Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Mi az h megint Necrokid írt baromságokat? Héló! Én a naruto-kunról szedtem az infókat! DONT BLAME ME!
Jól van na. Zsolti is megmondta, hogy az olyan oldalak nem adnak biztos információt. Itt Csaba és Meglivorn szava a döntő.
beküldve: 2008-04-13 10:01:38
(#1545) beküldve: 2008-04-13 08:08:38
(#1544) Valaki meg tudná mondani, hogy a következő Naruto mikorra jön ki? Előre is köszönöm!
Melesleg. Hogyhogy naruto 'dattebayo'-zását nem ültették vmilyen formában maygarra?
Én úgy tudom a dattebayo valamien indulatszó...de ezt senki ne vegye kp-nek!
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-04-12 21:07:19
(#1542) Melesleg. Hogyhogy naruto 'dattebayo'-zását nem ültették vmilyen formában maygarra?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 20:54:24
(#1540) Mi az h megint Necrokid írt baromságokat? Héló! Én a naruto-kunról szedtem az infókat! DONT BLAME ME!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-04-12 20:51:39
(#1539) Köszi nektek a nyugtató szavakat. Ezek szerint megint Necrokid írt baromságokat.
Nyugiii..Nem fognak... sztem meglesz az összes!!
Főleg, hogy Csaba már régebben előrebocsátotta, hogy VÉGIG szeretnének minden mangát kiadni. És az, hogy most újak jönnek, szerencsére nem azt mutatja, hogy a kiadó a csőd felé halad...tehát a Naruto is menni fog tovább.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Csaba, ugye nem csak az első 6 kötet van eddig megvéve részetekről a Naruto-ból? Ne cse**etek ki velünk.
Nyugiii..Nem fognak... sztem meglesz az összes!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-12 19:57:32
(#1536) Csaba, ugye nem csak az első 6 kötet van eddig megvéve részetekről a Naruto-ból? Ne cse**etek ki velünk.
beküldve: 2008-04-12 19:10:44
(#1535) I love Naruto meg minden....de a mangát én leginkább csak azér' veszem hogy a végén megtuggyam mi a vége^^ mert a jetix cseszik fordítani de nekem naon teccik bár az elején utáltam mert számommra csak egy bunyós sounen vót ,mind a yyh!!!
Télen telelek; nyáron nyaralok
Réka az Árnybírót fordítja.
Azt tudom, de egy Réka nevű tag, akinek Fordító a rangja, azt írta, hogy a Naruto-tt is fordítja.
beküldve: 2008-04-12 10:39:46
(#1532) Alister, igazad van. Az első 3 kötetet Vida Március Mitsuki, a 4.-et Basa Zsófia. Ebből egyik sem Réka. (Talán a Mitsuki a Réka átírt változata). Amúgy én úgy gondoltam, hogy tudom, a tagok közül ki a fordító.