Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-04-20 20:47:02
(#1563) 3 naruto kötet! Mindhárom 3x elolvasva. Függő vagyok!
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
beküldve: 2008-04-20 20:03:47
(#1562) Talán mert azóte nem jelent meg más kiadvány a Mangafantól...
Tény.Hülye vagyok.
Laissez faire, laissez passer.
Szerk: John Scineram 2008-04-20 19:26:30
SRÁCOK!!!! Még két nap van hátra a conig!!!! Én már egy hete nem bírok magammal! És sikeresen kíkészítetteam már 2 osztálytársamat a hülyeségaimmel... más is így van ezzel (hogy ha vár nagyon valamit akkor mindenkit kikészit vele aki a közeléban van) vagy csak én vagyik így vele??
Én nem bírok ki még 2 napot....
Nyugi, nem csak te vagy így ezzel! Nekem jövő hét elején ér ide a Final Fantasy pókerkártya amit rendeltem SakuraZaka-ról és bnőim lassan már jobban várják h végre ideérjen mint én... de még így se menekülnek mert ezt használjuk majd a szalcsisütéskor 29-én!!!!!!!!!!!!
miskolci egyetemista
SRÁCOK!!!! Még két nap van hátra a conig!!!! Én már egy hete nem bírok magammal! És sikeresen kíkészítetteam már 2 osztálytársamat a hülyeségaimmel... más is így van ezzel (hogy ha vár nagyon valamit akkor mindenkit kikészit vele aki a közeléban van) vagy csak én vagyik így vele??
Egyet kell értenem Nekem még jegyem sincs XD Szóval majd "verekedhetek" érte a nagy kemény 156 cm-mel :P Na sebaj a Conért megéri. Én is kezdem kikészíteni anyuékat is, oszitársakat is XD
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Ha március 17-én jelent meg a Naruto 4., akkor hogy van frissen a nyomdából?
Talán mert azóte nem jelent meg más kiadvány a Mangafantól...
beküldve: 2008-04-17 14:54:40
(#1555) Ha március 17-én jelent meg a Naruto 4., akkor hogy van frissen a nyomdából?
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-04-17 14:52:35
(#1554) végülis van SakuraCon 2008as topic de a narutoban biztos jobb a conról beszélni...(jah tom h én is offoltam de ez van olyan jó érzés...)
Szerk: Caramon 2008-04-17 14:53:32
beküldve: 2008-04-17 11:39:44
(#1553) SRÁCOK!!!! Még két nap van hátra a conig!!!! Én már egy hete nem bírok magammal! És sikeresen kíkészítetteam már 2 osztálytársamat a hülyeségaimmel... más is így van ezzel (hogy ha vár nagyon valamit akkor mindenkit kikészit vele aki a közeléban van) vagy csak én vagyik így vele??
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Mi az h megint Necrokid írt baromságokat? Héló! Én a naruto-kunról szedtem az infókat! DONT BLAME ME!
Szerintem ez a bélyeg rádsült. You are a black sheep of the family...
beküldve: 2008-04-14 22:07:33
(#1551) Hát majden eldobtam az agyam nagyban: nézek egy magyar műsort(hülyeséget)az rtl klubbon erre csak nem a Sakura Theme meg az Alone címő szám ment benne (teljesen kiakadtam , mert nem értem!!)
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-14 22:07:56
A japánok sokszor raknak a mondatuk végére "da", "-tte ba", és "yo"szótagokat.
Dattebayo az összes cucc egyben.
Ez érdekes dolog. Kishimoto-sensei ezért úgy alkotta meg Naruto-t, hogy még mindig kisfiú lakozik benne (meg rókadémon ) (mármint olyan néhány éves, nem 10envalahány).
És sikerült neki
Ez érdekes dolog. Kishimoto-sensei ezért úgy alkotta meg Naruto-t, hogy még mindig kisfiú lakozik benne (meg rókadémon ) (mármint olyan néhány éves, nem 10envalahány).
Én úgy tudom a dattebayo valamien indulatszó...de ezt senki ne vegye kp-nek!
Kishimoto Masashit egyszer megkérdezték, hogy mi is ez, és azt is mondta, hogy amikor a gyerekes beszédre gondolt, akkor jutott eszébe ez.
Amúgy sz3rintem tök jó ez így
Én úgy tudom a dattebayo valamien indulatszó...de ezt senki ne vegye kp-nek!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)