Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Én szeretem és alid várom a következö évadokat magyarul.
tujátok h mikor adják a jetixen?
Ne aggódj, egy darabig még nem. Megint reboot-olták a sorozatot!
Vannk olyan infók, hogy az Animaxen leadják újra, vágatlanul újraszinkronizálva a Narutot. Bővebb infó:
[Link]
beküldve: 2008-04-28 13:32:59
(#1596) Én szeretem és alid várom a következö évadokat magyarul.
tujátok h mikor adják a jetixen?
Ne aggódj, egy darabig még nem. Megint reboot-olták a sorozatot!
Az 5. kötetben szerintem már javában zajlani fog a Chuunin-vizsga. Remélem.
Szerintem az elmélettel végeznek, majd mennek az erdei gyakorlatra, ahol a "kapu nyitása után" lesz vége az ötödik kötetnek...
Jól sejtem Csaba-kun?
Mondd, nem tudnátok Naruto-s posztereket A3-as, vagy A2-es méretben, színesben nyomtatni? Szívesen kitapétáznám a szobámat velük! Vagy Naruto-s pólót csinálni? Azt is vennék - ha nem, csináltatok magamnak, de az nem olyan...
jah Berni! jó voltál a conon! tetszett a ruhád!
Köszi próbálkoztam... Sajnálom hogy veled nem találkoztam háát ja sajna nem taliztunk, viszont mi (a barinőmmel) láttunk, de sebaj majd egyszer összefutunk. mi össze vissza boklástunk!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-26 08:25:32
(#1593) beküldve: 2008-04-26 07:47:22
(#1592) Az 5. kötetben szerintem már javában zajlani fog a Chuunin-vizsga. Remélem.
beküldve: 2008-04-25 22:05:20
(#1591) Hmm..ha az emlékeim nem csalnak*reménykedik*,akkor ebben már benne lesz a chunnin vizsga igaz??!Na ,de erről majd akkor ,ha kinn lesz!!De kíváncsi vagyok hogy így az új szereplők közül kinek, milyen lesz a stílusa magyarban!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
jah Berni! jó voltál a conon! tetszett a ruhád!
Köszi próbálkoztam... Sajnálom hogy veled nem találkoztam Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-25 19:43:30
(#1589) jah Berni! jó voltál a conon! tetszett a ruhád!
beküldve: 2008-04-25 17:30:36
(#1587) Naruto 5.: nagyon jó. A megjelenési dátum jobb lenne, ha előbbrébb lenne, mert akkormegrendelhetném névnapomra. Hogy ne legyen postaköltség, majd a májusi Mondo-val együtt rendelem.
Igen már tudom csak gondoltam beírom^.^˘
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-24 18:08:29
(#1585) beküldve: 2008-04-24 17:39:47
(#1584) Új infó Necrokidtől most hallottam hogy 17-én fog kijönni!!
AMúgy ti tudjátok azt h mikor lex végre megrendelhető? Vagy erre is vadásznom kell még 2 7ig hogy megrendeljem???? mind1 máe nagyon várom
Hát reményeim szerint ez nem fog addig húzódni ,mint a 4.^^És ha már oda ki van téve ,hogy megy a anyomdába akkor körülbeül, mert általában úgy egy hónapig szokott ott lenni vagy kevesebb ideig asszem ^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
éljen, Naruto 5!!!! már 12x olvastam karácsony óta az első 3 kötetet és csak 5x a 4ediket...nah ez a komoly függőség... de még órák alatt is...
UGyannn..... Odaseneki! én kb már vagy 2 hónapja nem láttam a köteteimet, mert (terjesztem a szent igét, és sikeresen 3 bnőmet már belevittem a jóba.. ) de én is többször olvastam! AMúgy ti tudjátok azt h mikor lex végre megrendelhető? Vagy erre is vadásznom kell még 2 7ig hogy megrendeljem???? mind1 máe nagyon várom