarol Szakurának...
beküldve: 2008-06-07 21:11:17
(#1728) Nagyon bejött az 5. kötet (is)!!!
Mindig is nagyon szerettem a Naruto elejét! Ebben is akkora beszólások/helyzetek vannak... egy csomót nevettem.
Mindig is nagyon szerettem a Naruto elejét! Ebben is akkora beszólások/helyzetek vannak... egy csomót nevettem.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-07 21:14:17
Az animét a megvágott angolról fordítják, ráadásul iszonyat rosszul. Mi japánból fordítunk. Szóval érted...
De jó, hogy ezt nem nekem kellett leírni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azt én is tom, de az animében is más a szöveg, a mangában is. ez titeket nem idegesít?
Az animét a megvágott angolról fordítják, ráadásul iszonyat rosszul. Mi japánból fordítunk. Szóval érted...
minek enyire sietni?
Mert még egy csomó van hátra
Azt én is tom, de az animében is más a szöveg, a mangában is. ez titeket nem idegesít?
Nem. Régebben megbeszéltük, hogy nem fogják Csaba Sensei-ék követni az anime magyar fordítását - megint csak a Haku-s részre utalnék, ami nagyon üt az animéban -, mert... nyílván (c) jogok, meg nem majmolunk...
Az 5-dik könyvben viszont zseniális lett Naruto beszólása, amikor Guy Sensei is előkerül... az a Marslakós dolog, nekem nagyon bejött! Nem tudom, ki fordította, vagy hogy ki találta ki, de megérdemel egy ingyen sört/üccsit/fizuemelést.
Ezzel vitatkoznék, mert a 78. részig vetítették.
Szvsz Okami a nagyságrendre utalt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[/QUOTE] De viszont japánban már a shippuuden 62 részét vetítik, nálunk viszont csak a Naruto első feldolgozásából a 60 valamenyi-ig jutottunk. [/QUOTE]
Rock Lee
Mellesleg valaki meg mondanánekem hogy mi ez a nevünk alatt? ( Új arc stb...)
HSZ.-től függő, és rang féleség:)
beküldve: 2008-06-03 21:00:19
(#1721) [QUOTE] Mellesleg mikor olvastam az 5.kötetet kiakadtam, hogy ott hetente jelenik meg néha kisebb-nagyobb elcsúszásokkalXD...
Japánban heti egy fejezet, nálunk 2havonta nyolcfejezet(kb). Majdnem ugyanot tartunk.
Szerk: Okami 2008-06-03 20:16:49
minek enyire sietni?
Mert még egy csomó van hátra
beküldve: 2008-06-03 19:02:04
(#1718) Ez nagy igazság, csak kérdés, kinek hogy jobb olvasni. Hosszabb idő után egy rakat fejezet, vagy kis időközönként egy-egy fejezet.