Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
az anime-ot én is láttam végig így már nem sok poén maradt :(
(de a Hellsinget épp ezért nem kezdtem el animeban nézni)
Hát elárulom, ha a hellsing animét végignézed még akkor is megmarad minden, nem sokat spoilerezel el magadnak...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-05-08 06:16:24
(#1611) na már egy jó ideje nem voltam itt...érettségi pfff... hát én a jetixest néztem először, de kb 10 rész után már az eredetit most néztem meg a shippuden mozit is az én tippem viszont az h ott hagyják abba amikor Rock Lee megérkezik segíteni v Neji észreveszi h Sasuke ébredezik...
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-05-07 18:03:15
(#1610) az anime-ot én is láttam végig így már nem sok poén maradt :(
beküldve: 2008-05-07 14:47:14
(#1609) naná,hogy a legizgisebb résznél. úgy az izgalmas .és így legalább aki nem látta az animét(én látam de nem végig mert én a jetixes agyonravágott vackot nézem)annak teljesen izgi mert nem tudja mi lessz benne csak ha megveszi
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
Szerk: stefyy 2008-05-07 14:47:45
Az 5. kötetben szerintem már javában zajlani fog a Chuunin-vizsga. Remélem.
Szerintem az elmélettel végeznek, majd mennek az erdei gyakorlatra, ahol a "kapu nyitása után" lesz vége az ötödik kötetnek...
Jól sejtem Csaba-kun?
Habár nem én vagyok Csaba, válaszolnék a kérdésed: igen.
Köszönöm szépen. Sejtettem, hogy mindig a legjobbnál "szakítják félbe" a történetet.
A 6. kötet meg ott fog végződni szerintem, amikor Sasuke felépül és eltörné a karját a Hangfalu egyik ninjájának... az azért elég húzós, hogy ilyen jelenet van, Sasuke = Segal. Ő is törte a végtagokat...
beküldve: 2008-05-05 01:44:27
(#1607) Csabáék reklámoznak ugye a Jetix magazinban? Narutot persze.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-05-03 19:05:47
(#1606) ÓÓh itt már kezdek néha kiakadni,hogy mindne lány tesz Sasukéra megjegyzést .hogy milyen helyes,jóképű,laza.Temarinál kicsit meglepődtem , hogy így zavarba tud jönni... .Na meg még TenTennek is bejönXD
(Najó egy részről meglehet őket érteni)XD
(Najó egy részről meglehet őket érteni)XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
mért használnánk az angolos átírást? Lehet arra hivatkozni, hogy az a hivatalos is
Nem.
Laissez faire, laissez passer.
nos, eléggé narutos vagyok, de minek ez a fonetikusság? a jutsu nem dzsutsu kérlek%%
Inkább dzsucu, ha már annyira fonetikusak akarunk lenni.
Soha nem értettem hogy lehet ebbe belekötni... mért használnánk az angolos átírást? Lehet arra hivatkozni, hogy az a hivatalos is, de magyarok vagyunk könyörgöm. Nem mindenki látta az animét... ha eredetit akarunk akkor írják mindjárt hiraganával és kanjival.
Csak meg kell szokni
Hát igen meg kell szokni, nekem még midníg tart!! Csak meg kell szokni
De, azért néha jó nagyokat nézek!!XD
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-05-01 16:44:12
nos, eléggé narutos vagyok, de minek ez a fonetikusság? a jutsu nem dzsutsu kérlek%%
Soha nem értettem hogy lehet ebbe belekötni... mért használnánk az angolos átírást? Lehet arra hivatkozni, hogy az a hivatalos is, de magyarok vagyunk könyörgöm. Nem mindenki látta az animét... ha eredetit akarunk akkor írják mindjárt hiraganával és kanjival.
Csak meg kell szokni
beküldve: 2008-04-29 22:45:13
(#1601) nos, eléggé narutos vagyok, de minek ez a fonetikusság? a jutsu nem dzsutsu kérlek%%
Koizumi Michiyo
beküldve: 2008-04-29 20:57:05
(#1600) Ez a Naruto manga király! Sokkal jobbak a szövegek benne mint az animeban és durvább is helyenként(Jeee!!! )
Az 5. kötetben szerintem már javában zajlani fog a Chuunin-vizsga. Remélem.
Szerintem az elmélettel végeznek, majd mennek az erdei gyakorlatra, ahol a "kapu nyitása után" lesz vége az ötödik kötetnek...
Jól sejtem Csaba-kun?
Habár nem én vagyok Csaba, válaszolnék a kérdésed: igen.
Mondd, nem tudnátok Naruto-s posztereket A3-as, vagy A2-es méretben, színesben nyomtatni? Szívesen kitapétáznám a szobámat velük! Vagy Naruto-s pólót csinálni? Azt is vennék - ha nem, csináltatok magamnak, de az nem olyan...
ÓÓ igen ...én is vágynék már olyan nagy poszterekre De a pólót az majd én megoldom magamnak (remélhetőleg úgy, hogy hordani tudjam)^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)