Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Legyen legalább 12 rész/lemez, meg amit kértem, extrák és nem vitatkozom!
Ezzel csak annyi baj van barátom hogy magyarországon vagy.
Ha kiadják több mint valószínű hogy ugyanúgy fogják mint az alchemistet vagy a yuyu hakushót, ami azt jelenti hogy max 5 rész per lemez.
220/5=44 lemez
A legbarátságosabb árral számolva is 44*1500=66000 magyar dénár---> lehet nyitni a pénztárcát.
Ezt a képet érdemes megnézni...^^Naruto-s cosplay...^^
Japán kisgyerekekkel...^^
Gomen gomen,de ez tényleg nagyon ott van és muszáj volt felraknom...^^
Nagyon jó kis cuccaik vannak,főleg Gaara-nak...^^
Milyen évadonként? 5-10 részenként esetleg...
Legyen legalább 12 rész/lemez, meg amit kértem, extrák és nem vitatkozom!
Kaptam egy szép szatyrot is, az egyik felén a Hellsing, a másikon a Full metal... képe van rajta. Köszönöm szépen!
De legközelebb legyen Naruto-s is! :)
Milyen évadonként? 5-10 részenként esetleg...
Jó sokan voltak a helyszínen. Hogy a többiek mint vásároltak, nem figyeltem, mert csak a Tsunade kötetre koncentráltam.
A borító csodálatos, a nyomtatás hibátlan, sehol semmilyen szellemkép, káprázat. Tűélesek a képek, a szöveg zseniális, gratula érte nektek!
Persze megint feltűnt, hogy aki a mangában olvas, annak a könyvének a címe bal oldalon van, nem jobb oldalon. Gondolom az eredetiben is így van - csak a szerző úgy rajzolta, hogy mindenki jobbról balra, fentről lefelé haladjon.
Összefoglalva: remek a nyomda, remek a fordítás! Köszönöm szépen!
Eddig mindenki azt mondta, hogy vágatlanul, újraszinkronizálva fogják leadni.
Kinézek, hátha már meg lehet venni - frissen, tapadósan a nyomdából.
Már most előre szeretném jelezni, hogy szívesen megvenném DVD-n is a Naruto-t, csak legyen rajta magyar/japán/angol szinkron és természetesen magyar/angol felirat. Évadonként szerintem 2000-3000Ft nem olyan nagy érvágás, pláne, hogy a fentiek és esetleg még pár extra is rajta van - mondjuk beszélgetés K. Masashi-val, bepillantás a kulisszák mögé, mint az Idő Urainál, hogy hogyan csinálták a rajzfilmet, mennyire tértek el a storyboard-tól, kihagyott jelenetek, korai - kiszínezetlen - rajzok és animációk. Így, fullra megpakolva simán megéri - és törjön le a keze annak, aki ezt átmásolná a haverjának!
Mellesleg Crespo Rodrigo - mint Kakashi sensei, a 3. Hokage, Sasuke hangja maradhat. A nyápic hangú Naruto-n gondolkozom. Rock Lee-nek is jó a szinkronja, Sakura-é??? Maradjon!
Eddig mindenki azt mondta, hogy vágatlanul, újraszinkronizálva fogják leadni.
Lassan eljutunk oda, hogy bárhova kapcsolunk, mindig csak Horatio fejét láthatjuk.
... és élből húsz év szigorított...
MIIII???????????? tényleg elkezdik levetíteni az animaxenm is???? És itt is az elejéről kezdik és az egészet leadják, vagy a 3dik évadtól??
Ez most komoly? De ezt, a trancsírozott verziót? Mindegy...
Van valaki, aki fel tudná venni HDD-re? Kéretik nem átkonvertálni 720x576-ról 640x480-ra, ha lehet...
VHS-en pár rész megvan nekem, de nem tudom teljesen szalagzaj - ez még korrigálható - és interferencia nélkül digizni... :(
Ha holnap meglesz a Tsunade szám, az nagyon jó lesz! Csaba-kun, te is kint leszel?
Lassan eljutunk oda, hogy bárhova kapcsolunk, mindig csak Horatio fejét láthatjuk.
MIIII???????????? tényleg elkezdik levetíteni az animaxenm is???? És itt is az elejéről kezdik és az egészet leadják, vagy a 3dik évadtól??