Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Naruto
Kapcsolódó tartalom: Naruto
Hmm hát tudod ez folyamatosan írodik szóval nem lehet pontosan tudni de már én is kíváncsi lennék!!
Hát jó lenne ,ha vége lenne,mert ha így haladunk(bocs csaba)akkor még 8 év múlva jutunk oda ahol most van japánban és jó lenne ,ha havonta adnátokaddiktgyanús vok
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-29 20:20:45
beküldve: 2008-03-29 20:11:25
(#1440) Hmm azt hiszem ezt a kérdést el is engedtem a fülem mellettXd Komolyra fordítva a szót egyszerűen tömören :Király számomra ez a number 1 de persze ez személyiségtől is függ Mellesleg a szereplők hát húú hát erre nem is tudok mit írni csak azt hogy nagyon szeretem őket!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hmm hát tudod ez folyamatosan írodik szóval nem lehet pontosan tudni de már én is kíváncsi lennék!!
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
beküldve: 2008-03-29 17:25:47
(#1437) Booklinenál RÉGEN nem volt postaköltség, mostmár VAN.
Mondjuk én ha rendelek tőlük, mindig bemegyek a könyvért, így ingyenes a "postaköltség" xD
Nem sokkal Con után kijön az 5. ??? :O
Tök gyorsak :)
Mondjuk én ha rendelek tőlük, mindig bemegyek a könyvért, így ingyenes a "postaköltség" xD
Nem sokkal Con után kijön az 5. ??? :O
Tök gyorsak :)
jo ,bocsi:)köszi h szotál:)biztos jo lesz:)
Még jó, h jó lesz... de ha jönni akarsz, akkor kapd a nyakadba a lábad, és ezerrel irány jegyért, különben lemaradsz... X'))
Ezzel off vége...
Kérdés... (amiért itt most tuti, rengetegen megköveznek, de vállalom...) szal... MITŐL OLYAN JÓ A NARUTO????
És valaki nem tudja mennyi az össz kötet , mert a naruto-kunon már néztem de az nem biztos
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-29 16:53:23
(#1435) jo ,bocsi:)köszi h szotál:)biztos jo lesz:)
Még jó, h jó lesz... de ha jönni akarsz, akkor kapd a nyakadba a lábad, és ezerrel irány jegyért, különben lemaradsz... X'))
Ezzel off vége...
Kérdés... (amiért itt most tuti, rengetegen megköveznek, de vállalom...) szal... MITŐL OLYAN JÓ A NARUTO????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-29 16:18:18
(#1433) Nincs póstaköltség?Mióta? booklinenál igenis nagyonsok a póstaköltség.Aza 300 forint szerintem ami innét a kiadótol van az nudli ahoz képest
Akkor csak azt tudom tanácsolni h rendeld meg innen és akkor kb.4 nap mulva már olvashatod is! Bár nemtom h te hol lax. én agárdi vagyok és hozzám 2 nap alatt elért és csak 300 volt a póstaköltség
Úgy már drága ha 2300 lenne, ha Alexandránál vagy booklinenál rendelem csak 1600 és postaköltség sincs. 700 ft meg majdnem már egy új könyv ára is, szerencsére már fent van, így megis rendeltem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-03-29 12:26:15
beküldve: 2008-03-28 21:16:11
(#1431)
Szerk: dee 2008-03-28 21:20:57
con kb mikorra várható?:S
Mi az, hogy kb.? Április 19-20. (szombat és vasárnap)SakuraCon. Nyitás 10:00 órakor. Jó lesz.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-28 21:15:36
beküldve: 2008-03-28 21:08:20
(#1429) beküldve: 2008-03-28 21:05:55
(#1428) Tegnap derekasan elaludtam Naruto olvasás közben. Nem baj, mert ma reggel befejeztem. Jók ezek az új arcok. Tény, hogy mindet láttam már legalább egyszer jetixes verzióból (sajna ). A MangaFan részéről teljesen rendben volt a kötet. Meg úgy mindenhogy. Látni a jobb nyomda teljesítményét. Mangafan, aztán belehúzni, mert tudjuk, hogy Con-ra nem jön, ki de remélem névnapomkor (május 18.) majd a kezemben tarthatom.
beküldve: 2008-03-28 20:28:52
(#1427)