Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
éljen, Naruto 5!!!! már 12x olvastam karácsony óta az első 3 kötetet és csak 5x a 4ediket...nah ez a komoly függőség... de még órák alatt is...
Én is eléggé szeretem a narutot, de sztem ennyire azért nem jó, főleg nem az eleje. Természetesen ez magánvélemény.
beküldve: 2008-04-23 21:38:54
(#1579) éljen, Naruto 5!!!! már 12x olvastam karácsony óta az első 3 kötetet és csak 5x a 4ediket...nah ez a komoly függőség... de még órák alatt is...
miskolci egyetemista
Réka-chan, ebből a képből nem láttunk semmit.
Dehogyisnemm!!!Nagyon jó lett a cp-d gratula!! Köszi nagyon kedves vagy. Bár a színpadon nagyon ideges voltam, bár ez biztos eléggé látszott , főleg hogy úgy vettem észre sokakat má zavar, ha ebből öltözik valaki.
A Spoilerre klikkelsz akkor megjelenik
Szerk: Ayumi-chan 2008-04-23 21:21:13
beküldve: 2008-04-23 18:31:04
(#1576) Újabb 2000es fog kicsúszni a pénztárcámból, de sebaj! Megéri!
"Use your techniques carefully, after giving some thought to what you're doing! Or it'll be used to the other person's advantage, STUPID!!"
beküldve: 2008-04-23 17:17:41
(#1575) beküldve: 2008-04-23 16:59:21
(#1574) Juhhhuuu :) Mindjárt itt a Naruto 5 :) Alig várom
(Szegény pénztárcám nem sokáig marad feltöltve XD)
(Szegény pénztárcám nem sokáig marad feltöltve XD)
A boltban már 2x elolvastam, de annyi pénz nem volt nálam. csak annyi hogy a bizenghast 1-et megvegyem...
A boltban wooow XD Nahát hogy hogy nem szóltak rád...??!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
3 naruto kötet! Mindhárom 3x elolvasva. Függő vagyok!
és hol a 4.??Kihagyta
köszi...
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
és hol a 4.??nemsokára...
A boltban már 2x elolvastam, de annyi pénz nem volt nálam. csak annyi hogy a bizenghast 1-et megvegyem...
A nevem Eleonora Sophiea Amelia Iverstone Evergeen Rosebud. Röviden Leo
Szerk: Leo 2008-04-22 21:19:20
és hol a 4.??Kihagyta
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogyisnemm!!!Nagyon jó lett a cp-d gratula!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-21 20:18:34
(#1568) beküldve: 2008-04-21 18:04:37
(#1567) Hát én nagyon élveztem a con-t és végül a jelmezem is elkélszült, kár hogy nem tudom a mindennapokban is hordani . Bár ahogy gondoltam megint sok Sakura volt rajtam kívül . Kép: Elsőre ez is elég nehéz volt.
Szerk: Ayumi-chan 2008-04-21 18:05:27
és hol a 4.??Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)