Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
uhh a Naruto 5-öt én is várom már meg az összeset is!!!!! ájj tudni akarom a végét, de a nem jó, mer akkor nem lesz több rész az után...
A végét???
Vagy 40 kötet jelent meg eddig csak a fiatal úr kalandjaiból! A "Hazatérés"-ről még szó sincs!
tulajdonképpen 43 kötet...
miskolci egyetemista
Hellsing topicban rájöttem, ki fordítja a Naruto-t.
Emlékeim szerint benne van minden kötetben, a végén, hogy ki követte el a fordítást...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-04-12 01:22:30
Hellsing topicban rájöttem, ki fordítja a Naruto-t. Nagyon jó munka. Gratulálok Réka. Vannak benne vicces beszólások, poénos szófordulatok, érzelmes megszólalások. Nekem nagyon tetszik.
Jah tök jó ,de vannak azért olyan helyek ahol Kishi egy picit elszállt ,és ezért imádom az ilyen részeket !!XD(Innen is lehet beszólásokat gyűjteni)^^Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-11 22:54:26
beküldve: 2008-04-11 20:56:19
(#1528) Hellsing topicban rájöttem, ki fordítja a Naruto-t. Nagyon jó munka. Gratulálok Réka. Vannak benne vicces beszólások, poénos szófordulatok, érzelmes megszólalások. Nekem nagyon tetszik.
beküldve: 2008-04-11 20:44:37
(#1527) igen az Konannak hívják Pein "angyala"
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez érdekes gondolat! Vajon mennyire volt öreg az öreg, amikor kijelölte Naruto apját? Hiszen a 4. Hokage halála tulajdonképpen Naruto születésével esik egybe - pontosabban akkor csecsemő volt -, tehát Sarutobi 12 évvel fiatalabb volt. Nem lehet több 70 évesnél a Manga kezdetén.
Én meg bnőmmel azon filóztunk hogy naruto anyja meg Konan meg álítólag így is van (elnézést mindennkitől ha tévednék) Szerintem tévedsz mert Konan 1 barbár volt. Méghozzá nagyon izmos barbár. vagy az kanon volt?
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Ez érdekes gondolat! Vajon mennyire volt öreg az öreg, amikor kijelölte Naruto apját? Hiszen a 4. Hokage halála tulajdonképpen Naruto születésével esik egybe - pontosabban akkor csecsemő volt -, tehát Sarutobi 12 évvel fiatalabb volt. Nem lehet több 70 évesnél a Manga kezdetén.
Én meg bnőmmel azon filóztunk hogy naruto anyja meg Konan meg álítólag így is van (elnézést mindennkitől ha tévednék) Szerintem tévedsz mert Konan 1 barbár volt. Méghozzá nagyon izmos barbár. vagy az kanon volt?
Én meg bnőmmel azon filóztunk hogy naruto anyja meg Konan meg álítólag így is van (elnézést mindennkitől ha tévednék) Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
uhh a Naruto 5-öt én is várom már meg az összeset is!!!!! ájj tudni akarom a végét, de a nem jó, mer akkor nem lesz több rész az után...
A végét???
Vagy 40 kötet jelent meg eddig csak a fiatal úr kalandjaiból! A "Hazatérés"-ről még szó sincs!
naugye Sarutobi volt a 3. Hokage demivel már öregedett ezért kijelölte az utódját, a 4. et
demivel a falut megtámatta a rókakoma és a 4. belehalt, ismét megválasztották a 3. immár öregecske Sarutobit
Hát így lehet
jaa és nem volt 1szerre 2 Hokage
demivel a falut megtámatta a rókakoma és a 4. belehalt, ismét megválasztották a 3. immár öregecske Sarutobit
Hát így lehet
A chunin vizsga harmadik fordulójában azokat eresztik egymásnak, akik a második fordulóban nyertek. Naruto Neji Hyuuga-t kapja ellenfélül... Orochimaru össze akasztja a bajszot Sarutobi sensei-jel és...
Vuk érkezésénél vajon mit csinált az öreg? Lehet, hogy valamilyen baja volt, hogy nem vette fel a harcot vele, hanem a Negyedikre bízta? Van erre valamilyen konkrét utalás?
beküldve: 2008-04-10 15:36:02
(#1521) uhh a Naruto 5-öt én is várom már meg az összeset is!!!!! ájj tudni akarom a végét, de a nem jó, mer akkor nem lesz több rész az után...
miskolci egyetemista
naugye Sarutobi volt a 3. Hokage demivel már öregedett ezért kijelölte az utódját, a 4. et
Hát így lehet
Én is vmi hasonlót tippeltem köszi a felvilágosítást!! demivel a falut megtámatta a rókakoma és a 4. belehalt, ismét megválasztották a 3. immár öregecske Sarutobit
Hát így lehet
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-04-09 23:08:47
(#1519) naugye Sarutobi volt a 3. Hokage demivel már öregedett ezért kijelölte az utódját, a 4. et
Hát így lehet
Hát így lehet
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-04-09 23:10:51
Most jut eszembe: ha a Kyuubi legyőzését a Negyedik vitte véghez, akkor ki volt a Harmadik? Ha volt már Sarutobi sensei, mint Harmadik, akkor miért választották meg a Negyedik Hokage-t? Miért volt egyszerre két Hokage?
Hmmm... hát talán azért hogy ugye beniztosÍtotta magát előre vagy még nem járt le az ideje or mii??..Na jó ezt vki télleg megmondhatnáXDUI.:Nah ez aztán a kérdésXD
beküldve: 2008-04-09 20:27:20
(#1517) Most jut eszembe: ha a Kyuubi legyőzését a Negyedik vitte véghez, akkor ki volt a Harmadik? Ha volt már Sarutobi sensei, mint Harmadik, akkor miért választották meg a Negyedik Hokage-t? Miért volt egyszerre két Hokage?