• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Oldalak: ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... <<>>
beküldve: 2008-05-15 09:17:38
(#1627) Válasz .., (#1626) üzenetére
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]

aki látta magyar szinkronnal a Fűrész-t, annak nem kell ecsetelnem, mennyire borzalmas lett a TV-ben látható és hallható bábú hangja. Szörnyű!

Jigsaw hangja NAGYON jó a magyarban.

Úgyvan! Jigsaw hangja jó, de a bábúé nem, ami a fejükre olvassa a bűnüket.

*****Anime topikjában, köszi*****

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Csaba 2008-05-15 10:35:49
beküldve: 2008-05-14 16:00:05
(#1626) Válasz Al Bundy (#1621) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

aki látta magyar szinkronnal a Fűrész-t, annak nem kell ecsetelnem, mennyire borzalmas lett a TV-ben látható és hallható bábú hangja. Szörnyű!

Jigsaw hangja NAGYON jó a magyarban.

beküldve: 2008-05-14 15:40:50
(#1625) Válasz saringan (#1624) üzenetére
Berni
Berni
[ Addiktgyanús ]
Én örülök anak a ténynek hogy egy re több helyen leadlyék .
XDJah azért versengenek hogy kié lesz a jobb!! De sztem elég ha csak ezen a 2 csatornán megy (vagyis az animaxos majd csak nyáron) ...

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-05-14 13:15:37
(#1624)
saringan
saringan
[ Új arc ]
Én örülök anak a ténynek hogy egy re több helyen leadlyék .

Hamulecz Jani
beküldve: 2008-05-14 09:11:38
(#1623)
MorTisha
MorTisha
[ Gyalog ]
nem semmi ez a stupid sakura... pfff én még csak 1 részt láttam az új jetixes évadból de már az is bőven sok volt... mindenesetre várom az új mangák megjelenését...

miskolci egyetemista
beküldve: 2008-05-13 08:32:14
(#1622) Válasz Al Bundy (#1621) üzenetére
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Valaki szóba hozta a Jetix-es "verziót". Nos, ott most a harmadik évad megy - szintén "szétvagdosva", naná, hogy ne élvezhesd, helyette a három lila kör kerget egy piros vonalat típusú "rajzfilmeket" bizony lehet adni.

Szóval, Jiraya magyar szinkronját szerintem jól eltalálták, nekem nagyon tetszik. Viszont a Kyuby magyar hangja...

Azt már meg sem említem, hogy Neji = Nedzsi lenne, mert kár.

Elvileg a héten, szombaton már meg lesz az 5-dik kötet, ugye, Csaba-kun? Mondd, ha szombaton jelenik meg, mégis, melyik könyvesboltban lehet megvenni Bp-n?

A Született kémek c. három csajos rajzfilmet már meg lehet venni DVD-n itthon. Reménykedem, hogy a Naruto-t is megvehetem, de nyílván nem a szétvágott változatot - vagy ha azt, még az is jó, mert baromira bosszant, hogy 5 percenként magyar/lengyel szöveggel eltakarják a képernyő alsó harmadát, hogy most mit igyál, meg mi következik. A JX-es logo-t már meg sem említem. Inkább fizetek érte, DE NE zavarjanak be a marhaságokkal!

A vágatlan verziót, amit majd az animax fog leadni nyáron, tuti kiadják DVD-n is... talán pont a mangafan

beküldve: 2008-05-13 07:57:40
(#1621)
Al Bundy
Al Bundy
[ Addiktgyanús ]
Valaki szóba hozta a Jetix-es "verziót". Nos, ott most a harmadik évad megy - szintén "szétvagdosva", naná, hogy ne élvezhesd, helyette a három lila kör kerget egy piros vonalat típusú "rajzfilmeket" bizony lehet adni.

Szóval, Jiraya magyar szinkronját szerintem jól eltalálták, nekem nagyon tetszik. Viszont a Kyuby magyar hangja...

Azt már meg sem említem, hogy Neji = Nedzsi lenne, mert kár.

Elvileg a héten, szombaton már meg lesz az 5-dik kötet, ugye, Csaba-kun? Mondd, ha szombaton jelenik meg, mégis, melyik könyvesboltban lehet megvenni Bp-n?

A Született kémek c. három csajos rajzfilmet már meg lehet venni DVD-n itthon. Reménykedem, hogy a Naruto-t is megvehetem, de nyílván nem a szétvágott változatot - vagy ha azt, még az is jó, mert baromira bosszant, hogy 5 percenként magyar/lengyel szöveggel eltakarják a képernyő alsó harmadát, hogy most mit igyál, meg mi következik. A JX-es logo-t már meg sem említem. Inkább fizetek érte, DE NE zavarjanak be a marhaságokkal!

beküldve: 2008-05-11 16:56:58
(#1620) Válasz superkrumply (#1618) üzenetére
Echiko
Echiko
[ Rászokóban ]
naruto fanoknak alapmű XD [Link]

Akkor ezeket nézd meg
[Link]
[Link]

Ezzek naon jók.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-05-11 16:02:37
(#1619) Válasz superkrumply (#1618) üzenetére
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]

Akkor ezeket nézd meg
[Link]
[Link]
Jeee...ezek a kedvenceim

beküldve: 2008-05-11 15:15:28
(#1618) Válasz Child prodigy (#1616) üzenetére
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]

Akkor ezeket nézd meg
[Link]
[Link]

beküldve: 2008-05-11 15:06:40
(#1617) Válasz kesu (#1613) üzenetére
Child prodigy
Child prodigy
[ Gyalog ]
én is ajetixes sz..t nézem... de mivel csak ott tudom "rendesen" nézni így nekem még az is izgi de már nagyon várom a mangát, ami eljut oda ahopl a shippuuden kezdődik nekem azok a részek tetszenek a legjobban
nem értem mért csak ott tudod nézni,mert én az animekiosk.com-on[Link] láttam az összes részt angol fansubbal,nomeg a shipu-t is....

Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-11 15:01:17
(#1616)
Child prodigy
Child prodigy
[ Gyalog ]

Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-05-11 08:30:15
(#1615)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Ezt a témát már kiveséztük egyszer. Az van, hogy eddig az első 6 kötet van meg a MangaFan-nak, de folyamatosan megveszik a többi kötetet is majd. Csak egy oka lehet annak, hogy nem fogják kiadni. Ha csődbe mennek, de ez remélhetőleg sohasem fog megtörténni.

beküldve: 2008-05-11 08:26:37
(#1614)
Mr.Hankey
Mr.Hankey
[ Új arc ]
Egyébként manga kiadásban a mangafan meddig adja ki a narutot? végig? mert naruto-kun website-ján az elsö hat kivételével fent van mind neten (nem töltöttem le öket mert szeretem fogni ,szagolni, bármikor elővenni és ovlasni a mangákat :) ) az van odairva hogy az első 6 manga licensze a mangafan studio tulajdonában áll, akkor csak az első 6? és kész? vagy meglesz nekik a többi is? mert én nagyon örülnék ha mindet kiadnák szeretem öket :) Igaz az anime-t addig láttam ameddig a tokyo TV leadta tehát tudok nagyjáól mindent de nagyon tetszik a manga is

Avarrejtek falva ősi taidzsucu technikája AZ ÉVEZREDES SZENVEDÉS!!!
Szerk: Mr.Hankey 2008-05-11 08:27:37
beküldve: 2008-05-08 11:13:20
(#1613)
kesu
kesu
[ Rászokóban ]
én is ajetixes sz..t nézem... de mivel csak ott tudom "rendesen" nézni így nekem még az is izgi de már nagyon várom a mangát, ami eljut oda ahopl a shippuuden kezdődik nekem azok a részek tetszenek a legjobban

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Oldalak: ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... <<>>