Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Mi az h megint Necrokid írt baromságokat? Héló! Én a naruto-kunról szedtem az infókat! DONT BLAME ME!
Jól van na. Zsolti is megmondta, hogy az olyan oldalak nem adnak biztos információt. Itt Csaba és Meglivorn szava a döntő.

beküldve: 2008-04-13 10:01:38
(#1545) beküldve: 2008-04-13 08:08:38
(#1544) Valaki meg tudná mondani, hogy a következő Naruto mikorra jön ki? Előre is köszönöm!
Melesleg. Hogyhogy naruto 'dattebayo'-zását nem ültették vmilyen formában maygarra?
Én úgy tudom a dattebayo valamien indulatszó...de ezt senki ne vegye kp-nek!

miskolci egyetemista
beküldve: 2008-04-12 21:07:19
(#1542) Melesleg. Hogyhogy naruto 'dattebayo'-zását nem ültették vmilyen formában maygarra?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 20:54:24
(#1540) Mi az h megint Necrokid írt baromságokat? Héló! Én a naruto-kunról szedtem az infókat! DONT BLAME ME!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 20:51:39
(#1539) Köszi nektek a nyugtató szavakat. Ezek szerint megint Necrokid írt baromságokat.

Nyugiii..Nem fognak...
sztem meglesz az összes!!

Főleg, hogy Csaba már régebben előrebocsátotta, hogy VÉGIG szeretnének minden mangát kiadni.

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Csaba, ugye nem csak az első 6 kötet van eddig megvéve részetekről a Naruto-ból? Ne cse**etek ki velünk.
Nyugiii..Nem fognak... 

Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 19:57:32
(#1536) Csaba, ugye nem csak az első 6 kötet van eddig megvéve részetekről a Naruto-ból? Ne cse**etek ki velünk.

beküldve: 2008-04-12 19:10:44
(#1535) I love Naruto meg minden....de a mangát én leginkább csak azér' veszem hogy a végén megtuggyam mi a vége^^ mert a jetix cseszik fordítani de nekem naon teccik bár az elején utáltam mert számommra csak egy bunyós sounen vót ,mind a yyh!!!

Télen telelek; nyáron nyaralok
Réka az Árnybírót fordítja.
Azt tudom, de egy Réka nevű tag, akinek Fordító a rangja, azt írta, hogy a Naruto-tt is fordítja.

beküldve: 2008-04-12 10:39:46
(#1532) Alister, igazad van. Az első 3 kötetet Vida Március Mitsuki, a 4.-et Basa Zsófia. Ebből egyik sem Réka.
(Talán a Mitsuki a Réka átírt változata). Amúgy én úgy gondoltam, hogy tudom, a tagok közül ki a fordító.