Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
beküldve: 2008-04-03 18:43:11
(#1486) Sajna ide is csak később jött, de legalább megvaaaan! Épp pakolták volna fel a polcra, mikor mentem érte! Jupp, úgy örültem! Nagyon tetszik is ez a kötet! Alig várom a következőt!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
hell, na keddre csak ért ide Miskolcra is manga! nah azt én is nagyon sajnáltam mikor Haku meghalt... de végre megjelent Neji! mostmár tényleg nehezen fogom tudni kivárni az új részt!!!! Lehet nem függővé válni ettől a sorozattól?
Hát ha engem kérdezel, akko nem..DE ami tetszik az ,hogy a csodzsinak írták és nem csojinak ,mint az animéba.Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-03 17:21:36
Csaba, legalább te javítsd ki a rosszat írókat. Ugyanolyan hosszúságúak a magyar és a külföldi kiadványok?
Nem vagyok Csaba, de a Mangafan az eredeti kiadvány mintájára készít mindent. Nincs vágás, nincs hozzáfűzés. Minden olyan mint japánban, leszámítva a magyar szöveget.
Meg a japán-specifikus reklámokat Ettől eltekintve teljesen ugyanaz a kettő. (ja nem, a miénk méretben kicsit nagyobb: +3mm a gerince)
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-04-03 16:58:52
hell, na keddre csak ért ide Miskolcra is manga! nah azt én is nagyon sajnáltam mikor Haku meghalt... de végre megjelent Neji! mostmár tényleg nehezen fogom tudni kivárni az új részt!!!! Lehet nem függővé válni ettől a sorozattól?
Hát ha engem kérdezel, akko nem..DE ami tetszik az ,hogy a csodzsinak írták és nem csojinak ,mint az animéba.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-04-03 05:57:06
(#1482) hell, na keddre csak ért ide Miskolcra is manga! nah azt én is nagyon sajnáltam mikor Haku meghalt... de végre megjelent Neji! mostmár tényleg nehezen fogom tudni kivárni az új részt!!!! Lehet nem függővé válni ettől a sorozattól?
miskolci egyetemista
beküldve: 2008-04-02 19:39:50
(#1481) Jah, sztem is az a legrosszabb, hogy mindig a kedvenc szereplőktől kell megválni... Ez az, amit sose tudtam elviselni...
beküldve: 2008-04-02 19:35:39
(#1480) Hiszek Rudymesternek, mert nekem is ez volt az erős gyanúm. Ezek szerint Neckroid nagy hülyeséget írt, de megbocsájtjuk.
ÓÓ hát én teljesen kiakadtam nagyon bőgtem ott*szipp* de az animében is meg amúgy az ilyen részeknél és úgy sajnálom hogy mindig ilyen jó figuráktól kell megválnunk!! Ráadásul pont Hakutól*szipp* Csak ezeket a részeket nem szeretem mert olyankor úgy le tudnak törni...
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-02 15:49:45
Csaba, legalább te javítsd ki a rosszat írókat. Ugyanolyan hosszúságúak a magyar és a külföldi kiadványok?
Nem vagyok Csaba, de a Mangafan az eredeti kiadvány mintájára készít mindent. Nincs vágás, nincs hozzáfűzés. Minden olyan mint japánban, leszámítva a magyar szöveget.
Szerk: Rudymester 2008-04-02 14:07:04
Khöjöm Riku ezt meg, hogy érted??
Ezt inkább hagyjuk.
beküldve: 2008-04-02 12:31:36
(#1476) Rudymester, engem az a kép ütött szíven, amikor az első kötetben Iruka sensei megvédi Narutot Mizuki óriási shurikenjétől... azon belül és az a kép, amikor fölötte támaszkodik, és az egész arca könnyes, és úgy kérdez vmit a fiútól.. na az nagyon klasszul meg van rajzolva... én akor még csak a magyar vágott verziót láttam az animéből, úgyhogy nagy hatással volt rám
"It doesn't matter what you do if you live and die as you like."
Na jó akkor elmondanám hogy a magyar naruto NEM hosszabb mint a külföldi. A mangafan pont arra törekszik hogy megtartsa a művet eredeti valójában. Nem fognak több fejezetet beletenni mint amennyi a japánban van. ennyi
Na ez egy tökéletes válasz volt,hogy mit ,hol,hogyan,és mikor lehet .Jó meglátás Rockypapa aki esetleg nem tudná,az most tudni fogja.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-04-02 11:14:44
(#1474) Na jó akkor elmondanám hogy a magyar naruto NEM hosszabb mint a külföldi. A mangafan pont arra törekszik hogy megtartsa a művet eredeti valójában. Nem fognak több fejezetet beletenni mint amennyi a japánban van. ennyi
Én is erre gondoltam, csak nehezen tudtam elképzelni, hogy nem ugyanolyan nagyságúak a különböző nyelvű mangák.
Khöjöm Riku ezt meg, hogy érted??Én is észhuszár lettem. Nagyszerű. Csak nehogy Sasuke sorsára jussak.
Rudymester:Ja azok elég siratós epizódok voltak,de olvasd tovább
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-04-01 22:44:57
(#1472) Megvettem a 4.-et, mire hazaértem melóból ki is olvastam. Végre kezd történni valami. Zabuza és Haku utolsó képei nagyon meghatóak voltak.
Ennyi!
Ennyi!