Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Sziasztok én már egyszer feltettem ezt a kérdést szal hogy akkor most Zabuza a hidon nem az igazat mondta el Kakashinak a Sharinganról igaz??Legalábbis én nem Így tudom Véleményeket várok!!!
Mire gondolsz pontosan?
Nem emlékszem, hogy Zabuza bármit is mondott volna a Sharinganról Kakashinak.
Igaz. A Shringan nem lát a jövőbe és nem olvas a gondolatokban sem. Csak anyibol futja az ereje, hogy a mozdulatokat lassaban játsza le az agyban és időben tud reagáni azokra. Egyébként a Shringan a Byakugan elágazott szem típusa és gyengébb is a Byakugannál.
Naruto mánia
Ja, tényleg, már én is emlékszem!
Amúgy a válasz tökéletes.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-06 13:51:43
[QUOTE]Engem a frász kerülget, mert a legközelebb az Alexandra-könyvesbolt van és nem is hallottak arrol, hogy a Naruto manga 4. fejezete kijött olna már EZ CSALÁS!
Talán ők a könyvről tudnak, és azt hitték, a fejezetek valami más dolgok. De lehet, hogy hozzájuk később érkezik meg a manga.[/QUOTE
Én is úgy tapasztaltam, hogy hozzájuk valamivel később érkeznek meg a mangák.
Tőlük szereztem be mindet.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szasztok! Nem tudja véletlenül vki h mikorra várható a Naruto 5ös??? igaz h még a 4es is csak most jött ki, de már naon várom ^_^
Elvileg két havonta adnak ki egy-egy kötetet belőle.
(Akkor május közepén lenne esedékes.)
Gyakorlatilag meg ahogy esik, úgy puffan...szóval nem tudható előre, mert csúszni szoktak vele.
Szerk: Akinom 2008-04-06 13:41:43
beküldve: 2008-04-06 12:15:58
(#1498) Szasztok! Nem tudja véletlenül vki h mikorra várható a Naruto 5ös??? igaz h még a 4es is csak most jött ki, de már naon várom ^_^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Engem a frász kerülget, mert a legközelebb az Alexandra-könyvesbolt van és nem is hallottak arrol, hogy a Naruto manga 4. fejezete kijött olna már EZ CSALÁS!
Talán ők a könyvről tudnak, és azt hitték, a fejezetek valami más dolgok. De lehet, hogy hozzájuk később érkezik meg a manga.
Sziasztok én már egyszer feltettem ezt a kérdést szal hogy akkor most Zabuza a hidon nem az igazat mondta el Kakashinak a Sharinganról igaz??Legalábbis én nem Így tudom Véleményeket várok!!!
Mire gondolsz pontosan?
Igaz. A Shringan nem lát a jövőbe és nem olvas a gondolatokban sem. Csak anyibol futja az ereje, hogy a mozdulatokat lassaban játsza le az agyban és időben tud reagáni azokra. Egyébként a Shringan a Byakugan elágazott szem típusa és gyengébb is a Byakugannál.
Naruto mánia
Szerk: Okami 2008-04-05 23:58:52
beküldve: 2008-04-05 23:52:19
(#1495) Engem a frász kerülget, mert a legközelebb az Alexandra-könyvesbolt van és nem is hallottak arrol, hogy a Naruto manga 4. fejezete kijött olna már EZ CSALÁS!
Mire gondolsz pontosan?
Jah, sztem is az a legrosszabb, hogy mindig a kedvenc szereplőktől kell megválni... Ez az, amit sose tudtam elviselni...
De így legalább mindig lehet új kedvencet választani...
Szerk: Akinom 2008-04-05 22:13:23
Ilyen nincs !! Hogy lehetnek ienek ezek a naruto-kun-osok !! Majd nem meghaltam!!
Áprilisi poén Heh mindenki igy kiakadt én is mondjukXD Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-05 09:50:20
beküldve: 2008-04-05 09:47:07
(#1491) beküldve: 2008-04-05 09:43:28
(#1490) Sziasztok én már egyszer feltettem ezt a kérdést szal hogy akkor most Zabuza a hidon nem az igazat mondta el Kakashinak a Sharinganról igaz??Legalábbis én nem Így tudom Véleményeket várok!!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-05 09:43:45
De Sasuke ne hülyíts most komolyan úgy írták chouji nevétXD??!!
Igen, így szerepel, pontosabban Csódzsi.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-04 21:55:39
De Sasuke ne hülyíts most komolyan úgy írták chouji nevétXD??!!
Igen, így szerepel, pontosabban Csódzsi.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-04-04 21:21:17
(#1487) ha érekel valakit, van 1 narutohoz hasonlító rpg a theninja-rpg.com egész jó, sok szórakozaást annak akit érdekel
miskolci egyetemista