Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-05-20 13:55:57
(#1672) Oro hányadik kötetben lesz előszőr rendes alakban? 7.ben?
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Tiszta kiborító, hogy az 5-dik kötetben megint semmi sem történt
Ha neked az számít történésnek, hogy fájtolnak, akkor azt a következő kötetekben BŐVEN megkapod
Már várom, főleg Garaa vs Rock Lee harcát - szerintem az a leglátványosabb.
A hatodik kötet után is mindenki ürességet fog érezni, mert nagy valószínűséggel ott ér véget, hogy a Hangfalu geninjei megjelennek, Sasuke-ból meg párologni kezd a kék chakra...
Spoiler nem kéne...
Nem lesz - csak
Spoiler-ben.
a második kötet kritikán aluli minőségéhez képest
Szerintem tök jó volt a minősége. Az oldalak vastagabbak voltak, mint sok külföldi mangában és ez szvsz jó dolog.
Jópár oldal szellemképes nyomtatásúra sikeredett... de cserélték, immár kiváló minőségűre.
Szerk: Al Bundy 2008-05-20 10:04:09
Szerintetek ha már régesrég előrendeltem az 5öst, 17.-én elpostázta a mangafan, akkor mikor fog megjönni??? tom h ez már nem rajtatok múlik, hanem a postán XD , de azért mégis, egy kb időtartam, amíg megjön???
17-én ment az email, ekkor dolgoztuk fel (mert sok rendelés volt), de ma (hétfőn) lett feladva. Akár már holnap is megkaphatod. 1, max. 3 nap a kézbesítés.
Tiszta kiborító, hogy az 5-dik kötetben megint semmi sem történt
Ha neked az számít történésnek, hogy fájtolnak, akkor azt a következő kötetekben BŐVEN megkapod
A hatodik kötet után is mindenki ürességet fog érezni, mert nagy valószínűséggel ott ér véget, hogy a Hangfalu geninjei megjelennek, Sasuke-ból meg párologni kezd a kék chakra...
Spoiler nem kéne...
a második kötet kritikán aluli minőségéhez képest
Szerintem tök jó volt a minősége. Az oldalak vastagabbak voltak, mint sok külföldi mangában és ez szvsz jó dolog.
Szerk: .., 2008-05-19 22:23:23
Szerintetek ha már régesrég előrendeltem az 5öst, 17.-én elpostázta a mangafan, akkor mikor fog megjönni??? tom h ez már nem rajtatok múlik, hanem a postán XD , de azért mégis, egy kb időtartam, amíg megjön???
Úgy egy hét
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-19 20:27:17
(#1667) Szerintetek ha már régesrég előrendeltem az 5öst, 17.-én elpostázta a mangafan, akkor mikor fog megjönni??? tom h ez már nem rajtatok múlik, hanem a postán XD , de azért mégis, egy kb időtartam, amíg megjön???
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
tiszta flesh az 5. kötet! mikor lesz 6.? 7.? 8.? ...20.?
Július közepére várhatjuk, bár szerintem Csaba-kun és csapata hadd menjen szabira, mert megérdemlik. (De szabi után várjuk a 6-dik és a 7-dik kötetet, egy hónap különbséggel! )
Tiszta kiborító, hogy az 5-dik kötetben megint semmi sem történt - leszámítva Rock Lee vs Sasuke küzdelmét.
Az írásbeli vizsgában az - is - tetszett, hogy láthattuk a tesztlapot, amit ki kellett - vagy nem - tölteniük.
Ez a rész jobb az anime változatban, mintha több "gondolata" lenne Sasuke-nak, valamint hiányoltam azt a mozdulatot, amikor a vizsgabiztos ökölbe szorítja a bal kezét, amiért Naruto egy betűt sem írt... :)
Mindent összefoglalva: a második kötet kritikán aluli minőségéhez képest - nagyon királyok vagytok, hogy becseréltétek - ez a kötet is kitűnőre sikerült. Fantasztikus, hogy nem tapadnak a lapok, nem hiányosak a betűk nyomatai... úgy tűnik CoV rajongók - izé Narutó rajongók vannak a nyomdában! :)
beküldve: 2008-05-19 16:08:04
(#1665) tiszta jó h mostmár Csabára sem figyeltek...de sztem ne is törődjetek vele...kiaz a Csaba,nem?
nemhiszem el h ennyire gyenge felfogásuak is vannak it...
Na ez is értelmes hozzászólás volt Okoska nemhiszem el h ennyire gyenge felfogásuak is vannak it...
beküldve: 2008-05-19 15:05:00
(#1663) tiszta jó h mostmár Csabára sem figyeltek...de sztem ne is törődjetek vele...kiaz a Csaba,nem?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Toshiro Masuda - Sadness and Sorrow
Ez az a szívhez szóló zene, ami a Zabuza-s jelenetnél szól, amikor Naruto Zabuzának mondja, hogy milyen ember vagy, Haku az életét adta érted...
Igen...igen..DE nekem az a dal is nagyon megható , ami aközben megy mikor Haku meghal meg asszem , hogy még az utolsó pillanatai ...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Csaba 2008-05-19 15:44:42
Köszönöm szépen és bocsánatot kérek, hogy itt hozakodtam vele elő.
beküldve: 2008-05-19 09:49:23
(#1660)
Toshiro Masuda - Sadness and Sorrow
Ez az a szívhez szóló zene, ami a Zabuza-s jelenetnél szól, amikor Naruto Zabuzának mondja, hogy milyen ember vagy, Haku az életét adta érted...
Szerk: Csaba 2008-05-19 15:44:57
beküldve: 2008-05-19 09:41:52
(#1659) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-19 09:39:38
(#1658) Én ehhez nem tok hozzászólni! D e a feszten jó sok minden volt, csak az volt a baj h meleg volt, +hamar elfogyott a pénzem . És nem sok mindenre futotta! De a Naruto 5..... egyszerűen nagyon király!!!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "