Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Jaajaa Naruto 5.
Mellesleg, ha kiadnák a Narutot dvd-n, én tuti megvenném, feltéve ha nem a vágott verzió... erre pedig nincs sok esély
Mellesleg, ha kiadnák a Narutot dvd-n, én tuti megvenném, feltéve ha nem a vágott verzió... erre pedig nincs sok esély
Már most is megveheted az uncutted változatot, választhatóan angol felirattal. Igaz, nem itthon...
beküldve: 2008-04-09 18:02:37
(#1515) Jaajaa Naruto 5.
Ne beszélj hülyeségeket nyugodtan vegye csak meg dvd-n ha megjelenik...
Felőlem megveheti nem azt mondtam hogy tilos,csak írtam egy vélemyényt!de nem is biztos h naruto dvd-re vágyik! RoyalFrakk:Hidd el nekem is jól esne már egy Naruto5.kötet^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-09 16:49:44
Egy manga vagy egy DvD jól esne...
Sztem ne költsd Naruto dvd-re a pénzed mert tök hülyeség a neten is megtod nézni tök ingyen azért meg elkérnek egy csomo pénzt hidd el tom Németországban tele van ilyen dvdkkel meg a 27.manga könyvvel ^^Ne beszélj hülyeségeket nyugodtan vegye csak meg dvd-n ha megjelenik...
amugy ma végre sikerült beszereznem a 4. részt. és hát ez is nagyon jó mint a másik 3.
Hali!Csaba van rá esély h conra megleptek minket mondjuk egy naruto 5.kötettel?
Igen... csak kissé előbb lesz a con-ferencia... sorry.
Kár, hogy nem lehet előfizetni a Naruto-t. Komolyan mondom, úgy várom, mint annak idején a CoV-ot!
Hű de rég is volt az...
Ha nosztalgiázni szeretnél, mindet megtalálod a honlapomon. [Link]
Ez volt az első és az utolsó reklámom helye.
beküldve: 2008-04-08 14:38:44
(#1510) Egy manga vagy egy DvD jól esne...
Sztem ne költsd Naruto dvd-re a pénzed mert tök hülyeség a neten is megtod nézni tök ingyen azért meg elkérnek egy csomo pénzt hidd el tom Németországban tele van ilyen dvdkkel meg a 27.manga könyvvel ^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-07 20:24:59
Azt észre vetted, hogy egyedül Naruto-nak tűnt fel, hogy HQ nem is fiú?! Úgy látszik, h a Nyali-fali éjszakákat kölcsön kell adni a többieknek, mert képtelenek megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól...!
MII Haku fiú nem lány ..nemtom ezt honnan szedted ???Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Kár, hogy nem lehet előfizetni a Naruto-t. Komolyan mondom, úgy várom, mint annak idején a CoV-ot!
Hű de rég is volt az...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-07 19:03:10
(#1506) Jöhetne egy NARUTO rész már. Még csak 4-et adtak ki a honban.(Magyarországon^^) sajna ... De ahogy mondják a remény hal meg utoljára... ,ez nálam tuti igaz ^^
RoyalFrakk
Szerk: RoyalFrakk 2008-04-07 19:05:43
Azt ugye nem akarod mondani, hogy Naruto küzdelme is két kötetben lesz? És Rock Lee vs Garaa? Ne mááár! Ez a kettő a legjobb! Lécci', tegyétek egybe!
Te ki akarod préseltetni a manga egy részét? Akkor lesz benne, h a japán kötetben is benne van. Nem fogják kivenni belőle az "unalmasabb" (már ha létezik ilyen) részeket.
Mellesleg ez: Akkor lesz benne ha a japán részekben is benne van nem teljesen igaz, mert a magyar hosszabb...de a narutoban nincs unalmas rész, mind jöhet nyehehe
Közvetve: egy oldalt sem fognak Csaba Kun-ék kihagyni! Ugye?
Kaposváron mégnem kapható de nem vagyok meglepve... a csaj a boltban már előre mondja, h még nincs... na ezért jó egy kisvárosban
Sebaj, már leszűrtem, miről is lesz benne szó
Az a szám, ami Zabuza könnyei alatt szól... de nekem a magyar szinkron is tetszett:
- Túl sokat beszélsz, fiú! - hatásszünet - És szavaid mélyre hatolnak!
Sebaj, már leszűrtem, miről is lesz benne szó
Az a szám, ami Zabuza könnyei alatt szól... de nekem a magyar szinkron is tetszett:
- Túl sokat beszélsz, fiú! - hatásszünet - És szavaid mélyre hatolnak!
Tényleg! Nemrég megint volt... szívfacsaróan jó ez a fordítás! Valószínűleg akkor sem kerülhetett volna bele a mangába, ha egyszerre kérjük - a szerzői jog miatt meg pláne.
Azt észre vetted, hogy egyedül Naruto-nak tűnt fel, hogy HQ nem is fiú?! Úgy látszik, h a Nyali-fali éjszakákat kölcsön kell adni a többieknek, mert képtelenek megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól...!
Azt ugye nem akarod mondani, hogy Naruto küzdelme is két kötetben lesz? És Rock Lee vs Garaa? Ne mááár! Ez a kettő a legjobb! Lécci', tegyétek egybe!
Te ki akarod préseltetni a manga egy részét? Akkor lesz benne, h a japán kötetben is benne van. Nem fogják kivenni belőle az "unalmasabb" (már ha létezik ilyen) részeket.
Csak próbálok egy Light Pressure No Jutsu-t Csaba KUN-ra, de úgy néz ki, lepattan...
[/QUOTE]Igaz. A Shringan nem lát a jövőbe és nem olvas a gondolatokban sem. Csak anyibol futja az ereje, hogy a mozdulatokat lassaban játsza le az agyban és időben tud reagáni azokra. Egyébként a Shringan a Byakugan elágazott szem típusa és gyengébb is a Byakugannál.
Akinom :köszi neked is!!^^
Naruto mánia
[/QUOTE]Köszi már kíváncsi voltam és tök furi hogy végülis ezt most te jutattad eszembe néha szita az agyamXD
Akinom :köszi neked is!!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)